Riese en Muller elektrische fietsen

Riese en Muller elektrische fietsen

Riese & Muller is een Duitse fabrikant die high-end elektrische fietsen maakt. Het bedrijf is in 1993 opgericht door twee Duitse ingenieurs met een passie voor fietsen. Inmiddels is Ries & Muller één van de meest toonaangevende fabrikanten van elektrische fietsen. De firma is een voorbeeld voor veel concurrenten.

Riese en Muller ,Passie en perfectionisme

De passie voor fietsen en innovaties samen met perfectionisme domineren hun werk. Het resultaat daarvan zijn tot in detail doordachte elektrische fietsen en e-cargo-bikes. Het bedrijf past de meest innovatieve technologie toe en een kiest steeds voor baanbrekend design.

Elke elektrische fiets van Riese en Muller heeft de beste rijeigenschappen voor het grootste rijplezier. Jouw tevredenheid als fietser is de grootste stimulans voor Riese en Muller.

Het succes van Riese & Muller fietsen is ook deels te danken aan de goede werksfeer binnen het bedrijf. Het bedrijf is een hecht team. Alle medewerkers werken met dezelfde overtuiging. Riese & Muller hebben samen van hun passie hun dagelijks werk gemaakt!

Riese en Muller is een bedrijf dat meer wil doen dan gewoon fietsen produceren en geld verdienen. De bedrijfsleiders zijn opgegroeid met gevoel voor ecologisch en milieubewust omgaan met onze omgeving. Het drijf is energieneutraal en zet zich ook in om afval en verspilling te voorkomen.

De elektrische fiets van Riese en Muller kopen

Hieronder vind je voorbeelden van enkele modellen die wij in onze winkel hebben staan.
Kom bij ons langs voor een goed advies, een lekkere kop koffie en een testrit. Je kunt de elektrische fietsen van Riese en Muller direct proberen.

riese en muller stadsfiets

riese en muller bakfiets

riese en muller supercharger

Riese en Muller swing 3


Wieleke is testcenter en belevenis winkel van Riese en Muller

Wieleke is een Bosch E-Bike expert winkel. Bosch legt hoge normen op aan de Bosch expert winkels om dit logo te mogen gebruiken. Hoge graad van technische kennis, winkelbeleving, verkoopkennis,...
Daarom zijn we verheugd dat we bij dit select groepje mogen horen. En we blijven er elke dag aan werken om Bosch Expert service te blijven. Onze werkplaats is supermodern uitgerust en ook onze techniekers worden op tijd en stond bijgeschoold. 

Tevens zijn we ook uitverkoren door Riese Muller om beleveniswinkel en testcenter te mogen zijn.
Riese Muller legt ook dezelfde normen als Bosch op om hun belevenis store logo te mogen gebruiken.
Ook hierop zijn we fier en blijven we eraan werken.

Aankoop van een eBike: enkele tips!

Het belangrijkste is dat u de juiste ebike koopt. Tenslotte is een elektrische fiets een waardevolle aankoop. Het is onze taak om u daarin te adviseren. Dit kunnen we dan ook het beste doen vanuit ons winkelpunt waar we samen met u de ideale fiets vinden. Dit doen we door uw wensen goed te analyseren en uw voorkeuren om te zetten in testritten met een aantal fietsen. Hieronder staan alvast een aantal cruciale aankooptips.

25 KM/U Elektrische fiets

Voor 25 km/u Riese Muller elektrische fiets heb je geen verzekering nodig en geen helmplicht. Wij verkopen e-bikes in Antwerpen die je het gevoel geven een gewone fiets te zijn. Deze topmerken staan garant voor zorgeloos fietsplezier: Achielle, rotwild, M1 sporttechinik, Ciocc, Riese & Muller en Velo De Ville.

45 KM/U Elektrische fiets

45 KM/U elektische fiets, voor wie net iets sneller wil gaan! Deze fietsen zijn een mooi alternatief voor woon-werkverkeer met de auto. Dankzij onze jarenlange ervaring in elektrische fietsen hebben we een uitgebreide keuze die je niet zal teleurstellen. Je bent van harte welkom voor een testrit met een elektrische fiets in Antwerpen. We hebben onder andere deze topmerken elektrische fietsen 45 km/u: Bosch, Riese Muller en M1 Sporttechnik

Waarom een 45 km/u Riese Muller elektrische fiets kopen?

De 45 km/u elektrische fietsen zijn een goed alternatief voor de auto. Veel elektrische fietsers zijn sneller op het werk dan met de auto en verdienen zelfs geld met de fiets. Want reken de fietsvergoeding (ongeveer €0,21 per km) en de besparing van de autokosten samen, en je ziet dat je de elektrische fiets snel terugverdient. De fietsvergoeding voor elektrische fietsen is zelfs belastingvrij!

Veel mensen denken dat de 45 km/u elektrische fiets een bromfiets is, maar dit is niet zo. Je moet trapt nog steeds zelf, alleen is de trapkracht die je zelf moet ontwikkelen beperkt. Je komt niet bezweet aan op je bestemming, maar je beweegt gezond vanwege een lagere hartslag. Beweging met lagere hartslag zorgt namelijk voor vetverbranding.
Bosch motors: Let op met de actieradius op full power bij slechte weersomstandigheden! Met een gemiddelde snelheid van 40 km/u leg je maximaal 35 km af. Met de optie dual batterij verdubbel je dit. Wij spelen liever open kaart om geen valse beloftes te maken.

Benieuwd naar de wetgeving omtrent de 45 KM/U elektrische fiets?


Welke motor voor uw Riese en Muller

Welke versnellingen voor uw Riese Muller

Fiets met riem dan moet U een Riese Muller fiets kopen!
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x