Bosch e-bike 2018

Bosch e-bike 2018

Overzicht nieuwigheden 2018

Bosch heeft voor 2018 weer innovatieve nieuwigheden bedacht. En ondertussen ook al verschillende awards gewonnen met deze nieuwigheden.

Beknopt overzicht nieuwigheden:

  • Nieuwe active motor een van de lichtste en kleinste aandrijfsysteem op de markt. Verkrijgbaar in een gewone (40nm) en een plus versie (50nm). Bekroond met reddot award !
  • Ge├»ntegreerde powertube batterij. Deze oplossing zorgt ervoor dat fabrikant strakke en moderne fietsen kunnen bouwen.
  •  E-mtb modus software update voor de CX motor. Dit zorgt ervoor dat de motor in stand sport automatisch kracht bijgeeft naargelang pedaaldruk . Zo kunnen sportievere rijders geconcentreerder rijden en moeten ze enkel de versnellingen bedienen.
  • E-shift ge├»ntegreerd schakelconcept. Dit zorgt ervoor dat het naaf of derailleurversnellingssysteem elektronisch bediend wordt in samenwerking met de motor. Zodat het schakelen zeer vlot en met hoog comfort gebeurd.
  • Nyon boordcomputer met navigatie en fitnesfuncties heeft nieuwe updates gekregen. Knooppuntenopties, hoogtemeter previeuws en nog vele andere updates. Er zullen doorlopend gratis levenslange updates komen .
  • Grootste nieuwigheid is het Bosch ABS remsysteem voor de e-bike. Dit zorgt voor veilig remmen in alle omstandigheden. Over de kop gaan en uitschuiven met voorwiel tijdens remmen is in de toekomst uitgesloten. Eerste uitlevering ten vroegste eind 2018.
Ontdek hier de Bosch E-bike productlijn 2018

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x