Bosch e-bike

Bosch E-bike geschiedenis

Vanaf 1890 bezocht Robert bosch zijn klanten met zijn speciaal uit Engeland geimporteerd fiets. daarmee kon hij snel en veilig reizen. in die tijd werden nog de hoge velocipedes gebruikt en Robert Bosch zorgde met zijn safety bike voor veel opzien in de straten van Stuttgart.

De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener. In het boekjaar 2012 realiseerden meer dan 312.000 medewerkers een omzet van 51 miljard euro. Begin 2013 werd een nieuwe structuur met vier bedrijfssectoren ingevoerd: Automobieltechnologie, Energie en bouwtechnologie, Industriële technologie en Consumentenproducten. De Bosch Groep bestaat ondermeer uit de Robert Bosch GmbH met meer dan 360 dochter- en regionale maatschappijen in meer dan 50 landen. Samen met zijn commerciële partners is Bosch in ongeveer 150 landen vertegenwoordigd. Dit wereldwijde netwerk van ontwikkelings-, productie- en distributiecentra vormt de basis voor de verdere groei. Bosch besteedde in 2012 ongeveer 4,8 miljard euro aan onderzoek en ontwikkeling en liet wereldwijd ruim 4.800 patenten registreren. De Bosch Groep bevordert met al zijn producten en diensten de levenskwaliteit van mensen door middel van innovatieve, nuttige en fascinerende oplossingen. Op die manier biedt het bedrijf wereldwijd “technologie voor het leven”.

De onderneming is opgericht in Stuttgart in 1886 door Robert Bosch (1861-1942) als “werkplaats voor fijnmechanica en elektrotechniek”. Door de speciale structuur van de Robert Bosch GmbH is het vrije ondernemerschap van de Bosch Groep gegarandeerd waardoor de onderneming plannen op de lange termijn kan maken en van tevoren significante investeringen kan doen om de toekomst van de onderneming veilig te stellen. 92% van het aandelenkapitaal van de Robert Bosch GmbH is in handen van de Robert Bosch Stiftung GmbH, een liefdadige stichting. De meerderheid van het stemrecht heeft de Robert Bosch Industrietreuhand KG, een industrieel trust. Het trust is daarmee ook verantwoordelijk voor de leidinggevende en bestuurlijke functies. De resterende aandelen zijn in het bezit van de Bosch familie en Robert Bosch GmbH.

Bosch Ebike producten 2021

Bosch Ebike producten 2021

Bij deze een overloop van alle producten die Bosch in zijn gamma heeft voor 2021: dit van zowel displays, motors als batterijen.

Lees meer
Bosch tuning

Bosch tuning

Bosch tuning is het opdrijven van uw bosch elektrische fiets. Wij als Wieleke zijn geen voorstander van het tuning systeem of het opdrijven van uw fiets. Beter een spedelec fiets kopen die gekeurd is voor hogere snelheden.

Lees meer
Voordelen Bosch Ebike

Voordelen Bosch Ebike

De voordelen van een Bosch ebike zijn ongekend! Betrouwbaar , lange levensduur en keuze uit verschillende ebike motorsystemen.

Lees meer
Bosch e-bike nieuwigheden 2021

Bosch e-bike nieuwigheden 2021

Bosch e-bike nieuwigheden voor de fiets. Bosch E-bike heeft een ruim aanbod aan elektrische midden motorsystemen. Elke consument die op zoek is naar een elektrische fiets vindt bij Bosch altijd de ideale motor oplossing.

Lees meer
Bosch e-bike 2020

Bosch e-bike 2020

Bosch elektrische fiets. Bosch E-bike heeft een ruim aanbod aan elektrische midden motorsystemen. Elke consument die op zoek is naar een elektrische fiets vindt bij Bosch altijd de ideale motor oplossing.

Lees meer
Bosch e-bike 2019

Bosch e-bike 2019

Lees meer
Bosch e-bike 2018

Bosch e-bike 2018

Lees meer
Bosch e-bike 2017

Bosch e-bike 2017

Lees meer
Bosch e-bike 2016

Bosch e-bike 2016

Lees meer
Bosch e-bike 2015

Bosch e-bike 2015

Lees meer
Bosch e-bike 2014

Bosch e-bike 2014

Lees meer
Bosch e-bike 2013

Bosch e-bike 2013

Lees meer
Geschiedenis Bosch

Geschiedenis Bosch

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x