WIELEKE

Bosch E-bike bedieningscomputer

Bosch E-bike computers

Van de op het essentiële geconcentreerde Purion en de eenvoudig te bedienen schakelcentrale Intuvia tot en met Nyon, het volledig geconnecteerde ecosysteem aan het stuur van een eBike – de verschillende Bosch-boordcomputers ondersteunen u exact in de mate die u wenst. Het begint bij het beschikbaar stellen van de belangrijkste rijgegevens en eindigt bij een voor de fiets geoptimaliseerde routeberekening, die speciaal op uw eBike is toegesneden.

Duwen wordt wandelen Ook wanneer u uw eBike een keer moet duwen, is zelfs dat met de Bosch boordcomputers een comfortabele aangelegenheid. De loopondersteuning ondersteunt tot 6 km/u en wordt in twee stappen geactiveerd voor een verbeterde veiligheid. Zo wordt een passage te voet zelfs met een zwaarbeladen fiets comfortabeler.

Elk type van boordcomputer kan met alle soorten motors samenwerken. Dus aan U de keuze !


Boordcomputer Purion

Klein en overzichtelijk

Design ontmoet functionaliteit: Purion is de minimalistische boordcomputer voor iedereen die op het fietsstuur  van uw elektrische fiets een nette uitstraling wenst, ongeacht of de boordcomputer in de stad of op het platteland wordt gebruikt. Tijdens de rit hebt u door met de duim te klikken toegang tot alle belangrijke gegevens, zonder dat u uw handen van het stuur hoeft af te halen. Vijf verschillende rijmodi geven u in iedere situatie de individueel juiste ondersteuning.


De Highlights

- Overzichtelijk display Laadtoestand, snelheid, rijmodus, actieradius, tripafstand, totale afstand

- Optimale leesbaarheid Op het van achteren verlichte, ontspiegelde display kunnen alle reisgegevens worden afgelezen. 

- De optionele service-interval-aanduiding herinnert u eraan om een afspraak bij de vakhandelaar te maken voor de volgende servicebeurt voor uw eBike.

- Eenvoudige diagnose Via de micro-USB-interface kunnen vakhandelaars de toestand van uw Bosch eBike-systeem controleren.

- Focus op het essentiële 5 ondersteuningsniveaus (off/eco/tour/sport/turbo), veilige bediening met de duimen, opgeruimd stuur.

Bosch E-bike Purion display

Boordcomputer Intuvia

Intuïtieve schakelcentrale

Met de comfortabele Intuvia hebt u altijd alles onder controle: Het centraal gemonteerd display is in iedere situatie goed afleesbaar en informeert over alle belangrijke functies. De boordcomputer van uw elektrische fiets wordt intuïtief gestuurd via de afzonderlijke bedieningseenheid.

De Highlights

- Het hoogste gebruikscomfort Eenvoudige bediening via de afzonderlijke bedieningseenheid.
- Ideaal voor onderweg Ook van de eBike opgehaald, kunnen alle belangrijke gegevens in eigen taal worden opgeroepen. Zoals:gemiddelde en Maximum snelheid, uur, gereden tijd, snelheid, rijbereik, schakelindicator, eco meter, dagafstand, totaal afstand.
- Leesbaarheid Goede leesbaarheid bij alle lichtverhoudingen, zelfs in het zonlicht.
- Oplaadstation onderweg laadt Intuvia via de micro-USB-poort bijvoorbeeld uw smartphone.
- Service-informatie De optionele service-interval-aanduiding herinnert u eraan om een afspraak bij de vakhandelaar te maken voor de volgende servicebeurt voor uw eBike.

Bosch E-bike intuvia display

Boordcomputer KIOX

Klein display, grootse prestaties De Kiox biedt alle functies die een sportieve fietser nodig heeft. Het kleine, krasbestendige kleurendisplay wordt aangestuurd door de aparte bedieningseenheid met voelbare drukpunten en levert rijgegevens over snelheid, eigen prestaties, hartslag, acculading en nog veel meer.
Met de Kiox heeft u zicht op essentiële informatie – en dankzij de aparte Remote Compact heeft u het stuur en het terrein onder controle.
Via Bluetooth met een optionele borstband verbonden worden Kiox-gebruikers altijd op de hoogte gehouden van het huidige polsbereik en kunnen zo optimaal trainen. De Bluetooth Low Energy-interface biedt ook de mogelijkheid om software-updates zonder kabelverbinding naar uw boordcomputer te downloaden. Dankzij deze bluetooth functie kan de kiox ook eenvoudig met een smartphone gekoppeld worden. Wil u na een rit nog rustig even uw fietsresultaten bekijken dit kan dan perfect op de app.

Voor kiox zijn er gratis updates  met nieuwe innovaties, nieuwe mogelijkheden. Kortom de display voor de toekomst bij Bosch elektrische fiets.

Highlights Kiox

Bedienbaarheid

Monteren, inschakelen, wegrijden en plezier maken. De boordcomputer kan direct worden gebruikt en voorziet u van de belangrijkste informatie en gegevens.

Design

De Kiox boordcomputer schittert niet alleen met zijn functies, maar is ook een echte blikvanger: de Kiox is klein en handig, en heeft een helder en tegelijk stijlvol ontwerp. Ook het stuur ziet er netjes uit dankzij de praktische magneethouder, aan de stuurpen of geïntegreerd in het stuur.

Leesbaarheid

Het 1,9 inch grote transmissieve kleurendisplay is perfect leesbaar, zelfs bij sterk zonlicht. En omdat de achtergrondverlichting zich aanpast aan de lichtomstandigheden, is alles ook in het donker goed te zien.

Bosch Kiox display

Training

Koppel de Kiox via BLE (Bluetooth Low Energy) aan een hartslagmeter zoals Polar H7. Zo kunt u uw hartslag in de gaten houden en uw training optimaal afstemmen. (Via de maandelijkse updates komen hier steeds meer merken en modellen van hartslagmeters bij)

Motivatie

Verbeter uw conditie. Op het display ziet u bijvoorbeeld of u boven of onder uw gemiddelde snelheid rijdt. Dit moedigt u aan om beter te presteren.

Remote Compact

Via de toetsen kan de boordcomputer veilig en comfortabel met de duim worden bediend. De duidelijk voelbare druk op een knop tijdens het gebruik geeft de berijder heldere feedback.

Bosch Kiox Gorilla glas

Gorilla Glass

Of het nu vuil of steenslag is: het display van krasvast Gorilla Glass is een goede partner op het terrein of in de stad.

Magneethouder

Snel opgeborgen en veilig gemonteerd bij springen op het terrein: dankzij de magneethouder is de boordcomputer makkelijk te plaatsen en te verwijderen, maar zit hij tegelijkertijd stevig vast.

Bosch Kiox met sterke magneethouder

Andere functies van de Kiox

Licht:
schakel uw aangesloten licht comfortabel in via de mechanische knop op de Kiox.

Instellingen:
met het statusoverzicht kunnen instellingen snel en eenvoudig worden gewijzigd. Uit veiligheidsoverwegingen is dit alleen mogelijk als de eBike stilstaat.

Oplaadmogelijkheid:
externe apparaten, zoals een smartphone, kunnen via de USB-interface worden opgeladen.

Overzicht:
In de off-boardmodus krijgt u een overzicht van uw dagelijkse activiteiten.

Service:
Een display informeert u over de volgende servicebeurt – en zorgt zo voor waardebehoud en een lange levensduur van de fietsonderdelen. De dealer kan de DiagnosticTool eenvoudig via USB aansluiten voor software-updates.

Loopondersteuning:
De 2-trapsfunctie ondersteunt het duwen van de eBike tot 6 km/u – met of zonder bagage of bij het overwinnen van obstakels.

Afstandsmeting/wielomtrek:
De fijnafstelling van de wielgrootte kan met een druk op de knop gebeuren. Dit maakt zeer nauwkeurige afstandsmetingen mogelijk, zelfs na het verwisselen van de band.

DualBattery-ondersteuning:
Het laadniveau van beide accu's wordt in het statusoverzicht weergegeven en geeft zo waardevolle informatie over het ontladingsgedrag tijdens het rijden.

Een taaltalent:
Duits, Engels, Nederlands, Frans, Italiaans, Deens, Spaans, Zweeds of Portugees: u stelt gewoon uw gewenste taal in.
Boordcomputer Nyon

De eerste alles-in-één boordcomputer Nyon

Nyon is meer dan alleen een boordcomputer voor de elektrische fiets. Samen met de online-portal en de smartphone-app biedt Nyon eBike-connectivity van de volgende generatie. Als deel van een slim systeem begeleidt Nyon u bij de routeplanning, de rit zelf en de evaluatie van uw activiteiten achteraf.


Nyon heeft 4 hoofdschermen

1. Ride scherm

Motorondersteuning naar wens
Sportief of ontspannen – met vijf verschillende rijmodi kiest u de motorondersteuning helemaal naar uw wensen. Met een extra premiumfunctie kunt u de rijmodi individueel aanpassen.

Alles in één oogopslag Tijd, snelheid, schakeladvies, actieradius, afstand of laadniveau van de accu – Nyon toont u altijd in één oogopslag alle relevante informatie.

Te individualiseren gebruikersinterface
De Nyon-gebruikersinterface maakt de individualisering van uw Nyon nog gemakkelijker. Definieer uw persoonlijke cockpit met bijna 30 verschillende opties en drie designvoorstellen.

2. Navigatiescherm

Comfortabele routeplanning
Plan uw eigen route in de portal, Nyon of de smartphone-app eBike Connect.

Selectie van routeprofielen
U kiest uit de snelste, de mooiste of de route voor mountainbikers, op overwegend onverharde wegen. Voor S-eBikes wordt alternatief de kortste route berekend.

Tussenstops
Beleef de mooiste plekjes langs de route en plan in de portal uw eBike-tochten met tot acht tussenstops.

Shortcuts
Naast het huisadres is er nu ook de functie "Breng me naar het werk" – na invulling van een adres op ebike-connect.com of in de smartphone-app kunt u met Nyon navigeren via deze snelkoppeling.

Meer opslagruimte
De 8-GB opslag biedt voldoende plaats voor kaarten. Maar zelfs met een vol geheugen kunt u verder navigeren: Via uw smartphone streamt u de benodigde kaarten via bluetooth naar Nyon.

Bosch ebike Nyon met navigatie

3. Fitness scherm

Trainingsfuncties
Geschikt voor wie competitief wilt trainen, maar ook voor de mensen die gezondheidsbewuster willen fietsen.Nyon informeert en motiveerd de berijder met alle nodige data

Fitness check
U kan een hartslag bordtband koppelen om zeer juiste gegevens te krijgen over persoonlijk energie verbruik en hartslag. Maar ook zonder borstband geeft de nyon aan hoeveel energie Uzelf en hoeveel de energie de motor levert. Trapfrequentie inclusief!

Online evalutie
Alle gegevens worden op nyon bewaard en wanneer de nyon en ook gesynchroniseerd met online Ebike portaal. Zodat alle gegevens van het verleden online bewaard worden.

Bosch ebike nyon met fitness functies

Smartphone-functie

Individuele aanpassingen
Geef via de eBike connect app bijvoorbeeld bestemmingen in of verander het scherm-design naar uw wensen. Attractieve premiumfuncties maken uw eBike-assistent nog individueler: Schaf de betaalde premiumfunctie voor de aanpassing van de rijmodi of de topografische actieradius aan.

Laadstation voor externe apparaten
De micro-USB-poort aan de Nyon dient niet alleen voor de diagnose door uw dealer, maar ook voor het laden van externe apparaten, bijv. smartphones.

SMS-ontvangst
Nyon informeert u met een melding op het display over de ontvangst van een nieuwe sms. Zo blijft u altijd geïnformeerd, houdt u echter beide handen aan het stuur en uw smartphone zit goed beschermd in uw zak. Tijdens een korte tussenstop leest en beantwoordt u nieuwe berichten op uw smartphone en zo komt u veilig aan op uw bestemming.

Bosch e-bike met smartphone koppeling

Nog meer weten over de Nyon? 


Cobi smart display oplossing nieuw 2019

Highlights

Verbind uw fiets met uw digitale leven en bedien uw apps veilig en intuïtief met uw duim vanaf het stuur – van navigatie of fitnesstracking, via muziek streamen tot bellen met Bluetooth-hoofdtelefoons.
Daarbij houdt u alle aandacht gericht op het fietspad, de weg of het terrein.

Plug & Play

Het COBI.Bike-systeem voor elektrische fietsen met Bosch-aandrijving is heel eenvoudig te installeren. Het wordt in plaats van het originele display (Intuvia of Nyon) op de centrale Bosch-boordcomputervoet geschoven. Er is geen sprake van een omslachtige ombouw, zodat het oorspronkelijke display altijd weer kan worden gebruikt. De aanwezige Bosch-bedieningseenheid wordt gebruikt voor het bedienen van de functies en van de motor

Bosch cobi smartphone integratie oplossing

Eigenschappen:

Gratis app (Android en iPhone)

Fiets-app voor iOS / Android met een bekroond ontwerp.

Bel en neem op Audioregeling (bijvoorbeeld muziek-app, Spotify en hoorbaar)

Realtime data (gebruikerskracht, batterijbereik, cadans, calorieën, afstand, hoogtewinst, ETA etc.)

Gepersonaliseerde zones voor hartslag en cadans

Bluetooth fitness-sensoren kunnen worden aangesloten

Trackingsystemen met drie snelheden (inclusief GPS) Minute-per-minuut fiets weer voorspelling Navigatie 2D / 3D-fietsnavigatie met spraakopdrachten

Wereldwijd offline kaarten gratis (Open Street Map)

Gemarkeerde fietspaden, wandelpaden en onverharde wegen

Tourplanning en GPX-import via www.komoot.com + automatische synchronisatie

Ritopvolging via: komoot, Strava, Apple Health, Google Fit , ritopvolging werkt ook met de telefoon in de zak

Bosch E-bike cobi

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x