WIELEKE

Best geteste middenmotors elektrische fiets!

Best geteste elektrische fiets motor systemen

Wieleke is al meer dan 25 jaar actief in de markt van fietsen met trapondersteuning. Die jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we onze klanten de beste keuzes kunnen bieden. Best getest wil voor ons ook zeggen: goede naservice, leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en rijgedrag.

Een elektrische fiets koop je tenslotte voor jarenlang zorgeloos rijplezier. Enkel het beste is goed genoeg voor onze klanten. ‘t Wieleke geeft daarom de voorkeur aan middenmotors. Kom gerust langs in onze winkel om onze kennis uit te testen.

Welk elektrische fiets motorsysteem kiezen?

De middenmotor systemen zijn over het algmeen een van de betere systemen die op de markt zijn. Kies wel best voor een gekendere speler opde markt. Zodat je meer zekerheid hebt op jarenlange na-service. Want een elektrische fiets / ebike koop je voor meerdere jaren.  
Bij elke fabrikant van midddenmotor systemen heeft meerdere motors in zijn gamma. Zodat elke gebruiker wel zijn ideal motor systeem kan kiezen.
In uitzonderlijke gevallen kan een wiel motor systeem toch een betere oplossing zijn dan de middenmotor.In heuvelachtige gebieden zal de midden motor altijd meer kracht geven dan wielmotor syteem. 
Persoonlijk advies blijft daarom belangrijk voor de aankoop van uw droomfiets.

Bosch ebike elektrische fiets Motor

Bosch is een Duitse toeleverancier uit de automobiel en consumentengoederen industrie. Het is de meest vooruitstrevende leverancier van motors voor elektrische fietsen. Bosch heeft een zeer uitgebreid gamma en Wieleke heeft er zelfs een speciale website voor opgezet.

elektrische fiets motor Bosch

Cleanmobile ebike Elektrische fiets Motor

Cleanmobile is een product van TQ systems, een bekende Duitse toeleverancier uit de automobielindustrie. De Cleanmobile staat bekend als de krachtigste (120nm) en meest compacte elektrische fiets motor ter wereld.

Cleanmobile elektrische fiets motor

Shimano ebike elektrische fiets motor

Shimano is een van de voornaamste toeleveranciers uit de fietsindustrie. Op dit moment hebben zij 2 elektrische fiets midden-motorsystemen. Hun versnellingssytemen kunnen elektronisch samenwerken met de motor.

Shimano Motor

Brose Ebike elektrische fiets Motor

Brose is een Duits bedrijf uit de autoindustrie dat sinds 2010 een motorsysteem maakt voor elektrische fietsen. Op dit moment heeft Brose 1 motor voor 25 km/u en 1 motor voor 45 km/u. Brose produceert zeer stille motoren voor elektrische fietsen.

Andere elektrische fiets motor systemen

De laatste jaren is de markt voor elektrische fietsen enorm gegroeid. Veel grote merken zijn door die ontwikkeling gestart met e-bike systemen. Onze voorkeur gaat uit naar de grotere merken en we waarderen de Duitse degelijkheid ook.

Het is moeilijk om de juiste elektrische fiets te kiezen in het enorme aanbod. In onze winkel nemen we de tijd om te luisteren naar wat je zoekt. Op basis van jouw wensen stellen we je één of meer elektrische fietsen voor en die mag je vanzelfsprekend ook direct proberen.
Het is belangrijk om even stil te staan bij de aankoop van uw elektrisch fiets of ebike.Iedereen is anderes en heeft ook een ander gebruik. De elektriche fiets / ebike is een duurdere aankoop waar je even moet bij stilstaan.  Wieleke helpt U hierbij graag mee! Wij geven onze klanten online advies maar nog belangrijker is het persoonlijk contact. Hiervoor zijn we gekend en zullen we graag mee zoeken naar uw ideale elektrische fiets / ebike oplossing. 

Derby Impulse middenmotor

De Impulse is een middenmotor systeem dat gemaakt is door fietsfabrikant Derby Cycle. Zij monteren deze elektrische motor onder fietsen van Gazelle, Raleigh en Kalkhoff. Derby heeft 2 motoren, een 25 km/u motor en een 45 km/u motor.

Bafang middenmotor

Bafang is een Aziatische fabrikant die in het verleden vooral bekend stond om goedkope motorsystemen voor elektrische fietsen. Sinds 2016 leveren zij ook een middenmotor voor elektrische fietsen, die vooral gemonteerd wordt door minder bekende merken van elektrische fietsen.

Fendt middenmotor

Deze Duitse fabrikant van traktoren heeft zich sinds 2014 op de elektrische fiets gestort. In hun assortiment zitten een 25 en een 45 km/u middenmotor.

Panasonic middenmotor

Japanse elektronicafabrikant die al lange tijd motoren voor elektrische fietsen maakt. Vooral gekend door montage bij het merk Flyer.

Ion technologie

Ion is een Nederlandse fabrikant die onder andere bekend is van de merken Sparta, Batavus, Koga Miyata, Lapierre en Van Nicholas. Sinds 2015 heeft het bedrijf een middenmotorsysteem op basis van een Yamaha motor.

Yamaha motor

Het Japanse Yamaha heeft haar sporen verdiend in de motorfietsindustrie. Het is één van de eerste bedrijven die een middenmotor ontwikkelden voor de fiets in 1993.

Tranz-x

Aziatische fabrikant van middenmotor- en wielmotorsystemen. Dit laatste systeem zie je vooral bij de minder bekende merken elektrische fietsen.

Dit zijn de meest voorkomende systemen voor elektrische fietsen. De markt wordt overspoeld met Aziatische fabrikanten die maar wat graag een graantje meepikken van deze groeiende markt. Bedenk bij je aankoop dat je een fiets koopt voor vele jaren. Nadat de explosieve groei vermindert zullen de minder bekende fabrikanten als eerste misschien wegvallen en bestaat de kans dat je nergens terecht kunt voor service of onderdelen.
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x