WIELEKE

Winther bakfiets Antwerpen

Winther bakfiets in Antwerpen kopen? Kom eens langs bij 't Wieleke!

Wieleke wil geen doorsnee fietswinkel zijn en we hebben ook niet de intentie om verschillende vestigingen op te zetten. We willen het gevoel met onze klanten niet verliezen! Persoonlijk contact met jou vinden we nog steeds het belangrijkst!

One fietsen selecteren wij ook op gevoel en niet op winstmarges, hierdoor zullen wij ook nooit een prijsvechter kunnen zijn. We willen kwaliteit en tevredenheid leveren tegen een eerlijke prijs.

Iedereen is uniek en wij helpen jou om de Bakfiets Winther of andere te vinden die bij je past. Want klanten die tevreden zijn komen graag nog eens terug. Met veel van onze klanten hebben we een jarenlange relatie.


Wie is de fabrikant van de Winther bakfiets?

Winhter een van de oudste fietsenfabrieken van Denemarken. Winther bakfiets is opgericht in 1932 . Vandaag is Winther nog steeds een familiebedrijf - nu geleid door de 3e generatie. Het begon allemaal als een hobby waar smid Anders Winther begon met het maken van slee├źn en trikes. De producten werden al snel een succes en vandaag de dag hanteert Winther dezelfde waarden en productprincipes als toen, namelijk: Design, kwaliteit en veiligheid.

KWALITEIT, VEILIGHEID EN DESIGN

Winther richt zich al jaren op het produceren van kwalitatief hoogwaardige fietsen voor kinderen en volwassenen. We werken samen met experts uit de industrie en ontwerpen fietsen die elke dag een genot zijn om te rijden. De Kangaroo bakfietsen zijn we in 2005 gestart , waar Kangaroo Luxe het eerste model was dat werd gemaakt. Innovatief door zijn gepatenteerde driepuntsbesturing en unieke eigenschappen.

CARGO BIKES - TRIKES EN EDUCATIEF SPEELGOED

Naast het ontwerpen en produceren van bakfietsen, aanhangers en driewielers heeft Winther ook een sterke positie binnen driewielers en educatief speelgoed voor kinderdagverblijven, scholen en dergelijke. Tegenwoordig exporteren we een breed scala aan driewielers, leuke voertuigen en educatief speelgoed naar meer dan 50 landen over de hele wereld. Misschien herkent u de kleine rode Winther Viking-voertuigen of de rode Gonge-top uit de instelling van uw kind? Zie meer op www.a-winther.com.

Voor 2007 produceerde Winther ook klassieke kinder- en volwassenfietsen, maar om zich te concentreren op de bakfietsen en educatieve markt werd dit deel van het bedrijf verkocht. Je kunt nog steeds Winther kinder- en volwassenfietsen kopen, maar dit gedeelte wordt nu beheerd door H. F. Christiansen. Zie hun website hier: www.winther-cykler.dk

ONZE FILOSOFIE

Bij Winther Bikes zijn we toegewijd aan het ontwerpen en produceren van bakfietsen, aanhangwagens en andere innovatieve producten die elke dag het verschil maken. Of het nu een kleine tricykle is, waar uw kind graag op rond suist. Of dat het een van onze bakfietsen is die uw kind veilig naar de kleuterschool vervoert. Onze ambitie is simpel: we willen fietsen maken waar mensen van houden - elke dag!

BEKROOND ONTWERP

Vanuit onze expertise in het maken van fietsen en producten voor kinderen (sinds 1932) streven wij ernaar om de beste fietsen te maken. We focussen niet alleen op de rijervaring zelf, maar ook comfort en veiligheid vinden we erg belangrijk. Dit materialiseert b.v. in de schokbestendige en stevige cabines, speciaal voor kinderen ontworpen stoelen en betrouwbare remmen, zodat je duidelijk zichtbaar bent in het verkeer en meer. Deze ontwerpfilosofie is vanaf het begin in onze producten verwerkt en heeft geleid tot een brede herkenning van onze producten. De Kangaroo Luxe heeft vele awards gewonnen!

HANDGEMAAKT IN DENEMARKEN

Onze fietsen hebben een uniek Deens ontwerp en elk van de Winther bakfietsen wordt met de hand geassembleerd in onze fabriek nabij Silkeborg, Denemarken. Ook maken we zelf onderdelen van de kozijnen, schilderen we ze en meer - op maat gemaakt, met zorg gebouwd.

BIKE LOVE - ELKE DAG!

De firma Winther bikes heeft een groen hart voor de planeet en zet zich in om de productie van de fietsen ecologisch te laten gebeuren. Winther bakfietsen geeft mensen een extra duwtje in de rug om zich milieubewust te verplaatsen. De Firma is gevestigd in Kopenhagen , de stad een voorbeeld is voor milieubewust transport.

Op stap met 1 van de Winther bakfiets modellen in Antwerpen

Winther bakfiets Cargo

Winther bakfiets Cargoo is snel en gemakkelijk om kinderen, goederen of andere vracht te vervoeren doorheen Antwerpen. Het is Winther's meest flexibele model en kan tot 100 kg dragen.

Kangaroo Lite is de chique bakfiets van Winther. Het gebruiksvriendelijke ontwerp biedt alles wat u nodig heeft, zodat het al snel een belangrijk onderdeel wordt van het dagelijkse leven van uw gezin. De kinderen vinden het leuk om op een veilige en comfortabele manier rond te worden vervoerd.

Winther bakfiets kangaroo Lite

Winther bakfiets Kangaroo Lite


Winther Bakfiets Kangaroo Luxe

Unieke voordelen maken Kangaroo Luxe de ultieme bakfiets voor jou en je gezin. Stoelen die in ruststand kunnen worden gezet, torsievering op de voorwielen en gedetailleerde aandacht voor veiligheid en comfort.
De Winther bakfiets kangaroo Luxe heeft al verscheidene awards en prijzen gewonnen! Gewoonweg de beste driewielbakfiets voor in de stad Antwerpen.

Winther bakfiets kangaroo luxe

Winther bakfiets kangaroo luxeContacteer het Wieleke voor jouw Winther bakfiets in Antwerpen


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x