WIELEKE

Van Raam fiets Lint

Op zoek naar een Van Raam Fiets in Lint? Welkom bij 't Wieleke!

Van Raam fiets Twinny Lint

Van Raam Twinny
Koop hier!

Van Raam fiets Lint Fun2Go

Van Raam Fun2Go
Koop hier!

Van Raam fiets Lint - Fun2Go

Van Raam Balance
Koop hier!

Benieuwd naar ons uitgebreid Van Raam fiets gamma? 


Probeer de Van Raam fiets tandems in Lint bij ’t Wieleke

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, tandems, duofietsen, rolstoelfietsen, rolstoeltransportfietsen, en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. De Van Raam fietsen zijn bijna allemaal ook als elektrische fiets leverbaar.

In onze winkel in Lint kun je de tandems van Van Raam zien en ook proberen tijdens een testrit. We vertellen je onder het genot van een kop koffie graag meer over deze tandems. 

Kijk ook gerust al eens op de website van  voor nog meer weetjes, opties,... Die we dan samen bij een tas koffie in de winkel kunnen bespreken.

Driewielfiets van Van Raam

De driewielfiets van Van Raam is een veilig alternatief als je niet meer op een gewone tweewieler kunt fietsen. De fiets geeft extra ondersteuning en stabiliteit tijdens het fietsen. Dankzij verschillende opties en eventueel maatwerken maken we de Van Raam driewieler perfect voor jou situatie voor het fietsen in Lint. Van Raam driewielfietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar.

Van Raam heeft verschillende typen driewielfietsen:

  • Traditionele driewieler met een hoge zitpositie (twee wielen achter en één voor)
  • Driewieler met lage instap
  • Comfortabele driewielfiets met zitting, lage instap en lagere zitpositie
  • Compacte elektrische scootmobielfiets (ook te gebruiken zonder te trappen)
  • Driewieler met twee wielen voor en één achter

De Van Raam fiets: Easy Rider

De Easy Rider driewielfiets voor volwassenen is duidelijk verschillend van andere driewielers. Door het unieke frame is er een lage instap en een stabiele lagere zitpositie. Doordat uw zwaartepunt laag ligt, u op een zitting met rugleuning zit en u een stuur voor u heeft, voelt u zich veilig en zeker tijdens het fietsen in Lint. De zithoogte en de zithoek zijn instelbaar.

De voorwaartse trapbeweging en de vering in het frame zorgen voor een perfect rijcomfort. De speciale fietshouding geeft minder belasting van de rug, nek, schouders en polsen. Vrijwel iedereen fietst zonder enige gewenning weg op deze fiets. De Easy Rider is te verkrijgen met diverse opties, zoals bijvoorbeeld eenhandig te bedienen remmen, een rollatorhouder, voetfixatie. Op het tabblad opties zijn alle mogelijkheden te zien.

Veloplus rolstoeltransportfiets

Op de Van Raam Veloplus rolstoelfiets zit je in je rolstoel. Dit model is onlangs helemaal vernieuwd en is leverbaar in verschillende kleuren. Deze rolstoeltransportfiets heeft standaard 8 versnellingen, ook als je kiest voor trapondersteuning. Via het vlakke laadplateau rol je makkelijk op deze fiets. De brede banden staan garant voor stabiel rijgedrag en het frame is los te koppelen. De Veloplus rolstoeltransportfiets is ook leverbaar met elektromotor.

Van Raam fiets tandems

Op de tandems van Van Raam geniet je samen van het fietsen in Lint. De fabrikant heeft een aantal soorten tandems:

  • Twinny: tandem met twee wielen waarbij twee volwassenen achter elkaar zitten
  • Kivo: een tweewieltandem waarbij een kind en een begeleider achter elkaar zitten
  • Twinny Plus en Kivo Plus: als driewieler met twee wielen achter
  • Fun2Go: duofiets waarbij 2 personen naast elkaar zitten
  • FunTrain: aanhanger voor de Fun2Go (in totaal met 4 personen fietsen)

Fun2Go Van Raam duofiets

Op deze driewieltandem zit je naast elkaar. Eén van jullie stuurt en je trapt allebei. Dit is een bijzonder leuke fiets, je kunt immers gezellig met elkaar praten terwijl je fietst in Lint. Opstappen is eenvoudig en je verstelt de zittingen makkelijk met een hendel. Eventueel zijn de zittingen ook draaibaar, waardoor opstappen nog handiger gaat.

De Van Raam Balance fiets, de fiets met lage instap

De Balance is een comfortfiets. Het unieke frame heeft een lange instap en bij deze fiets kun je altijd met allebei je voeten op de grond zonder dat je van het zadel af hoeft. En toch fiets je rond in Lint met een gestrekt been!

Het grote voordeel van de Balance is de unieke ergonomische zithouding. Polsen, schouders en nek worden tijdens het fietsen nauwelijks belast. Door de meer voorwaartse trapbeweging kun je de kracht van je benen beter benutten dan bij een klassieke fiets. Doordat het zwaartepunt wat lager ligt is het fietsen extra makkelijk en comfortabel.  Deze fiets is dus veel meer dan een lage instapfiets, hij is veel veiliger doordat je op het zadel kunt blijven zitten bij een stop.

De verschillende modellen voor de Van Raam fiets in Lint

Van Raam fiets: Twinny

De Twinny tandem heeft een ruime lage instap, waardoor op- en afstappen eenvoudig is. Je hebt meer ruimte tussen het zadel van de voorste persoon en het stuur van de bijrijder, zodat je niet te dicht op elkaar zit. Bovendien kun je zelf bepalen hoe je samen fietst. Dankzij dubbele vrijloop kun je onafhankelijk van elkaar trappen

Van Raam fiets: Twinny Plus

De Twinny Plus is hetzelfde als de Twinny maar dan met 3 wielen. 

Van Raam fiets: Kivo

De Kivo is een kind-oudertandem voor een volwassene achter een kind. Het kind heeft hiermee een goed zicht op de omgeving. Van achter heb je goed zicht op het kind. De Kivo tandem heeft een lage instap.

Van Raam fiets: Kivo Plus

Deze tandem is gelijk aan de Twinny plus maar dan met 3 wielen.


Contacteer 't Wieleke voor jouw Van Raam fiets in Lint

't Wieleke

Smissestraat 40
2430 Laakdal

T. 013 67 44 56
E. info@wieleke.be

Openingsuren

Dinsdag & donderdag
10u - 12u & 13u - 18u30
Zaterdag
9u - 17u30
Woensdag & vrijdag
Werkhuis 9-10 & 16-17u  / Winkel enkel op afspraak
Zondag & maandag
Gesloten
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x