WIELEKE

Pedalpower plooibare Tandems

Pedalpower Duitse degelijkheid

De naam Pedalpower verklapt het niet, maar het gaat hier om een oerdegelijke Duitse firma.

Pedalpower ontwikkelt, optimaliseert en produceert sinds de jaren 1980 al  tandems en bakfietsen en andere speciale fietsen aangedreven door beenkracht (en sinds enkele jaren ook met elektrische ondersteuning).

PEDALPOWER is  specialist in tandems, kindertransport en bakfietsen.Ze leven om fietsen te bouwen die op maat gemaakt zijn voor hun klanten. Uitdagingen doet ze streven om te zoeken naar oplossingen.

Pedalpower is gevestigd in Berlin en ontwerpen en bouwen de tandems zelf in huis. Je kan de tandems zelf samenstellen naar uw wensen en lichaamsmaten,

Alle modellen op maat

Pedalpower kan elk type tandem voor je bouwen, bijvoorbeeld uit staal, aluminium of zelfs in combinatie met carbon. Het bedrijf maakt ook racetandems, MTB tandems, tandems met extra diepe instap en transporttandems. En ze kunnen alle modellen leveren met een middenmotor van Brose!

Voordelen van de elektrische tandem 

Voordelen van de e-Deep Detachable liggen voor de hand: de comfortabele e-tandem met Brose middenmotor is - dankzij de Brose Drive-S middenmotor - een echte krachtpatser: 90 Nm, tot 650 W piekvermogen bij 250 W nominaal continu vermogen en tot 1270.50 Wh * zodat je elke dag lange afstanden kunt afleggen met "rugwind" (e-power).

De tandem e-Deep Detachable is de deelbare versie van de eDeep: dankzij twee gepatenteerde framekoppelingen kan de tandem in een mum van tijd worden gedemonteerd in twee afzonderlijke delen, elk niet groter dan een conventionele tandem. Zo vervoert u de tandem eenvoudig op uw fietsendrager achterop of in de kofferbak. Splitsen is heel eenvoudig en in een mum van tijd gedaan.

Enerzijds biedt de tandem een diepe instap voor de gezagvoerder (bestuurder) en stoker (passagier) en anderzijds is hij dankzij de telescopische zadelpennen geschikt voor zowel zeer kleine als zeer lange bestuurders. De instaphoogte is slechts 46 cm, totale tandemlengte bedraagt 2,48 m.
De Pedalpower  tandem is een extreem stijve en stabiele tandem voor dagelijks gebruik / toeren en reizen.

Zo compact maak je een plooibare tandem

De plooibare tandems van Pedalpower maak je bijzonder compact. Vervoeren in de auto is geen enkel probleem.

Pedalpower plooibare tandem

Pedalpower tandem edeep

Testrit

Wieleke heeft een ruim aanbod in tandem en is dus de ideale plaats om al de verschillende modellen te komen testrijden. Dit allemaal vrijblijvend met degelijk advies. Bekijk ook even onze kijkshop om de verschillende merken en modellen te bekijken.
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x