Racefietsen

Racefietsen

Racefietsen in al hun vormen

‘t Wieleke heeft de grootste evoluties van de racefiets meegemaakt. De laatste 25 jaar is de koersfiets enorm veranderd en zijn er talloze uitvoeringen op de markt. Er is voor elke elke fietser een geschikte koersfiets. We hebben zelfs Europese handgemaakte carbonfietsen van zeer hoge kwaliteit. Bij deze fietsen kan echt bijna alles. 

Daarnaast hebben we meegewerkt aan de lancering van de elektrische racefiets Vivax in de Benelux en ondertussen hebben we samen met Sarco eigen innovaties op racefietsgebied op de markt gebracht. Zo is de ultieme elektrische koersfiets geboren. 

Competitie racer

Ultralichte, efficiënte racefietsen ontworpen zodat je als eerste aan de finish bent. Bijv: Cannondale Evo, Cannondale Caad 12, Cannondale Caad Optimo, Sarco Carbon handmade by ’t Wieleke.

Comfort racer

Raceprestaties en dagelijks comfort komen samen in comfort racers. Deze racefietsen zijn perfect voor grandfondo's, cyclosportieve ritten en lange dagen in het zadel. Bijv: Cannondale Synapse, Sarco Carbon handmade by ’t Wieleke.

Triatlon

Triatlon racefietsen zijn hightech aerofietsen om je het voordeel te geven in je race tegen de wind en de klok. Bijv: Cannondale Slice. 

Gravel racer

Zoek je een racefiets die een waar-dan-ook, hoe-dan-ook, wanneer-dan-ook offroad, on road, voluit scheurijzer is? Met deze koersfiets rijd je elke race uit. Bijv: Cannondale Slate.

Cyclocross

De cyclocross is een racefiets die is gemaakt om te domineren in modderige cyclocross gevechten, maar is ook prima geschikt om je woon-werkrit sneller te laten verlopen. Bijv: Cannondale SuperX en Cannondale CaadX.Extra informatie over racefietsen

Koersfiets bij Wieleke kopen

Elektrische koersfiets

Info Sarco koersfiets

Santos koersfiets

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x