WIELEKE

Santos koersfietsen

Santos koersfietsen

Santos heeft 2 modellen racefietsen, de Race Lite en de Cross Lite. Santos maakt niet de lichtste racefietsen maar wel de meest multifunctionele en onderhoudsvrije.

Race Lite

De Santos Race Lite lijkt met zijn gebogen stuur, smalle bandjes, carbon voorvork, raceremmen en compacte frame op een racefiets, maar dat is hij eigenlijk niet. Deze endurance racer kan namelijk veel meer dan alleen racen. De Race Lite vult het gat tussen de lichtgewicht racers en de degelijke randonneurs van vroeger.

De Race Lite heeft een Rohloff en tandriem en is daarmee vrijwel onderhoudsvrij. Het is echt een koersfiets voor eigenzinnige renners die zich niet gek laten maken en liever op eigen tempo door weer en wind te fietsen. Deze prachtige fiets gebruik je voor je dagelijkse trainingsronde, kort woon-werkverkeer en lange tochten zoals een fietsvakantie. De banden zijn iets breder en een bagagedrager, spatborden en naafdynamoverlichting kunnen we voor je monteren.

Cross Lite

De Santos Cross Lite is multifunctioneel. Deze lichte, snelle gravelracer kun je ook volledig bepakken. De hydraulische schijfremmen en het racestuur met ondiepe bocht zijn perfect voor op de weg of in het terrein.

Wil je op reis met de Cross Lite? Dan rusten we hem voor je uit met dragers, brede banden en spatborden. Qua vork heb je volop keuze, bijvoorbeeld een carbon vork of juist een stalen exemplaar voor lowriders. De Cross Lite is geen opgerekte racefiets, dit is een stabiele reisfiets waarmee je ook offroad kunt!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x