WIELEKE

Bosch tuning

Bosch Tuning

Bosch tuning is opdrijven van uw elektrische Bosch fiets. Hiermee kan U de E-bike van 25 km/U makkelijk 45 laten rijden. Maar wij adviseren eigenlijk om gewoon een 45 km/u te kopen zodat u wettelijk in orde bent ! Drijft u toch uw E-bike op hou dan rekening met volgende punten :

  • Bij een eventueel ongeval op de openbare weg kan dit grote gevolgen hebben en kan u volledig aansprakelijk gesteld worden. Dus Bosch tuning en fiets opdrijven is niet aangeraden!
  • Uw garantie van 2 jaar vervalt ook , Bosch kan via het logboek dit altijd te weten komen. Dus Bosch tuning is niet aangeraden!
  • De motor van 25/u is maar 250 watt terwijl de 45 km/u 350 watt is. -Politie controles gaan er in de toekomst komen en fietsen kunnen ook in beslag genomen worden. Dus Bosch tuning en uw fiets opdrijven is niet aangeraden!

Meerprijs voor een 45/u fiets ten opzichte van 25/u is zeer miniem en daarom de risicos van het opdrijven +niet waard. Tevens hebt u geen speciale verzekering nodig omdat voor Belgie de Familiale polis voldoende is. Enkel de nummerplaat die slecht eenmalig 30€ kost + helm die er voor eigen veiligheid is.(fietshelm met EN norm) U kan ook gerust rondfietsen zonder dat u de politiewagens moet gaan traceren.

Beter een legale Bosch e bike 45 km/u kopen

Onze mening is nog altijd dat je beter een legale 45 km/u kan kopen zodat je wettelijk in orde bent. Tevens rijdt deze ook beter omdat je een 350watt motor hebt ipv 250watt voor 25 km/u . Ook de snelheidsmeter en km standen zullen dan ook juist werken en de 2 jaar garantie blijft dan ook gewoon lopen . Hieronder laten we al wat 45 km/u fietsen zien die je bij ons kan kopen . 

WETGEVING 45/U FIETS

45 km/u elektrische fietsen

De 45 km/u elektrische fietsen zijn een goed alternatief voor de auto. Veel elektrische fietsers zijn sneller op het werk dan met de auto en verdienen zelfs geld met de fiets. Want reken de fietsvergoeding (ongeveer €0,21 per km) en de besparing van de autokosten samen, en je ziet dat je de elektrische fiets snel terugverdient. De fietsvergoeding voor elektrische fietsen is zelfs belastingvrij!

Veel mensen denken dat de 45 km/u elektrische fiets een bromfiets is, maar dit is niet zo. Je moet trapt nog steeds zelf, alleen is de trapkracht die je zelf moet ontwikkelen beperkt. Je komt niet bezweet aan op je bestemming, maar je beweegt gezond vanwege een lagere hartslag. Beweging met lagere hartslag zorgt namelijk voor vetverbranding.

Bosch motors: Let op met de actieradius op full power bij slechte weersomstandigheden! Met een gemiddelde snelheid van 40 km/u leg je maximaal 35 km af. Met de optie dual batterij verdubbel je dit. Wij spelen liever open kaart om geen valse beloftes te maken.

Welke motorsysteem kopen en Bosch tuning vermijden!Contact
Bosch tuning , deze heeft het niet nodig. Beter spedelec kopen

Bosch tuning niet nodig als u een spedelec koopt


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x