Groot assortiment zitmaaiers te koop

Ons groot assortiment zitmaaiers bestaat uit een aantal flexibele en makkelijk te bedienen grasmaaiers met verschillende maaibreedtes en mogelijkheden, een genot om mee te werken. We kozen voor de zitmaaier van Castelgarten,Lazer, Westwood, Efco en Ariens.

Alle deze zitmaaiers zijn gebaseerd op een robuust dik torsiestijf chassis. De hendels zitten praktisch bij elkaar en zijn makkelijk bereikbaar om de bediening van de zitmaaier zowel makkelijk als plezierig te maken. De brede banden combineren een goede bereikbaarheid met een minimale gronddruk en grote oppervlakken kunnen snel en efficiënt gemaaid worden met hun brede maaidekken bij zitmaaiers met opvangbak en zij-uitworp.

Het geventileerde maaidek creëert een luchtstroom die het gras heel efficiënt optilt voordat het wordt gemaaid en heel efficiënt helpt om het naar de opvangbak te transporteren. Dit leidt tot eersteklas maai- en opvangresultaten, zelfs bij lage maaihoogtes.

Werkplaats Wieleke

Wieleke heeft aparte werkplaats voor tuinmachines

Werkplaats Wieleke Naverkoop service Wieleke heeft sinds 1993 ervaring in de verkoop en herstelling van tuinmachines. Kom gerust langs om onze manier van werken te ontdekken.

Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
9u - 12u & 13u - 19u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten