WIELEKE

Wieleke bouwt elektrische racefietsen voor u

Wij werken niet met verdelers voor onze elektrische racefietsen. Dit is een bewuste keuze van ons. Omdat de elektrische racefiets toch een grotere aankoop is en technisch net iets anders dan de gewone elektrische fiets.Daarom willen wij het contact met onze klanten zo kort mogelijk houden. Zo kunnen wij zeer snel schakelen en eventuele problemen oplossen.
Wij hebben klanten doorheen het ganse land, ook in Nederland. Dus aan referenties geen gebrek.
U kan altijd een afspraak maken voor onderhoud, zodat u geen onnodige verplaatsingen moet maken + de koffie staat altijd klaar.

Enkele reacties van onze Vivax berijders


Dag Bart, Exact twee maanden geleden heb ik mijne elektrische koersfiets bij jou afgehaald. Dit is voor mij een ongelooflijke ervaring geweest. Toen ik er de eerste keer ging mee rijden was ik nogal zenuwachtig maar toch ook benieuwd of dit ging meevallen. Bij de eerste pedaalslagen echter was ik al gerustgesteld. De fiets paste mij als gegoten. Ik ging meteen een paar stevige hellingen opzoeken en dit viel reuze mee. Vroeger was het op de tanden bijten en afzien. Nu kan ik ontspannen naar boven rijden zonder mij te forceren. Gezien mijn leeftijd, ik word dit jaar 74, is dit een geschenk uit de hemel. Ik leid al 35 jaar een groepje wielertoeristen. Sommigen zijn 20 jaar jonger. De laatste tijd moest er geregeld op mij gewacht worden na een helling. Nu kan ik weer met de besten mee naar boven rijden. Mijn nieuwe fiets heeft intussen al 2150 km op de teller staan. Met die ervaring durf ik beweren dat deze fiets een echte meerwaarde is. Mijn motto is vanaf nu: als het minder goed begint te gaan, schaf U een elektrische koersfiets aan, en je geniet weer volop en onthoudt dat afzien geen meerwaarde oplevert. Beste Bart, bedankt voor de perfecte afwerking van mijn nieuwe fiets en je zeer gewaardeerde klantvriendelijkheid.

Groetjes, GermainBeste Bart, Door dat ik je fiets ontdekte is mijn leven drastisch veranderd in de goede zin van het woord.Natuurlijk het verhaal dat ik in de krant las van die man van 73jaar een vervent fietser maar kon niet meer mee met de groep.Dat kan je alleen maar begrijpen als je altijd goed hebt mee gekund en dan plots niet meer. Als ik dat las in de krant,ben ik nog dezelfde dag naar je winkel op zoek gegaan.ik mocht direct van jou eens proberen , en na enkele meters was ik verkocht .Mijn zus Jenny zei me direct koop hem, en dat heb ik dan direct besteld.Het plezier van de VIVAX ASSIST is niet te beschrijven ik zouhem aanraden aan iedereen die niet meer zijn volledige macht heeft door een ziekte of een behandeling die je aftakelt. PS:ik doe nu vijfmaal per week 73km en geniet met volle teugen. Tussen haakjes Bart je bent ook nog een fantastisch mens merci en nog eens merci.

Gilbert


Bart, Vorig jaar was het bijna over met fietsen . Ik ga altijd fietsen met de mannen tussen de 60 en 70 jaar maar de laatste jaren voelde ik dat ik meer en meer moest lossen . bergop wind op , ze moesten wachten . Hoe hard ik ook probeerde , het lukte me niet meer . En dat doet pijn. Stoppen, het ging meermaals door mijn hoofd . Maar fietsen is mijn leven . Vijf dagen per week zit ik in het zadel , 25000 km per jaar. Dan stop je daar zo maar niet zomaar mee en zoek je oplossingen . Mijn maten vonden het eerst maar niks dat ik een elektrische racefiets kocht. Maar uiteindelijk moeten ze toegeven dat ze blij zijn dat ik er nu nog altijd kan bij zijn . En terwijl ik vorig jaar altijd achteraan bengelde , kan ik nu af en toe eens terug de kop nemen . En de vivax was dus de oplossing die ik wou . Ik kan hem geen dag meer missen .

Leon

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x