Van Raam plooibare tandems

Van Raam is een fabrikant van unieke aangepaste fietsen. Het bedrijf is gespecialiseerd in onder andere tandems. Van Raam tandems zijn ook als elektrische tandem leverbaar.

Modellen

Van Raam Twinny

De Twinny tandem heeft een ruime lage instap, waardoor op- en afstappen eenvoudig is. Je hebt meer ruimte tussen het zadel van de voorste persoon en het stuur van de bijrijder, zodat je niet te dicht op elkaar zit. Bovendien kun je zelf bepalen hoe je samen fietst. Dankzij dubbele vrijloop kun je onafhankelijk van elkaar trappen

Van Raam Twinny Plus

De Twinny Plus is hetzelfde als de Twinny maar dan met 3 wielen. 

Van Raam Kivo

De Kivo is een kind-oudertandem voor een volwassene achter een kind. Het kind heeft hiermee een goed zicht op de omgeving. Van achter heb je goed zicht op het kind. De Kivo tandem heeft een lage instap.

Van Raam Kivo Plus

Deze tandem is gelijk aan de Twinny plus maar dan met 3 wielen.

Probeer de Van Raam tandems bij ’t Wieleke

In onze winkel kun je de tandems van Van Raam zien en ook proberen tijdens een testrit. We vertellen je onder het genot van een kop koffie graag meer over deze tandems.

 

Kijk ook gerust al eens op de website van Van Raam voor nog meer weetjes, opties,... Die we dan samen bij een tas koffie in de winkel kunnen bespreken.

Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Di & Don
10u-12u&13u-18:30u
Zaterdag
9 u - 17:30 u
Woensdag & Vrijdag
enkel op afspraak
Zondag+Maandag
Gesloten
Afspraken hebben voorrang tijdens coranacrisis.