WIELEKE

Urban Arrow bakfiets Antwerpen

Op zoek naar een Urban Arrow in Antwerpen? Welkom bij 't Wieleke!

                    Urban Arrow Family

urban arrow antwerpen Urban Arrow Cargo

Benieuwd naar ons uitgebreid Urban Arrow gamma? 


Wie is Urban Arrow?

Urban Arrow maakt zijn fietsen eigenlijk onder de naam Smart Urban Mobility. En zei hebben als doel om de koploper te zijn in de stedelijke mobiliteit. Vandaar hun vrij heldere en gewaagde slogan: Always ahead. Urban Arrow zag het levenslicht in 2010 met als doel om stads voertuigen van de toekomst te bouwen. Voor dit doel te kunnen nastreven heeft Urban Arrow een elektrische bakfiets ontworpen die makkelijk te hanteren en toch zeer stevig is. Het resultaat is het bekende aluminium frame dat doorheen de levensjaren nog alleen maar meer optimalisaties heeft ondergaan tot het top product wat het vandaag de dag is.


Bij Urban Arrow begrijpen ze goed dat de behoefte van elk gezin anders zijn daarom hebben ze voor hun standaard aluminium frame vele verschillende opzetmogelijkheden: wil u kinderen vervoeren of toch liever pakjes of misschien zelfs gaan klussen met deze fiets kan alles.

De Urban Arrow Family

Samen met uw gezin op pad in Antwerpen met deze Urban Arrow Family kan het. Vanwege de lagere zitpositie van de kinderen gaat het zwaartepunt van deze fiets naar beneden wat voor een aangenamer, makkelijker rijcomfort zorgt. De bak zelf is gemaakt van geƫxpandeerd polypropyleen (EPP) een sterk materiaal dat een stevige bescherming vormt rondom uw kinderen. In de bak zijn tevens driepuntsgordels voorzien om de kinderen veilig vast te maken en te vervoeren.

Bij deze family versie heb je keuze uit de verschillende Bosch motoren (afhankelijk welk je terrein je hebt, kunnen we hieraan een motor matchen). Echter is de performance line (65Nm) de beste match om de fiets doorheen Antwerpen te loodsen. Tevens is deze family steeds uitgerust met de zeer onderhoudsvrije en eenvoudig bedienbare enviolo versnelling.De Urban Arrow Shorty

De urban Arrow Shorty is de lichtste bakfiets binnen hun gamma.

De Shorty is de lichtste Urban Arrow die er is. Laat je echter niet voor de gek houden door het gewicht, want het maakt hem niet minder krachtig.Hij is snel, enorm wendbaar en kan veel meer dragen dan je denkt. Daarom noemen we het een compacte reus.

De box van deze shorty is zeer flexibel in gebruik: je hond of je kind ermee door de stad vervoeren met deze bakfiets kan dit allemaal. De mogelijkheden van deze fiets zijn eindeloos: een afdekzeil, een vergrendelbaar deksel,...De Urban Arrow Cargo

De ideale fietsoplossing voor groen transport dit door het laadvermogen van een personenvoertuig te combineren met een bike. Heeft u een fiets nodig voor pakketten te bezorgen of toch eerder voor voedsel of grote stukken te vervoeren met deze cargo bike kan dit allemaal.

Alle fietsen uit het Urban Arrow cargo assortiment zijn voorzien van de Bosch performance motor (65Nm), hydraulische schijfremmen en een geveerde voorvork dit om al uw transporten zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Kies zelf de lengte van fiets die het beste bij u past en bouw eventueel van hieraf verder op. De cargo uitvoering is verkrijgbaar in een L, XL of XXL uitvoering.

Kortom een ideale bakfiets voor doorheen Antwerpen te kruisen.

Contacteer 't Wieleke voor jouw Urban Arrow bakfiets in Antwerpen


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x