WIELEKE

Tandem fiets Leuven

Tandem fiets kopen in Leuven? Kom eens langs bij 't Wieleke!

Wieleke wil geen doorsnee fietswinkel zijn en we hebben ook niet de intentie om verschillende vestigingen op te zetten. We willen het gevoel met onze klanten niet verliezen! Persoonlijk contact met jou vinden we nog steeds het belangrijkst!

One fietsen selecteren wij ook op gevoel en niet op winstmarges, hierdoor zullen wij ook nooit een prijsvechter kunnen zijn. We willen kwaliteit en tevredenheid leveren tegen een eerlijke prijs.

Iedereen is uniek en wij helpen jou om de fiets te vinden die bij je past. Want klanten die tevreden zijn komen graag nog eens terug. Met veel van onze klanten hebben we een jarenlange relatie.

Tandem fiets Leuven bij 't Wieleke

Wieleke heeft een uitgebreide collectie voor de tandem fiets in Leuven

Hase Pino Deelbaar voor Kids
Koop online

Tandem fiets antwerpen - Hase Pino Deelbaar

Hase Pino Deelbaar
Koop online

Tandem fiets Leuven - Double Dream

Double Dream
Koop online

Tandem fiets Leuven - Double challenge

Double Challenge
Koop online

Van Raam - Twinny
Koop online

Tandem fiets Leuven - Twinny plus

Van Raam - Twinny plus
Koop online

De Hase tandem fiets kopen in Leuven? 

Hase is een fabrikant uit Waltrop (Duitsland) die al sinds 1994 tandems produceert. Het bedrijf heeft veel prijzen en awards gewonnen. Hun tandems zijn van hoge kwaliteit en het bedrijf blijft de tandems verder ontwikkelen.

In onze winkel laten we je de Hase tandems graag zien onder het genot van een kop koffie. 

Hase Pino tandem fiets

Deze tandem fiets is een begrip in de tandemwereld in Leuven. De meeste mensen hebben vooroordelen over deze tandem. Maar na een testrit zijn ze overtuigd. Deze geweldige tandem fiets kun je ook opvouwen.

Voordelen:

  • Beide berijders zitten met hun hoofd vlak bij elkaar, dus praten gaat makkelijk
  • Bijrijder zit vooraan en heeft ook goed zicht op omgeving
  • Gewicht van bijrijder zit laag bij de grond, wat de stabiliteit ten goede komt
  • Door de korte wielbasis is hij veel wendbaarder dan gewone tandem
  • Sportieve looks en veel comfort

Afgemonteerd volgens jouw wensen

We leveren de Hase Pino tandem fiets in Leuven volgens jouw specificaties. We hebben diverse accessoires en kunnen de tandem ook leveren als een elektrische tandem fiets met een Shimano middenmotor.

In de kijker: de Hase Pino deelbare tandem fiets

Op de pino kunnen 2 volwassenen, of een ouder en kind. Het is een lichte sportieve tandem. Uitermate geschikt voor lange tochten, maar ook prima voor in de stad. Door zijn compacte constructie is hij heel licht en stijf. Gezellig bijkletsen kan met deze tandem: de berijders zitten dichter bij elkaar dan op een andere tandem. De fantastische wegligging en de grote instelbaarheid van de zithouding maken lange tochten zonder moeite mogelijk.

Deelbaar

De pino is deelbaar, waardoor hij makkelijk achter in de auto past. Ook in de trein mag hij zo gratis mee. Als ouderkindtandem De pino is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud. Het zal je verbazen hoeveel kracht die kleintjes al kunnen leveren! Als je bij alle andere ouderkindtandem op een bepaalde leeftijd niet meer over je kind heen kan kijken, kun je met de pino nog jaren voort. Tot de volwassen leeftijd kan je kind nog voorop. Maar tegen die tijd gebruik je hem veel liever samen met je partner.

Voor een handicap

Om samen met een gehandicapte volwassene, of een gehandicapt kind te fietsen is de pino super. Onder de stoel kan een heel stabiele standaard geplaatst worden. Deze vergemakkelijkt het op- en afstappen. De voorste persoon kan eerst gaan zitten. Eventuele fixaties kunnen vastgemaakt worden en dan gaat de fiets pas van de standaard af en fietsen maar.Ook de Van Raam tandem fiets in Leuven kun je bij 't Wieleke vinden:In de kijker: de Van Raam Twinny tandem fiets

Bij de Twinny tandem is op- en afstappen eenvoudig door de ruime lage instap. Er is meer ruimte gecreëerd tussen het zadel van de voorste persoon en het stuur van de bijrijder waardoor u niet te dicht op elkaar zit. U kunt zelf bepalen hoe u samen fietst, zo kunt u met dubbele vrijloop onafhankelijk van elkaar trappen.

Via de optionele schakelbare vrijloop kunt u bepalen of en hoe de bijrijder meefietst. Met de vrijloopnaaf kan de hoofdbestuurder de manier van meefietsen van de bijrijder instellen. Bij besturing aan voorzijde, heeft de vrijloopnaaf twee standen:

  1. De pedalen van de bijrijder bewegen mee met de pedalen van de hoofdbestuurder. De bijrijder moet meefietsen.
  2. De pedalen van de bijrijder bewegen onafhankelijk van de pedalen van de hoofdbestuurder.
    De pedalen draaien vrij en de bijrijder kan niet meefietsen.

Er zijn veel opties op deze fiets beschikbaar, zo is er o.a. een deelbare variant. Tevens kunt u optioneel de besturing aan de achterzijde laten monteren. Bij besturing aan achterzijde is er nog een derde stand. In die stand bewegen de pedalen van de bijrijder onafhankelijk van de pedalen van de hoofdbestuurder. De bijrijder kan meefietsen.


Contacteer 't Wieleke voor jouw tandem fiets in Leuven

't Wieleke

Smissestraat 40
2430 Laakdal

T. 013 67 44 56
E. info@wieleke.be

Openingsuren

Dinsdag & donderdag
10u - 12u & 13u - 18u30
Zaterdag
9u - 17u30
Woensdag & vrijdag
Werkhuis 9-10 & 16-17u  / Winkel enkel op afspraak
Zondag & maandag
Gesloten
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x