WIELEKE

Santos sportieve fietsen

Santos maakt ook de serie Trekking Lite. Deze sportieve fietsen zijn perfect voor mensen die een sportieve lichtgewicht fiets zoeken.

Trekking Lite serie

De Santos Trekking Lite is de sportcoupé onder de fietsen, voor fietsers met een pittige rijstijl. Deze compromisloze vedergewicht is ontworpen met lichte kwaliteitsonderdelen en zonder overbodige ballast. Dat merk je zodra je een voet op een pedaal zet. Deze fiets wil vooruit. De Santos Trekking Lite is ook leverbaar met Rohloff-riem aandrijving!

Lichtgewicht met reisambities

De Trekking Lite is een echte lichtgewicht met reisambities. Zo weegt een gemiddelde Trekking Lite maar net 10 kilo mét bagagedrager en zijstandaard. Dit is misschien wel de lichtste reisfiets die er is, want op die achterdrager kun je makkelijk 10 kilo kleren meenemen. Dat maakt de Trekking Lite tot de lichtste vakantiepartner voor kortere vakanties.

Betrouwbare kilometervreter

Met z'n hydraulische velgremmen en de handgemaakte wielen met elk 36 spaken is de Santos Trekking Lite gemaakt voor kilometervreters. Leuk voor lange fietstochten, maar ook voor woon-werkverkeer.

Wieleke verkoopt de santos trekkinglite fietsen

Trekking Lite ook in damesversie te verkrijgen

Santos Travel Lite toerfiets

Stel je wilt veel fietsen én ver fietsen. Elke dag naar je werk of op de fiets naar China met tassen en een tent achterop. Dat doen wij ook graag. En dan vooral zonder gezeur.

Geen derailleur vervangen in de middle of nowhere, ook geen remblokken boven in de Alpen. Dan is Santos een betrouwbare en onderhoudsarme fiets voor je. Met de Travel Lite kies je voor zoveel mogelijk lusten en zo min mogelijk lasten.

Zoals alle Santos Travel frames draagt deze sportieve fiets al je bagage met gemak. Ook als je heel veel meeneemt en heel hard bergaf wilt levert dat geen gezwabber of instabiliteit op. Verder kan de Travel Lite tegen een stootje (Built for Life) en remt hij goed (hydraulisch).

Wieleke verkoopt de Santos travellite fietsen

Santos travellite ook in herenuitvoering te verkrijgen

Cross Lite

De Cross Lite is een multifunctionele gravelracer. Hij is licht, snel en geschikt voor volledige bepakking. De krachtige, hydraulische schijfremmen -de grootste race schijven die er zijn- en het comfortabele racestuur met ondiepe bocht maken het een sportieve, strakke crosser voor op de weg of in terrein.

Voor reisdoeleinden rust je de Cross Lite uit met dragers, brede banden (35-60 mm) en spatborden. Kies een verende of vaste vork zoals een lichte full carbon of een stabiele stalen vork voor lowriders. De Cross Lite is meer dan een opgerekte racefiets, 't is een snelle, stabiele reisfiets voor on- en offroad.

Wieleke verkoopt de santos croslite fietsen

Santos crosslite


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x