WIELEKE

Riese & Muller elektrische fietsen

Riese & Muller is een Duitse fabrikant die high-end elektrische fietsen maakt. Het bedrijf is in 1993 opgericht door twee Duitse ingenieurs met een passie voor fietsen. Inmiddels is Ries & Muller één van de meest toonaangevende fabrikanten van elektrische fietsen. De firma is een voorbeeld voor veel concurrenten.

Passie en perfectionisme

De passie voor fietsen en innovaties samen met perfectionisme domineren hun werk. Het resultaat daarvan zijn tot in detail doordachte elektrische fietsen en e-cargo-bikes. Het bedrijf past de meest innovatieve technologie toe en een kiest steeds voor baanbrekend design.

Elke elektrische fiets van Riese & Muller heeft de beste rijeigenschappen voor het grootste rijplezier. Jouw tevredenheid als fietser is de grootste stimulans voor Riese & Muller.

Het succes van Riese & Muller fietsen is ook deels te danken aan de goede werksfeer binnen het bedrijf. Het bedrijf is een hecht team. Alle medewerkers werken met dezelfde overtuiging. Riese & Muller hebben samen van hun passie hun dagelijks werk gemaakt!

De elektrische fiets van Riese & Muller kopen

Hieronder vind je voorbeelden van de modellen die wij in onze winkel hebben staan. Kom bij ons langs voor een goed advies, een lekkere kop koffie en een testrit. Je kunt de elektrische fietsen van Riese & Muller direct proberen.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x