WIELEKE

Riese & Muller Bakfiets Antwerpen

Riese & Muller Bakfiets kopen in Antwerpen? Kom eens langs bij 't Wieleke!

Wieleke wil geen doorsnee fietswinkel zijn en we hebben ook niet de intentie om verschillende vestigingen op te zetten. We willen het gevoel met onze klanten niet verliezen! Persoonlijk contact met jou vinden we nog steeds het belangrijkst!

One fietsen selecteren wij ook op gevoel en niet op winstmarges, hierdoor zullen wij ook nooit een prijsvechter kunnen zijn. We willen kwaliteit en tevredenheid leveren tegen een eerlijke prijs.

Iedereen is uniek en wij helpen jou om de fiets te vinden die bij je past. Want klanten die tevreden zijn komen graag nog eens terug. Met veel van onze klanten hebben we een jarenlange relatie.

Kom de bakfiets ontdekken!

Bekijk ons uitgebreid gamma voor jouw bakfiets


Wieleke heeft de volledige Riese&Muller bakfiets collectie in Antwerpen


De Packster 40 kopen in Antwerpen?

De Riese Muller bakfiets Packster 40 heeft onvermoede kanten, want deze e-bike is dermate compact gebouwd dat hij ondanks de grote laadvloer van slechts ca. 2,23 meter nauwelijks langer is dan een gewone fiets. En dat is meteen op drie fronten merkbaar: hij past in elke kelder, weegt niet meer dan 30 kg en is verrassend wendbaar. Praktisch is ook dat het zitkussen van het optionele kinderzitje heel eenvoudig in de box bij de beenruimte van het kind kan worden weggeklapt, zodat in een handomdraai een laadvloer ontstaat. Zo is de Riese Muller bakfiets Packster 40 de nieuwe kleine, grote held in het dagelijks leven.

Optimale remprestaties

De hydraulische schijfremmen van Tekto bieden onder alle weersomstandigheden optimale prestaties. Met de grote remschijven kan de remwerking perfect worden gedoseerd. Er treedt geen velgslijtage op en het remvermogen blijft constant.

Gunstige vooruitzichten

Met de krachtige ledkoplampen van busch+müller of van Supernova bij de HS-modellen heeft u altijd een perfecte verlichting van de rijweg. De eenvoudige bediening vindt plaats via het Bosch display, de energievoorziening via de accu.


Kom hem gerust testrijden en ervaar waarom wij zo gek van deze fiets zijn!


Interesse in de vernieuwde Packster 70?


De  Packster heeft in de riese muller bakfiets familie heeft een hele transformatie ondergaan. De riese Muller bakfiets packster 60 en 80 zijn uit het gamma gehaald en zijn vervangen door 1 nieuwe packster 70. Hier is nu een verhoogde polyester bak die zorgt voor een aangenamer en beter rijcomfort. Tevens beschikt de packster 70 nu ook over de mogelijkheid voor 2 ingewerkte powertubes van 625Wh aan boord te hebben. Kortom de ideale bakfiets voor zowel kinderen als goederen. De Riese muller bakfiets Packster is de grootste concurrent voor de Urban Arrow.

Dubbele actieradius.

Standaard is de Riese Muller Packster 70 voorzien van één 500Wh batterij die geintegreerd zit in de frameconstructie onderaan de bak. Maar op deze nieuwe packster bieden ze nu ook de optie aan voor een 1250Wh te voorzien. Of meer bepaald 2 * 625Wh batterijen die aan beide kanten van het frame geintegreerd zijn. Kortom: een bakfiets geschikt voor alle omstandigheden en afstanden.

Klaar voor de komende generatie.

Het meest waardevolle wat je kunt vervoeren zijn kinderen. Hun veiligheid komt op de eerste plaats. De Kids-Box met twee vijfpuntsgordels voor twee kleine kinderen, beschermde zitpositie en zijbescherming dankzij de stevige zijwanden bieden een optimale veiligheid in het stadsverkeer. De optionele kinderkap van Cordura-materiaal maakt de Packster in enkele eenvoudige handelingen geschikt voor weer en wind. Op deze manier zijn de kleintjes beschermd tegen regen, tocht, zon en opspattende steentjes.

bakfiets packster 70


Vele opties zijn mogelijk, boek hier een gratis testrit!


De Riese Muller Load 60 / 75 voor in Antwerpen?

Trans-sportieveling

De revolutie begint in de overvolle straten van de stad tijdens het spitsuur. Veilig en comfortabel met de e-cargo-bike Load langs de files, dankzij de volledige vering. Al bij het wegrijden zal hij u - ondanks de bagage - versteld doen staan van zijn sportieve inborst. De dagelijkse uitdagingen, zoals het vervoer van drankkratten naar een barbecueplek op 500 meter hoogte buiten de stad, kost geen moeite meer. Een snelle wisseling van gebruiker is met het instelbare stuur en zadel, aanpasbaar aan bijna elke lichaamslengte, ook gemakkelijk. Rest ons alleen nog te zeggen: lieve auto, in de garage is het ook heel fijn.

Kom gerust vrijblijvend langs en dan lopen we samen alle mogelijkheden door, want wij vinden persoonlijk contact nog steeds belangrijk!

Riese Muller Load 75

Klaar om de wereld te veroveren. En de halve wereld in te pakken. Wie grootse plannen heeft moet zich niet met bijzaken bezighouden: Past die krat water nog naast die grote tas? Kan ik drie kinderen tegelijk veilig vervoeren? Kom ik met al die bagage nog wel dat steile grindpad op? Met de Riese muller bakfiets Load 75 luidt het antwoord bijna altijd: Geen enkel probleem. Ondanks de slechts 6% langere buitenlengte heeft de riese Muller bakfiets Load 75 een 50% grotere laadruimte, die plaats aan een verbazingwekkende hoeveelheid bagage biedt. Bovendien beschikt dit model nu over een extra ruime voetruimte, die ook als extra opbergruimte voor allerlei spullen gebruikt kan worden. Daarbij blijft de Riese Muller bakfiets  Load 75 net zo wendbaar en handzaam als zijn “kleine” broertje. En biedt ook minimaal net evenveel plezier.

Contacteer 't Wieleke voor jouw bakfiets in Antwerpen

't Wieleke

Smissestraat 40
2430 Laakdal

T. 013 67 44 56
E. info@wieleke.be

Openingsuren

Dinsdag & donderdag
10u - 12u & 13u - 18u30
Zaterdag
9u - 17u30
Woensdag & vrijdag
Werkhuis 9-10 & 16-17u  / Winkel enkel op afspraak
Zondag & maandag
Gesloten
Zet hier je content

Zet hier je content

Zet hier je content


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x