WIELEKE

Mindervalide fiets Diest

Op zoek naar een mindervalide fiets in Diest?

Deze fietsen zijn voor mensen met een beperking, zowel fysisch als mentaal. Wieleke zoekt mee naar aanpassingen of oplossingen om te fietsen. Zodat U terug kan genieten en mobiel bent in Diest zonder zorgen.

Bekijk hier ons uitgebreid gamma voor jouw mindervalide fiets

Wij zoeken graag oplossingen

Voor de mindervalide fiets gaan we de uitdaging graag aan. We zijn een gespecialiseerde fietsenwinkel en we hebben verschillende mindervalide fietsen. Maar we kunnen onze fietsen aanpassen tot de perfecte fiets voor jou.

Een aangepaste tandems, driewiel-ligfiets of een handbike bijvoorbeeld. We hebben fietsen omgebouwd voor mensen met een visuele handicap, motorische handicap en of fysische handicap. Ook voor jou kunnen we op maat een fiets maken, zo heb jij een fiets die echt bij je past.

Sportieve looks

Onze mindervalide fietsen hebben een sportieve look, want een mindervalide fiets moet er ook goed uitzien. Verder volgen we elk jaar een tweedaagse cursus bij Hase Bikes om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Mindervalide fiets met elektromotor

De elektrische fiets is er in alle segmenten, ook voor mindervalide fietsen. We helpen je graag met al je vragen. Kom naar onze winkel en we kunnen je verschillende modellen laten zien.

Hase fietsen zorgt voor jouw ideale mindervalide fiets in Diest

Het Duitse Hase maakt sportieve driewielfietsen en tandems met aanpassingen voor mensen die minder mobiel zijn. Ze hebben verschillende modellen en elk model is naar jouw wensen aan te passen. Het zijn sportieve fietsen met een zeer goed rijgedrag.

Alternatieve fiets Diest - Kettwiesel

Kettwiesel Handbike
Koop hier

Mindervalide fiets Diest - Hase Trigo

Hase Trigo
Koop hier

Mindervalide fiets Diest - Pino tandem

Pino Tandem
Koop hier

Hase driewieler Kettwiesel

De Kettwiesel van Hase zet de driewieler in een nieuw licht. Met deze mindervalide fiets mag je gezien worden: het sportieve karakter straalt er van af! Een aluminium lichtgewicht frame, lichte afmontage en een laag zwaartepunt maken dit een feest op drie wielen.

Hase tandem Pino 

Samen op stap in Diest op een sportieve tandem

Op de Hase tandem Pino kunnen 2 volwassenen of een ouder en kind (vanaf 4 jaar). De lichte sportieve tandem is uitermate geschikt voor lange tochten, maar ook prima voor in de stad. Dankzij een compacte constructie is hij licht en stijf. Je zit dichtbij elkaar, dus je hebt alle tijd om gezellig bij te kletsen. De Pino heeft een fantastische wegligging en de instelbare zithouding maken lange tochten ook comfortabel.

Van Raam zorgt voor jouw ideale mindervalide fiets in Diest

De mindervalide fiets van Van Raam is een veilig alternatief als je niet meer op een gewone tweewieler kunt fietsen. De fiets geeft extra ondersteuning en stabiliteit tijdens het fietsen. Dankzij verschillende opties en eventueel maatwerken maken we de Van Raam driewieler perfect voor jou situatie. Van Raam driewielfietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar.

Mindervalide fiets Van Raam Twinny

Van Raam Twinny
Koop hier

Mindervalide fiets Diest - Fun2Go

Fun2Go Duo Fiets
Koop hier

Mindervalide fiets Diest - Balance

Balance
Koop hier

De Van Raam Twinny

Bij de Twinny tandem is op- en afstappen eenvoudig door de ruime lage instap. Er is meer ruimte gecreëerd tussen het zadel van de voorste persoon en het stuur van de bijrijder waardoor u niet te dicht op elkaar zit. U kunt zelf bepalen hoe u samen fietst, zo kunt u met dubbele vrijloop onafhankelijk van elkaar trappen.

Fun2Go duofiets

Op deze driewieltandem zit je naast elkaar. Eén van jullie stuurt en je trapt allebei. Dit is een bijzonder leuke fiets, je kunt immers gezellig met elkaar praten terwijl je fietst. Opstappen is eenvoudig en je verstelt de zittingen makkelijk met een hendel. Eventueel zijn de zittingen ook draaibaar, waardoor opstappen nog handiger gaat.

Balance

De Balance is een comfortfiets. Het unieke frame heeft een lange instap en bij deze fiets kun je altijd met allebei je voeten op de grond zonder dat je van het zadel af hoeft. En toch fiets je met een gestrekt been!


De driewieler fiets is een ideale mindervalide fiets

De driewiel mindervalide fiets zorgt voor stabiliteit en zorgt voor een gevoel van veiligheid tijdens het fietsen in Diest. Lage en brede instap maken het instappen bij deze mindervalide fiets makkelijk en veilig. Zelfs als je langzaam fietst geraak je niet uit balans en kan je niet omvallen.

Wieleke heeft verschillende mindervalide fietsen

  • Traditionele mindervalide fiets driewieler, 2 wielen achter en 1 vooraan
  • Lage instap mindervalide fiets driewieler
  • Comfortable driewielfiets met stoel , lage instap, stuur boven of stuur onderaan
  • Mindervalide fiets driewieler met 2 wielen vooraan en 1 achteraan
  • Driewiel tandem 2 wielen achter , 1 wiel vooraan
  • Driewiel tandem met voor en achter stoelen , 2 wielen voor of achteraan
  • Driewiel rolstoelfiets

De driewiel mindervalide fiets is er voor personen met een handicap of beperking.
Om met de driewieler te rijden moet je niet mindervalide zijn! Deze fietsen worden ook verkocht aan sportieve jonge gezonde mensen. Net omdat hij zo stabiel, sportief  en veilig rijd is de driewieler voor iedereen geschikt.


Mindervalide fiets voor jong en oud

Driewielers zijn er met een stuur boven of met een stuur onderaan (lateraal). Tevens zijn er ook modellen met vering zodat je geen schokken zal krijgen. Deze vering zorgt er ook voor dat de mindervalide fiets niet kan omvallen.
Tevens zijn er ook modellen die je makkelijk kan transporteren met de auto , omdat deze vouwbaar en plooibaar zijn.

Driewiel fietsen voor kinderen 

Voor kinderen die niet kunnen fietsen met een normale fiets, kan de driewieler een goede oplossing zijn. Wieleke heeft verschillende modellen die er leuk en cool uitzien.
Tevens zijn er ook modellen voor kinderen die er sportief uitzien en ook sportief rijgedrag hebben.
Driewiel fietsen zorgen voor veiligheid voor de kids maar geeft de kinderen ook veel rijplezier.
Er zijn vele oplossingen voor kinderen. De mindervalide fiets voor kinderen kan je zelf aanhangen en koppelen aan de fiets van de ouders. Zodat ze eventueel in beveiligde omgeving zelf kunnen fietsen en elders kan ze aan uw fiets koppelen.

Wieleke heeft driewiel mindervalide fietsen van:

Vanraam, Hase, Bambuk ,Urbanfahradbau, Winther, Butchers & Bicycles, GleamHuka


Contacteer 't Wieleke voor jouw mindervalide fiets in Diest

't Wieleke

Smissestraat 40
2430 Laakdal

T. 013 67 44 56
E. info@wieleke.be

Openingsuren

Dinsdag & donderdag
10u - 12u & 13u - 18u30
Zaterdag
9u - 17u30
Woensdag & vrijdag
Werkhuis 9-10 & 16-17u  / Winkel enkel op afspraak
Zondag & maandag
Gesloten
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x