WIELEKE

Meest gestelde vragen

Batterij Bosch

Biedt Bosch ebike systems een behuizingsvervanging voor defecte accubehuizing?

Bosch vervangt geen defecte accubehuizingen. De beroepsmatige verzending van defecte accu's is ook bij wet verboden. De bij Bosch ebike systems als accessoire verkrijgbare dummy-accubehuizingen mogen NIET worden gebruikt voor de reparatie van een beschadigde accu.

Hoe wordt de restactieradius (RAW) berekend?

Bij de Active line en Performance line vind de RAW-berekening continu plaats. Daarvoor wordt het momentele energieverbruik en de resterende capaciteit gebruikt. Het momentele energieverbruik (afhankelijk van de rijstijl) wordt opgeslagen in het systeem en gebruikt voor toekomstige RAW-berekingen. Tip: Dit geheugen kan worden gereset door op de intuvia-boordcomputer de RAW-weergave te activeren en dan ongeveer 3 seconden de reset-knop ingedrukt te houden.

Moet in de winter met capaciteitsverlies rekening worden gehouden ?

Bij lage temperaturen kan de capaciteit van de accu worden beïnvloed, de ondersteuning verminderd of uitgeschakeld. In de vrije accessoirehandel verkrijgbare beschermers van neopreen worden aanbevolen om de prestaties van de accu bij lage temperaturen te verhogen.

Kunt u de accu permanent op de oplader laten ?

Het accumanagementsysteem (BMS) schakelt de accu uit wanneer deze volledig is opgeladen. Op gezette tijden controleert de BMS de status van de accu door kort in te schakelen, de accu wordt dan indien nodig bijgeladen. Vanuit energiebesparingsoogpunt is het echter niet aan te raden om de accu permanent op de lader te laten.

Wat gebeurt er met de elektronische circuits als de ebike-accu leeg is? Is er genoeg restenergie beschikbaar, zodat ik niet moeizaam in de hoogste versnelling de heuvel op moet trappen?

We houden bij de schakelondersteuning een restcapaciteit beschikbaar, net als bij de lichtondersteuning. Wij zorgen voor een voldoende aantal schakelingen wanneer de ebike-accu leeg is.

Zijn er technische verschillen tussen de accu's uit de Active line en Performance line?

Nee, de batterijen verschillen alleen van elkaar in de oppervlaktebehandeling van de omhulsels.

Wat te doen wanneer bij een uit de ebike gehaalde accu de ledjes voortdurende branden of knipperen ?

Accu-reset uitvoeren ( de accu verwijderen en de schakelaar op de accu gedurende 10 seconden ingedrukt houden).

Waar moet bij het opladen op de fiets op worden gelet ?

Voor het opladen in auto en camper biedt Bosch ebike systems vanaf het modeljaar 2015 een oplader aan die kan worden aangesloten op de sigarettenaansteker of een 12-voltstopcontact. Met behulp van een los verkrijgbare adapter kunnen ook accu's uit de Classic+ Line in de auto/camper worden opgeladen. Als in plaats daarvan een transformator wordt gebruikt, moet deze een ongeveer gelijke sinusvormige spanning leveren. Het onttrokken piekvermogen ligt bij ongeveer 300 W, het continu vermogen bij max. 210 W

Wat te doen als de pool bescherming van de accu-aansluitingen bij het lostrekken van de laadstekker losraakt?

Voor het opladen in auto en camper biedt Bosch ebike systems vanaf het modeljaar 2015 een oplader aan die kan worden aangesloten op de sigarettenaansteker of een 12-voltstopcontact. Met behulp van een los verkrijgbare adapter kunnen ook accu's uit de Classic+ Line in de auto/camper worden opgeladen. Als in plaats daarvan een transformator wordt gebruikt, moet deze een ongeveer gelijke sinusvormige spanning leveren. Het onttrokken piekvermogen ligt bij ongeveer 300 W, het continu vermogen bij max. 210 W

Wat te doen als de pool bescherming van de accu-aansluitingen bij het lostrekken van de laadstekker losraakt?

De pinsbescherming kan opnieuw worden gelijmd. Hier voor de instructies in het dealerportaal in acht nemen: ebike.bosch.com (Service/Problemen oplossen-Troubleshooting). Bovendien moeten de zoeknokken van de oplaadstekker een beetje worden ontbraamd. Bij Bosch werd dit probleem begin zomer 2014 in de serieproductie opgelost.

Kunnen bij Bosch ebike Systems sloten of reservesleutels voor de accu's worden besteld?

Nee. De sloten voor de Bosch ebike-accu's worden verkocht door de handelspartners van de fabrikanten Abus, Trelock en Axa.

Motor Bosch

Zijn vervangende onderdelen zoals aandrijrondsel, kettingbeschermer, enz. ook bij Bosch verkrijgbaar?

Bosch biedt aandrijfrondsels (15/18/20) via zijn servicepartners als vervangende onderdelen aan. Andere rondselmaten zijn verkrijgbaar als accessoires. Het kleinste door Bosch goedgekeurde kettingblad heeft 15 tanden! Verdere accessoires en toebehoren zijn verkrijgbaar in de accessoirehandel.

Is het mogelijk om de mechanische schakeloverbrenging op de ebike te veranderen? Kan men een ebike van een klant achteraf ook van een elektronische schakeling worden voorzien?

Is het mogelijk om de mechanische schakeloverbrenging op de ebike te veranderen? Kan men een ebike van een klant achteraf ook van een elektronische schakeling worden voorzien?

Kunnen de achtergrondgeluiden van Bosch ebike-aandrijvingen verschillen ?

In principe gaat het bij het waargenomen geluid op geluiden van de overbrenging. Aangezien de Bosch aandrijfeenheid is uitgerust met een tandwieloverbrenging, kunnen dergelijke geluiden niet worden vermeden, maar zijn het gevolg van ontwerp. De frequenties kunnen afhankelijk van persoonlijke gevoeligheid , anders worden ervaren. De productlijnen performance line en active line leveren met koppels tot 60 nM (performance line) en 48 nM (active line) enorme prestaties. Een tandwielaandrijving heeft om efficiënt en soepel te kunnen werken, een bepaalde minimale afstand van de tandwielen nodig. Het in elkaar grijpen van de tandwielen veroorzaakt lawaai. Afhankelijk van de frameconstructie/ontwerp van de ebike kan het geluid variëren, omdat de verschillende framevormen als klankkast voor aandrijvingsgeluiden anders klinken.

Is het mogelijk een 25-km/h-aandrijving (Cruise) op 45km/h (Speed) te tunen?

Nee , dit is niet mogelijk, omdat in de productiesoftware technisch gezien het toekomstig gebruik wordt bepaald, dat later niet kan worden gewijzigd. Door deze maatregel worden de vereisten van de wetgever (fiets versus auto) aangehouden.

Waarom zijn de lockringen voor de bevestiging van het aandrijfrondsel, zowel van kunstof als aluminium.

Bosch had voorafgaande aan de Active-/Performance-aandrijvingen alleen lockringen van kunststof in aanbod. Aandraaimoment hier: 20 nM op niet-ingevette schroefdraad. Voor het seizoen 2015 is deze kunststof lockring vervangen door een aluminium versie in combinatie met een O-ring, om breuken als gevolg van onjuiste montage te voorkomen. Gebruik alleen het originele Bosch lockringgereedschap voor deze werkzaamheden. Aandraaimoment aluminium lockring: 20/25 nM op ingevette schroefdraad.

Zijn er bij de Drive Unit bijzondere maatregelen in het kader van waterdichtheid nodig?

De bosch active en performance ebike-aandrijvingen zijn spatwaterdicht volgens de IP 54 norm. U kunt de aandrijvingen gewoon met een tuinslang en borstel reinigen. Het reinigen van de aandrijvingen met hogedrukreinigers wordt ten zeerste afgeraden! Bij het transport van e-bikes op auto-fietsdragers wordt verder aanbevolen om de aandrijvingen te beschermen met op de aftermarket beschikbare afdekkingen.

Is het gebruik van de Drive Unit mogelijk zonder gemonteerde designkap?

Nee! De gebruikte designkappen hebben een beschermende functie voor de kabelaansluitingen en het behuizingsoppervlak. De nieuwe performance CX drive munit is in dit opzicht geoptimaliseerd en aangepast.

Waar moet bij de aansluiting achteraf van een via de ebike-accu gevoede verlichting op worden gelet?

Activeer met het diagnoseapparaat de lichtfunctie in het configuratiemenu. Gebruik alleen gelijkstroomlampen. Neem de specificatie van de lichtaansluiting in acht (spanning 6 V, stroomsterkte max; 1500 mA voor voor- en achterlicht samen). Originele Bosch ebike-verlichtingskabels zijn verkrijgbaar bij onze serivice partners. Het is niet noodzakelijk om beide verlichtingsaansluitingen te gebruiken.

Wat vindt Bosch ebike systems van vrij op de markt verkrijgbare tuningsets?

Bij het monteren van dergelijke sets vervalt de aansprakelijkheid voor gebreken. De handelaar en de eindklant handelen dus op eigen risico. Daarom verzoekt Bosch ebike Systems alle eBikers en aanbieders om zich te onthouden van tuning-experimenten.

Waar dient op te worden gelet bij kabelaansluitingen op de aandrijving?

De kabel-en stekkerkleuren zijn bij alle Bosch-aandrijvingen identiek. De positie van de aansluitingen en de beschikbare stroom voor voor-en achterlichten moeten goed in acht worden genomen. Elke kabel heeft zijn vast gedefinieerde aansluiting en moet er zonder weerstand in gaan. Gebruik nooit kracht om schade aan de aansluitingen te voorkomen.

Waar moet bij ebikes epowered by Bosch in combinatie met riemaandrijvingen op worden gelet?

In principe is het gebruik van tandriemen mogelijk. Bosch wijst er nadrukkelijk op dat tandriem, getande ring, lockring en afstandschijven bij de desbetreffende fabrikant van het tandriemsysteem worden besteld. Functie en duurzaamheid van deze systemen zijn de verantwoordelijkheid van de fabrikant van het tandwielsysteem.

Wat gebeurt er met de elektronische circuits als de ebike-accu leeg is ? Is er genoeg restenergie beschikbaar, zodat ik niet moeizaam in de hoogste versnelling de heuvel op moet trappen?

We houden bij de schakelondersteuning een restcapaciteit klaar, net als bij de lichtondersteuning ( 2h bij lege accu). Wij stellen daarmee en voldoende aantal andere schakelprocessen veilig als de ebike-accu leeg is.

Voor de handmatige schakelmodus van de NuVinci H-Sync: Waarom wordt de traploze N360 naaf hier een stapsgewijze naaf ? Wat zijn de voordelen ?

Het stroomverbruik wordt positief beïnvloed, omdat alle drie de oplossingen voor geïntegreerd schakelen pro-actief reageren op de prestaties van de ebiker en voor een rit in het optimale versnellingsbereik zorgen. Daardoor wordt de accucapaciteit optimaal benut. Het gevolg is een grotere actieradius.

Display Nyon

Nyon loopt vast en scherm flikkert. Wat doen?

Nyon resetten door de 4 knoppen op scherm tegelijk ingedrukt houden. (Joystick, info,reset en lichtknop)
Toestel zal terug opstarten. Kontroleer even of het geheugen van toestel niet te vol is.

Hoe vindt de registratie en koppeling van de Nyon met een smartphone plaats?

Een volledige registratie omvat de installatie van de smartphone-app ebike connect op de smartphone, de gebruikersregistratie en het aanmaken van een bestuurdersprofiel op de smartphone-app "ebike connect" en de registratie in het online-portaal:

  1. Start de Nyon. Volg de instructies op het scherm tot u wordt gevraagd om de smartphone-app te installeren.
  2. Open op uw smartphone de GooglePlay-Store (Android) of de Apple store (IOS). Download daar vandaan onze gratis smartphone-app "ebike connect". Zorg ervoor dat de Bluetooth-functie van uw smartphone actief is. Bij geactiveerde Bluetooth-functie herkent uw smartphone de Nyon, geeft dit aan en stuurt een desbetreffend koppelingsverzoek naar u. Verbind de apparaten met elkaar. Voer nu uw persoonlijke gegevens in voor de registratie en het fietserprofiel. Beide apparaten worden nu gesynchroniseerd. Vanaf nu zal uw smartphone de Nyon automatisch herkennen wanneer de Nyon binnen het bereik van de Bluetooth-verbinding is.
  3. Meld u aan met de gebruikersnaam en het wachtwoord die u hebt gekozen b ij de registratie op het online-portaal www.ebike-connect.com

De registratie wordt afgebroken of kan niet worden voltooid. Wat te doen ?

  1. Verwijder de Nyon uit de Bluetooth-verbindingen op uw smartphone.
  2. Zet de Nyon terug naar de fabrieksinstellingen. Selecteer hiervoor de weergave "instelingen" en selecteer "mijn Nyon". Selecteer vervolgens "naar fabrieksinstellingen terugzetten" en bevestig dit met "volgende"
  3. De registratie zoals hierboven beschreven, opnieuw uitvoeren.

Kan ik de Nyon ook zonder smartphone gebruiken ?

Ja, maar met beperkte functionaliteit.

Hoe vindt de registratie zonder smartphone plaats?

De registratie gebeurt in dit geval op het online-portaal "www.ebike-connect.com".

Kan ik de Nyon ook zonder registratie gebruiken ?

Ja. U kunt de Nyon ook in een testritmodus gebruiken. Hiervoor is geen registratie nodig. Aan het einde van de rit worden alle opgeslagen gegevens gewist.

Kan ik de Nyon-boordcomputer van een andere gebruiker gebruiken ?

Ja. Nadat u zich hebt aangemeld via de smartphone-app "ebike connect", kunt u ook de Nyon-bedieningscomputer van andere gebruikers aan uw smartphones en uw persoonlijke gegevens koppelen.

Wat bevat de weergave "dashboard"?

Het dashboard is een overzicht van de economische besparingen en milieubesparingen die u dankzij het gebruik van de ebike hebt gerealiseerd en een overzicht van uw prestaties. De economische besparingen hebben betrekking tot het brandstofverbruik van een auto. De milieubesparingen, weergegeven als boomsymbolen, hebben betrekking op de CO² uitstoot.

Wat bevat de weergave "ride"? "

Ride" is de normale rijweergave en biedt de gebruikelijke informatie van een ebike-computer. Op het grote scherm van de Nyon kunnen alle relevante rijgegevens tegelijkertijd worden weergegeven. "Ride" geeft de actuele ritgegevens weer: tijd, motorondersteuning, rijmodus, rijsnelheid, afgelegde afstand, gemiddelde snelheid, de actieradius van de Nyon-accu en laadtoestand van de ebike-accu. De ronde weergave geeft de verhouding weer van de trapkracht (grijs) en het motorvermogen (blauw). Daarnaast worden er pictogrammen voor de GPS-sateliet- en Bluetooth-verbinding weergegeven. De ride-weergave kan door de gebruiken worden gedefinieerd.

Wat bevat de weergave "Fitness"?

In de basisfunctie ziet u in de weergave "Fitness" een analyse van de huidige rit. Het maximale vermogen en uw momentele vermogen in Watt, de verbruikte calorieën, de trapfrequentie, de gemiddelde snelheid en bereikte maximumsnelheid worden weergegeven. De "Fitness"-weergave kan door de gebruiker worden gedefinieerd.

Kan ik de rijmodus van ebikes individueel aanpassen ?

Met behulp van een hoofdfunctie kunt u de individuele waaden aan de ondersteuningsniveaus toekennen. Hiervoor gaat u in de smartphone-app ebike connect naar "settings" - "mijn ebike" - "ebike" - " individuele rijmodi" . u wordt doorgestuurd naar de online winkel en kunt daar deze hoofdfunctie aanschaffen.

Hoe kan ik mijn instellingen van de smartphone op de Nyon overzetten?

Selecteer in de smartphone-app "ebike connect" in de weergave "instellingen" - "mijn Nyon" "Nu synchroniseren" heeft daar een zwart achtergrond en verstuurt uw instellingen als er een Bluetooth verinding is. In deze weergave kunt u ook de link naar Nyon -boordcomputers verwijderen of naar een andere Nyon overschakelen.

Waarom wordt het Nyon scherm donker?

Zonder toetsaanslag gaat de Nyon na vijf minuten in de energiebesparende modus. Na nog eens vijf minuten schakelt de Nyon zichzelf automatisch uit.

Welke kaarten zijn er geïnstalleerd op de Nyon?

Waar komen de kaarten vandaan ? Nyon wordt standaard zonder kaarten geleverd; De bijbehorende kaarten kunnen gratis worden geïnstalleerd door de dealer met het diagnoseapparaat of de eindgebruiker via de smarthphone-app "ebike connect". De elektronische kaarte'n gebaseerd op de gratis open street maps, OSM;

Hoe vaak is een update van de kaarten zinvol?

Een update van de kaarten is een tot twee keer per jaar beschikbaar. Een update aan het begin van een fietsseizoen is zinvol.

Hoe vindt de Routing plaats?

In de weergave "Kaart en navigatie" wordt uw momentele locatie op een kaart weergegeven. Voorwaarde is dat u op uw locatie de signalen van de GPS-satelieten kunt ontvangen. Tip: de momentele positie bepaling kan sneller plaatsvinden als de Nyon tijdens het zoeken naar satellieten gekoppeld is aan een voor internet geactiveerde smartphone. Met de snelkoppeling "Navigeren" activeert u de navigatiefunctie. U kunt u naar elke bestemming laten navigeren. Deze functie wordt ook wel "Routing" genoemd. Standaard is de Routing beperkt tot een cirkel van 20 km rond het huisadres dat u bij de registratie hebt aangegeven. Met de desbetreffende betaalde hoofdfunctie is routing ook buiten de 20-km-cirkel mogelijk.

Kan ik mijn gereden routes acteraf bekijken?

Zodra u wegrijdt met de ebike, wordt uw route vastgelegd. Deze functie heet 'Tracking'. Op de kaart wordt de afgelegde afstand weergegeven als een stippelijn. Alle afgelegde routes worden vastgelegd en opgeslagen. De tracking wordt automatisch gestart zodra u het ebike system activeert en wegrijdt. U hoeft daarvoor niet de weergave "kaart en navigatie" te selecteren. Weer thuisgekomen kunt u de opgeslagen routes op een huiscomputer in het online Bosch-portaal bekijken en analyseren. De gereden routes zijn ook te vinden in de smartphone app "ebike-connect" onder "activiteiten".

Zit er een helpfunctie bij Nyon ?

In de weergave "instellingen" ziet u in de optie"help" een lijst met veelgestelde vragen , de FAQ's. Voor meer vragen kunt u terecht op ons online-portaal "www.ebike-connect.com" onder "support/FAQ's".

In hoeverre beïnvloedt de Nyon het stroomverbruik?

In vergelijking met de drive unit ligt het stroomverbruik van de Nyon gemiddeld in het eencijferige percentage en is te verwaarlozen.

Bestaat er ook een Active Line met Nyon?

In het modeljaar 2015 is er voor geselecteerde fabrikanten de Nyon in combinatie met de performance line. Een latere invoering als accesoire of upgrade-set zit, afhankelijk van de vraag, in de planning, -zowel voor de active line als voor de performance line met intuvia. Een precies tijdstip kunnen we op het moment nog niet geven.

Gegevensbescherming: zijn er met de smartphone-app "ebike-connect" en het online-portaal "ebike connect.com" persoonlijke gegevens zichtbaar ? Hoe veilig zijn mijn gegevens in het algemeen ?

Met de Nyon wordt niet geprobeerd om gebruikers te volgen of te traceren. Er worden alleen gegevens opgevraagd en opgeslagen die de gebruiker zelf toegevoegde waarde bieden. Dit geldt bijvoorbeeld voor het opvragen van lengte en gewicht als belangrijke invoerparameters voor de Fitness-weergave om het trainingseffect te kunnen berekenen. We wijzen er bij het opvragen steeds op waar de opgevraagde gegevens voor nodig zijn, om zo transparantie te bieden. Alle gegevens worden opgeslagen en beschermd op een beveiligde Bosch-server.

Display intuvia

Wat te doen als u de ebike niet via de intuvia kunt inschakelen omdat de opslagaccu leeg is?

De Intuvia voorafgaande aan het inschakelen van de ebike opladen (zie hieronder) of de ebike via de ebike accu inschakelen. De opslagaccu wordt dan direct via de ebike-accu opgeladen. Let op de oplaadtijd.

Hoe lang duurt het om een lege intuvia-opslagaccu op te laden ?

Ongeveer 2 uur voor een volledige lading (via een USB-kabel aan een pc gekoppeld)

Na hoeveel tijd is de opslagaccu door zelfontlading leeg?

Na ongeveer 5 maanden, wanneer hij van tevoren volledig is opgeladen (genoeg voor de gebruikelijke winterstop van november tot maart). Tip: wanneer hij langere tijd (meer dan twee maanden) niet in gebruik is, wordt aanbevolen de intuvia met volledig opgeladen accu uit de ebike gedemonteerd in het huis te bewaren bij kamertemperatuur.

Na hoeveel tijd schakelt de intuvia zichzelf automatisch uit wanneer hij uit zijn bevestiging wordt gehaald?

Een minuut na de laatste druk op een knop.

Kan de opslagaccu worden vervangen ?

Nee. Als de intuvia-accu defect is, kan de ebike alleen worden ingeschakeld via de ebike-accu.

Is de intuvia compatibel met de Nyon, d.w.z. werkt de Nyon op een intuvia-bevestiging?

Nyon op intuvia-bevestiging: bevestiging en bedieningseenheid moet worden vervangen. De volledige functionaliteit kan alleen gegarandeerd met een aanwezige joystick. De kabel in het frame kan blijven zitten. Intuvia op Nyon bevestiging: zonder beperking mogelijk.

Kan de intuvia permanent beschadigd raken als het scherm van binnen beslagen is ?

Nee. De gebruikte kunststof absorbeert een zekere hoeveelheid vocht. Dit kan bij aanzienlijke temperatuurschommelingen tot condensatie van binnenuit leiden. De condens veroorzaakt geen storing of corrosie.

Het intuvia-scherm geeft continu "Uitschakelen' weer. Geen enkele knop werkt.

De software van de intuvia is gecrasht. Wacht tot de interne accu leeg is (ca. 24 uur) en de intuvia zichzelf uitschakelt. Daarbij wordt de intuvia gereset. Vervolgens kunnen de intuvia via een USB-kabel in de pc of het ebike-systeem via de ebike-accu worden opgeladen.

De intuvia uit het modeljaar 2015 beschikt over functies die het gebruiksgemak aanzienlijk verhogen (schakeladvies, weergave van de softwareversie, weergave van de productlijn , enz.). Kun je oudere ebikes met een boschaandrijfsysteem dienovereenkomstig updaten?

De genoemde functies zijn alleen mogelijk voor de productlijnen active en performance. Via een softwareupdate kunnen ebikes uit het modeljaar 2014 met active-/performance-aandrijvingen eenvoudig worden bijgewerkt.

Is het mogelijk randapparatuur zoals smartphones, GPS en dergelijke op de intuvia aan te sluiten?

Ja. Daarvoor allees de originele bosch-USB-kabel van 30 cm lengte gebruiken. Bovendien moet er worden gelet op de aanwezigheid van laadstroom van max. 500 mA en indien nodig op verdere hardwarevereisten voor randapparatuur. Let goed op het volgende: Bosch kan 100 % functionaliteit met alle apparaten op de markt niet garanderen.

Hoe wordt de resterende actieradiuswaarde (RAW) berekend?

Bij de active line en performance line vindt de RAW-update continu plaats. Daarvoor wordt het momentele energieverbruik en de resterende capaciteit gebruikt. Het momentele energieverbruik (afhankelijk van de rijstijl) wordt opgeslagen in het systeem en gebruikt voor toekomstige RAW-berekeningen. Tip: dit geheugen kan worden gereset door op de intuvia-boordcomputer het RAW-scherm op te roepen en vervolgens ongeveer tien seconden de reset-knop ingedrukt houden.

Kan men de intuvia op ebikes epowered by Bosch uit het modeljaar 2011/2012 achteraf aansluiten?

Ja. De duwhulp heeft dan echter geen functie en de weergavefuncties zijn beperkt.

Bestaat er een anti-diefstalsysteem voor de intuvia?

De intuvia kan worden beveiligd met een blokkeerschroef (meegeleverd). Afhankelijk van de fabrikant van de ebike is deze schroef reeds gemonteerd en de intuvia kan niet worden verwijderd zonder de bevestiging weg te halen.

Hoe kan ik de basisinstellingen bij de intuvia wijzigen ?

De knoppen reset en i gedurende drie seconden tegelijkertijd ingedrukt om in het menu basisinstellingen te komen. Daar met i bladeren en wijzigingen aanbrengen. De basisinstellingen worden verlaten door weer drie seconden op de knop Reset te drukken.

Kan een stuurtas samen met de intuvia/Nyon op de ebike worden gemonteerd?

De intuvia en Nyon kunnen gemakkelijk in combinatie met stuurtasadapters van bijv. KLICKfix en Ortlieb worden gecombineerd met een stuurtas.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x