WIELEKE

Huka fietsen Belgie

Huka fietsen

Oer-Nederlands familiebedrijf. Al 40 jaar.

Vanuit Oldenzaal ontwikkelen en produceren we al meer dan 40 jaar Huka fietsen, driewielers en tandems die het verschil maken in de wereld van de berijders. Onze passie is jouw mobiliteit, zelfstandigheid en vrijheid.

 Met een betrokken team leveren we een brede collectie innovatieve Huka fietsen, driewielers en tandems. In eigen land en ver daarbuiten.

Huka fietsen is een bedrijf dat meedenkt met de noden van de klant en zo oplossingen bied voor beperkingen.

Huka fietsen

Huka driewielers en tandems

Driewielers

Wil je graag weer onbezorgd fietsen? Zelfstandig en veilig eropuit om je dagelijkse boodschappen te halen? Of om met de driewielfiets te genieten van de mooie omgeving? Maak dan kennis met onze driewielfiets collectie. Hieronder vind je een overzicht van onze modellen voor jong en oud.

Aangepaste driewieler kind

Wil jouw zoon of dochter graag buiten spelen, op de fiets naar school en spelen met vriendjes? En is dit niet mogelijk op een tweewieler?

 Maak dan kennis met collectie aangepaste driewielers voor kinderen van Huka. Jouw kind kan (weer) met plezier fietsen.

Wieleke heeft een ruim aanbod aanpaste driewielers en tandems fietsen voor de jeugd. Samen zoeken wij naar de gepaste oplossing voor de beperking van uw zoon of dochter.

Huka fietsen driewielers en tandems

Driewielfietsen voor volwassenen

Is fietsen op een tweewieler lastig? Heb je behoefte aan meer stabiliteit en veiligheid? Met de driewielfietsen voor volwassenen collectie van Huka Fietsen kan je weer onbezorgd fietsen! Zoek je een eigentijdse fiets met de juiste functionaliteit, dan past een Huka bij je. Onbeperkt.

Driewielfiets voor senioren

Ga je niet meer zelfverzekerd de weg op en wil je toch graag zelfstandig eropuit? Maak dan kennis met het assortiment driewielfietsen voor senioren van Huka. Een driewielfiets van Huka maakt het mogelijk om weer onbezorgd en veilig te gaan fietsen!

Huka tandems

Is zelfstandig fietsen niet meer mogelijk? Wil je samen eropuit waarbij beide fietsers de vrijheid en controle hebben die je wenst? Maak kennis met de Copilot serie. Deze tandem serie maakt het mogelijk om samen te genieten van het fietsen. Zonder zorgen. 

Tandem voor volwassenen

Wil je samen comfortabel op de fiets van de omgeving genieten? Onze collectie aan tandems voor volwassenen maakt het mogelijk om mobiel te zijn en fietsplezier te hebben voor twee! Onbeperkt en afgestemd op jullie persoonlijke omstandigheden.Kom de tandems testen in het Ebike testcenter van Wieleke

Tandem voor kinderen

Wil je graag samen met je zoon of dochter onbezorgd eropuit? Of wil je er graag met je client fietsen? Is daarnaast zelfstandig fietsen helaas onveilig of onmogelijk? Maak dan kennis met de tandem voor kinderen van Huka. Onze fietsen zijn zo ontwikkeld dat de passagier de meeste fietsbeleving heeft en de bestuurder de meeste controle.

Huka duofiets Orthros

Vind je het leuk om samen eropuit te gaan, maar is het helaas niet mogelijk om zelfstandig te fietsen? De duofiets Orthros van Huka maakt het mogelijk om mobiel te blijven en fietsplezier te hebben voor twee! Dankzij de ingenieuze constructie is de wegligging zeer stabiel!

Het gemak van de Orthros

De duofiets Orthros brengt je waar jullie willen zijn. Doordat je naast elkaar zit is een gezellig praatje gemakkelijk te maken. Daarnaast biedt de duofiets Orthros meer voordelen, namelijk:

De ingenieuze constructie van de Orthros zorgt ervoor dat de wegligging zeer stabiel is. Deze constructie zorgt ervoor dat jullie er comfortabel op uit kunnen.

De duofiets is standaard voorzien van een draaibare passagiersstoel, waardoor je gemakkelijker op- en af kunt stappen. Daarnaast is het optioneel om ook de bestuurdersstoel draaibaar te laten uitvoeren.

Je hebt de mogelijkheid om de passagier actief, passief of niet mee te laten trappen. Is het uithoudingsvermogen tijdelijk iets minder? Of wil je gedurende de fietsrit de passagier niet meer laten trappen? Met deze functie blijf je als bestuurder in control.

De Orthros is voorzien van anti-lek banden (Big Ben Plus). Hiermee hebben jullie een betere grip op de weg en fietsen jullie comfortabeler, vanwege het bredere loopvlak.

Fietsplezier en een goede service zien wij niet los van elkaar. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn. Als klant heb je de mogelijkheid om de standaard garantie op het frame en de voorvork te verlengen van 5 jaar naar 10 jaar!

Huka rolstoelfiets

Wil je eropuit met je rolstoel in combinatie met je maatje of iemand anders? De rolstoelfiets Duet is een unieke combi van een fiets en rolstoel ineen die zowel voor volwassenen als kinderen verkrijgbaar is. Zodra je aangekomen bent waar je wilt zijn, is de rolstoel eenvoudig af te koppelen en te gebruiken als (duw) rolstoel.

Rolstoelfiets voor volwassenen

Gemakkelijk samen op weg. Het kan eenvoudig met de rolstoelfiets voor volwassenen van Huka. De Duet is voorzien van een handbewogen rolstoel en fiets in één die je van elkaar kunt los koppelen. Eropuit trekken is zodoende een stuk makkelijker. Je kunt zodoende alle kanten op.

Standaard zijn de duofietsen van Huka voorzien van een deelbaar frame.

Zo kan je de fiets zonder extra kosten altijd loskoppelen.

Rolstoelfiets voor kinderen

Gezellig samen eropuit? Een onbezorgd dagje genieten wordt nu wel heel makkelijk met de Duet. Met deze rolstoelfiets voor kinderen haal je alles uit je dag. Fiets veilig en comfortabel dankzij het uitgekiende ontwerp.

Wieleke Testcenter

Wieleke heeft een indoor testcenter te Diest. Hier kan U alle Huka fietsen tandems en driewielers vrijblijvend komen testrijden. Alle andere bekende merken driewielers en tandems zijn hier aanwezig. Zo kan u op 1 plaats de perfecte vergelijking maken. Zodat u de fiets kan kiezen die bij u past! {{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x