WIELEKE

Hase Pino tandem

Hase Pino Tandem Fabrikant

Hase is een fabrikant uit Waltrop (Duitsland) die al sinds 1994 Hase pino tandems produceert. Het bedrijf heeft veel prijzen en awards gewonnen. Hun pino tandems zijn van hoge kwaliteit en het bedrijf blijft de tandems verder ontwikkelen.

De naam HASE BIKES staat voor de overtuiging dat fietsen je gelukkig maakt. En voor de wens om dit geluk voor iedereen mogelijk te maken - ongeacht hun fysieke of mentale capaciteiten.
Met deze motivatie richtte Marec Hase het bedrijf in 1994 op in een achtertuin in Bochum; met één medewerker, twee modellen en eindeloos enthousiasme voor fietsen.

 Tegenwoordig is HASE BIKES een fabrikant met meer dan 60 werknemers en het hoofdkantoor van het bedrijf op de site van een monumentale mijn in Waltrop. De geest van de begintijd is gebleven. Daarbij kwam nog het enthousiasme voor een goed ontwerp en een gestaag groeiend dealernetwerk dat nu alle vijf continenten omvat.

Bij HASE BIKES ontmoet vakmanschap techniek, specialistische kennis ontmoet lateraal denken, idealisme ontmoet haalbaarheid. Draaibank en 3D-printer worden evenzeer gebruikt om prototypes van modellen te vervaardigen of om speciale componenten voor de revalidatieruimte te ontwikkelen.

De enige tweewieler in het portfolio is een speciale Hase pino pinodie, afhankelijk van de uitrusting, gezinsgeluk is met de kracht van twee, favoriete fiets voor fietsreizigers of  voor stadsbewoners en mensen met een beperking.

HASE BIKES  maakt ook nog driewielers, die enorm veel rijplezier bieden met een hoog veiligheidsniveau. Het portfolio omvat sportieve basismodellen en comfortabele e-trikes, coole rehab-trikes voor kinderen en een off-road trike met verslavend potentieel.

Hase Pino Tandem

Deze Pino pinois een begrip in de tandemwereld. De meeste mensen hebben vooroordelen over deze tandem. Maar na een testrit zijn ze overtuigd. Deze geweldige pinokun je ook opvouwen.

Voordelen:

  • Beide berijders zitten met hun hoofd vlak bij elkaar, dus praten gaat makkelijk
  • Bijrijder zit vooraan en heeft ook goed zicht op omgeving
  • Gewicht van bijrijder zit laag bij de grond, wat de stabiliteit ten goede komt
  • Door de korte wielbasis is hij veel wendbaarder dan gewone tandem
  • Sportieve looks en veel comfort

Voor wie de Hase pinogeschikt:

De Hase Pino is een pinodie geschikt is voor twee volwassenen of een volwassene en een kind. Deze fiets is als demomodel te zien en uit te proberen in onze winkel!

De ideale tandem

De Hase Pino is een pinodie geschikt is voor twee volwassenen of een volwassene en een kind. Het is een lichte, sportieve fiets die uitermate geschikt is voor lange tochten, maar ook ideaal voor woon-werk/school of boodschappen. Door zijn compacte constructie is hij heel licht en stijf. Gezellig bijkletsen kan met deze tandem: de berijders zitten dichter bij elkaar dan op een gewone tandem. De fantastische wegligging en de grote instelbaarheid van de zithouding maken lange tochten zonder moeite mogelijk. Misschien wel het grootste voordeel van deze pinois dat beide rijders het volledige overzicht hebben; je kijkt nooit tegen de rug van de ander aan.

Als ouder-kindtandem

De Hase Pino is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud. Het zal je verbazen hoeveel kracht die kleintjes al kunnen leveren! Een normale ouder-kindpinois op een gegevenmoment te klein, je kan niet meer over het kind heenkijken. Bij de Hase Pino is dit geen probleem, ook een volwassene kan gewoon voorop.

Voor een handicap of beperking

Om samen met een gehandicapte volwassene of een gehandicapt kind te fietsen is de Pino super. Door de stabiliteit van de Pino voelt de fiets veilig aan voor de voorste rijder. Er zijn twee soorten standaarden te plaatsen onder de stoel, beide zijn ze sterk genoeg om een volwassene te laten plaatsnemen. Hierdoor kan iemand rustig gaan zitten waarna de fiets van de standaard af kan. Het zogenaamde Porter-rek heeft als extra optie bovenop de standaard een groot rek, waar eventueel een bijpassende tas met een inhoud van 80 Liter op past. 

Als transportfiets

De Hase Pino is ook geschikt om veel mee te nemen. Met de Porter set is een gecombineerd laadvermogen haalbaar van 200 Liter. Door de verschillende tassen is het altijd mogelijk van alles mee te nemen. 

Hase tandem

Hase Pino elektrisch inschuifbaar - Hase tandem

Hase tandem

Hase pino allround 2021 - Hase tandem

Hase pino meenemen

Hase verbeterd constant zijn producten en voor 2021 hebben de pino pinoweer ge-updated.
Basis en rijgedrag van de fiets blijft identiek zoals voorheen. Wat goed is moet niet worden gewijzigd.
In 2021 is het mogelijk om dehase pinoin mekaar te schuiven , zodat je deze kan meenemen op de fietsdrager. De pinodemonteren en splitsen zoals voorheen is niet meer nodig.
Vanaf 2021 kan je de pinozonder sleutelen in mekaar schuiven. Wanneer hij ingeschoven is heeft deHase Pino de lengte van een mountainbike.


Afgemonteerd volgens jouw wensen

We leveren de Hase Pino pinovolgens jouw specificaties. We hebben diverse accessoires en kunnen de pinoook leveren als een elektrische pinomet een Shimano middenmotor.

Hase pino pinotrekking

Tussenkomst van het Vaph

Deze pinois gekend bij het Vaph en er is mogelijks een tussenkomst van het Vaph. Ons team heeft jarenlange ervaring en kennis om u hierin bij te staan. Tevens is onze werkplaats uitgerust om eventuele aanpassingen uit te voeren. Ook voor onze gekende na-service kan U bij ons direct.
Dit zorgt voor een direct contact tussen U en onze hersteldienst. Zo worden misverstanden ten alle tijde vermeden. Eventuele testritten en afleveringen kunnen aan huis worden gedaan.

Kom de Hase pinoontdekken


In onze winkel laten we je de Hase tandems graag zien onder het genot van een kop koffie.
Maak een afspraak en wij maken voldoende tijd voor U. Zo kan u de hase pinotestrijden en de verschillende opties bekijken.

Wij hebben een verkeersveilig parcour (9km) uitgestippeld waar u de Hase pinorustig kan testrijden en ervaren.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x