WIELEKE

Hase fiets Overijse

Op zoek naar een Hase fiets in Overijse? Welkom bij 't Wieleke!

Hase fiets tandem - Hase Pino DeelbaarHase Pino Deelbaar
Koop hier

Hase fiets Kettwiesel Handbike OverijseHase Kettwiesel Handbike
Koop hier

Hase fiets Trigo OverijseHase Trigo
Koop hier

Benieuwd naar ons uitgebreid Hase fiets gamma? 


Wat is een Hase fiets?

Hase is een fabrikant uit Waltrop (Duitsland) die al sinds 1994 tandems produceert. Het bedrijf heeft veel prijzen en awards gewonnen. Hun tandems zijn van hoge kwaliteit en het bedrijf blijft de tandems verder ontwikkelen.

In de kijker: de Hase fiets Pino tandem

Samen op stap in Overijse op een sportieve tandem!

Deze tandem is een begrip in de tandemwereld. De meeste mensen hebben vooroordelen over deze tandem. Maar na een testrit zijn ze overtuigd. Deze geweldige tandem kun je ook opvouwen.

Voordelen:

  • Beide berijders zitten met hun hoofd vlak bij elkaar, dus praten gaat makkelijk
  • Bijrijder zit vooraan en heeft ook goed zicht op omgeving
  • Gewicht van bijrijder zit laag bij de grond, wat de stabiliteit ten goede komt
  • Door de korte wielbasis is hij veel wendbaarder dan gewone tandem
  • Sportieve looks en veel comfort

Op de Hase fiets tandem Pino kunnen 2 volwassenen of een ouder en kind (vanaf 4 jaar). De lichte sportieve tandem is uitermate geschikt voor lange tochten, maar ook prima voor in de stad. Dankzij een compacte constructie is hij licht en stijf. Je zit dichtbij elkaar, dus je hebt alle tijd om gezellig bij te kletsen. De Pino heeft een fantastische wegligging en de instelbare zithouding maken lange tochten ook comfortabel.


Afgemonteerd volgens jouw wensen

We leveren de Hase Pino tandem in Overijse volgens jouw specificaties. We hebben diverse accessoires en kunnen de tandem ook leveren als een elektrische tandem met een Shimano middenmotor.

Kom de Hase fiets tandem ontdekken in Overijse

In onze winkel laten we je de Hase tandems graag zien onder het genot van een kop koffie. Kom je bij ons kijken?

Hase fiets Overijse


Hase fietsen voor mindervaliden in Overijse

Het Duitse Hase maakt sportieve driewielfietsen en tandems met aanpassingen voor mensen die minder mobiel zijn. Ze hebben verschillende modellen en elk model is naar jouw wensen aan te passen. Het zijn sportieve fietsen met een zeer goed rijgedrag.

Modellen van deze Hase fiets:

Hase fiets driewieler Kettwiesel

Hase fiets driewieler Kettwiesel


Stoer en sportief

De Kettwiesel van Hase zet de driewieler in een nieuw licht. Met deze mindervalide fiets mag je gezien worden in Overijse: het sportieve karakter straalt er van af! Een aluminium lichtgewicht frame, lichte afmontage en een laag zwaartepunt maken dit een feest op drie wielen. 

5 basismodellen

Kettwiesel Custom

Deze fiets kunnen we aanpassen voor veel verschillende handicaps, bijvoorbeeld met eenhandsbesturing, elektrische trapondersteuning, voetfixaties of als handbike.

Aanhangfiets

De Kettwiesel kan ook als tandem gekoppeld worden. Bijvoorbeeld 2 Kettwiesels achter elkaar óf een Kettwiesel achter een gewone fiets. Dit levert teamwork op, maar kan ook weer eenvoudig alleen gebruikt worden.

Hase fiets Lepus driewieler

De Lepus van Hase is de best verkochte volgeveerde driewieler bij ons in Overijse. We leveren ook de Custom versie, waarbij je kunt kiezen tussen een rechte of kromme voorbouw. Verder kunnen we deze driewieler ook aanbieden als handbike. Alle versies zijn ook verkrijgbaar als elektrische fiets. 

Hase fiets Kettwiesel Lepus Overijse


Comfortabel

De Lepus heeft een comfortabele fietshouding, je voelt je direct thuis op deze fiets. Fietsen op de Lepus is makkelijker dan op alle andere driewielers. De stoel is bijvoorbeeld op alle mogelijke manieren in te stellen en de Lepus is standaard uitgerust met vering. Je hebt ook volop ruimte voor boodschappen.

Stabiele driewieler met betrouwbare afwerking

Door de lage zit is deze driewieler erg stabiel. De uitgebalanceerde stuurinrichting draagt hier ook aan bij en je kunt de zithoogte instellen. De Hase Lepus is verder uitgerust met krachtige schijfremmen, versnellingen en verlichting om veilig door het verkeer te kunnen. Vanwege de lage zit ontbreekt ook het vlaggetje niet.

Volop opties

De Lepus is een fiets waarbij je eindeloos veel opties hebt. Natuurlijk kunnen we elektrische trapondersteuning inbouwen. Verder zijn ook eenhandsbediening, een elektronisch schakelende versnellingsnaaf en schouderbesturing mogelijk. Dit is de meest flexibele driewieler ooit!

Vouwbaar

De Lepus is eenvoudig op te vouwen, waardoor hij makkelijk achterin de meeste auto's meegaat. Daar heeft u geen stationwagen voor nodig.

Hase fiets tandem Pino 

Samen op stap op een sportieve tandem in Overijse

Op de Hase fiets tandem Pino kunnen 2 volwassenen of een ouder en kind (vanaf 4 jaar). De lichte sportieve tandem is uitermate geschikt voor lange tochten, maar ook prima voor in de stad. Dankzij een compacte constructie is hij licht en stijf. Je zit dichtbij elkaar, dus je hebt alle tijd om gezellig bij te kletsen. De Pino heeft een fantastische wegligging en de instelbare zithouding maken lange tochten ook comfortabel.

Hase fiets tandem Pino Overijse

Deelbare tandem

De Pino is deelbaar, waardoor hij makkelijk achter in de auto past. Dankzij de aluminium constructie is het totale gewicht goed te doen.

De Pino als elektrische tandem?

De Hase fiets Pino tandem is ook met elektrische ondersteuning te krijgen, voor extra trapkracht!

Stabiele standaard voor gehandicapte

Wil je samen met een gehandicapte volwassene of kind fietsen? Onder de stoel kun je een stabiele standaard plaatsen. Deze maakt op- en afstappen nog makkelijker. De voorste berijder kan eerst gaan zitten, dan haal je de fiets van de standaard af en begint je fietstocht.

4 uitvoeringen

De Pino is in 4 uitvoeringen verkrijgbaar:

  • Allround is een standaard uitgeruste tandem voor alledaags gebruik
  • Tour is een sportieve tandem, uitgerust voor trektochten
  • Porter is een nieuw concept, waarbij je een berijder kunt meenemen of de Pino als transportfiets gebruikt
  • Custom is simpel afgewerkt met een enorme lijst aan mogelijke aanvullingen

Hase fiets kids driewieler Trets

De Trest is met zijn lage zitpositie (zithoogte slechts 42 cm!) een zeer stabiele driewieler voor kinderen. Op de stoel zit een driepuntsgordel, waardoor je kind veilig vastzit, ook tijdens langere tochten. Bovendien heeft deze driewieler een onafhankelijk aandrijf- en versnellingssysteem, zodat je kind zelf kan schakelen en meetrappen. Het frame is gemakkelijk in lengte te verstellen voor kinderen van ongeveer 1,10m tot 1,50m. De Hase fiets Trets past met een Weberkoppeling achter vrijwel alle types (lig)fietsen en wielmaten. Hij is ook verkrijgbaar als aanhangfiets zonder voorwiel, stuur en remmen.

Contacteer 't Wieleke voor jouw Hase fiets in Overijse

't Wieleke

Smissestraat 40
2430 Laakdal

T. 013 67 44 56
E. info@wieleke.be

Openingsuren

Dinsdag & donderdag
10u - 12u & 13u - 18u30
Zaterdag
9u - 17u30
Woensdag & vrijdag
Werkhuis 9-10 & 16-17u  / Winkel enkel op afspraak
Zondag & maandag
Gesloten
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x