WIELEKE

Hase driewieler

Hase driewieler voor mindervaliden

Het Duitse Hase maakt sportieve driewieler maar ook tandems met aanpassingen voor sportieve berijders of mindervalide personen. Ze hebben verschillende modellen en elk model is naar jouw wensen aan te passen. Het zijn sportieve driewieler met een zeer goed rijgedrag.

Modellen

Hase driewieler Kettwiesel

Stoer en sportief

De Kettwiesel van Hase zet de driewieler in een nieuw licht. Met deze mindervalide fiets mag je gezien worden: het sportieve karakter straalt er van af! Een aluminium lichtgewicht frame, lichte afmontage en een laag zwaartepunt maken dit een feest op drie wielen. 

5 basismodellen

  • Kettwiesel Allround met derailleur versnelling
  • Kettwiesel Village met Shilmano Nexus naafversnelling
  • Kettwiesel Evo met hoogwaardige afwerking en derailleur versnelling
  • Kettwiesel Kross voor op het ruwere terrein en met derailleur versnelling
  • Kettwiesel handbike aandrijving met de handen en derailleur versnelling

Hase driewieler Kettwiesel Custom

Deze fiets kunnen we aanpassen voor veel verschillende handicaps, bijvoorbeeld met eenhandsbesturing, elektrische trapondersteuning, voetfixaties of als handbike.

Aanhangfiets

De hase driewieler Kettwiesel kan ook als tandem gekoppeld worden. Bijvoorbeeld 2 Kettwiesels achter elkaar óf een Kettwiesel achter een gewone fiets. Dit levert teamwork op, maar kan ook weer eenvoudig alleen gebruikt worden.

Hase Lepus driewieler

De Lepus van Hase is de best verkochte volgeveerde driewieler bij ons. We leveren ook de Custom versie, waarbij je kunt kiezen tussen een rechte of kromme voorbouw. Verder kunnen we deze driewieler ook aanbieden als handbike. Alle versies zijn ook verkrijgbaar als elektrische fiets. 

Comfortabel

De Lepus heeft een comfortabele fietshouding, je voelt je direct thuis op deze fiets. Fietsen op de Lepus is makkelijker dan op alle andere driewielers. De stoel is bijvoorbeeld op alle mogelijke manieren in te stellen en de Lepus is standaard uitgerust met vering. Je hebt ook volop ruimte voor boodschappen.

Stabiele driewieler met betrouwbare afwerking

Door de lage zit is deze driewieler erg stabiel. De uitgebalanceerde stuurinrichting draagt hier ook aan bij en je kunt de zithoogte instellen. De Hase Lepus is verder uitgerust met krachtige schijfremmen, versnellingen en verlichting om veilig door het verkeer te kunnen. Vanwege de lage zit ontbreekt ook het vlaggetje niet.

Volop opties

De Lepus is een fiets waarbij je eindeloos veel opties hebt. Natuurlijk kunnen we elektrische trapondersteuning inbouwen. Verder zijn ook eenhandsbediening, een elektronisch schakelende versnellingsnaaf en schouderbesturing mogelijk. Dit is de meest flexibele driewieler ooit!

Vouwbaar

De Lepus is eenvoudig op te vouwen, waardoor hij makkelijk achterin de meeste auto's meegaat. Daar heeft u geen stationwagen voor nodig.


Hase Driewieler

Hase driewieler kids


Hase Pino tandem 

Samen op stap op een sportieve tandem

Op de Hase tandem Pino kunnen 2 volwassenen of een ouder en kind (vanaf 4 jaar). De lichte sportieve tandem is uitermate geschikt voor lange tochten, maar ook prima voor in de stad. Dankzij een compacte constructie is hij licht en stijf. Je zit dichtbij elkaar, dus je hebt alle tijd om gezellig bij te kletsen. De Pino heeft een fantastische wegligging en de instelbare zithouding maken lange tochten ook comfortabel.
DeHase pino kan ook worden ingezet als cargofiets voor dagdagelijks gebruik. Dit door de vele opbergmogelijkheden. Ze hebben zelfs een vouwbare tas die op de zetel kan worden gemonteerd. Dus een extra fiets kopen voor dagdagelijks gebruik is overbodig.

Meenemen op de auto

De Hase Pino wordt constant geupdate. Vanaf 2021 is de Hase pino inschuifbaar en kan deze zonder gereedsschap verkleint worden tot de lengte van een mountainbike. Zo kan je hem meenemen op de fietsdrager. Voor 2021 was dit ook mogelijk maar moest je nog sleutelen om de Hase Pino te delen.
Het basis concept van de pino is niet gewijzigd. Het is al jaren de meest mobiele en wendbare tandem op de markt. Wat goed is moet niet worden gewijzigd.

De Pino als elektrische tandem?

De Hase Pino tandem is ook met elektrische ondersteuning te krijgen, voor extra trapkracht!Hase gebruikt het middenmotor systeem van shimano. Dit systeem heeft zijn degelijkheid al bewezen en straalt vertrouwen uit!

Stabiele standaard voor mindervalide

Wil je samen met een mindervalide volwassene of kind driewieler? Onder de stoel kun je een stabiele standaard plaatsen. Deze maakt op- en afstappen nog makkelijker. De voorste berijder kan eerst gaan zitten, dan haal je de fiets van de standaard af en begint je fietstocht. 

4 uitvoeringen

De Pino is in 4 uitvoeringen verkrijgbaar:

  • Allround is een standaard uitgeruste tandem voor alledaags gebruik
  • Tour is een sportieve tandem, uitgerust voor trektochten
  • Steps is de Hase pino met de Shimano middenmotor
  • Custom is simpel afgewerkt met een enorme lijst aan mogelijke aanvullingen

Hase allround

Hase steps
Hase kids driewieler Trets

De Trest is met zijn lage zitpositie (zithoogte slechts 42 cm!) een zeer stabiele driewieler voor kinderen. Op de stoel zit een driepuntsgordel, waardoor je kind veilig vastzit, ook tijdens langere tochten. Bovendien heeft deze driewieler een onafhankelijk aandrijf- en versnellingssysteem, zodat je kind zelf kan schakelen en meetrappen. Het frame is gemakkelijk in lengte te verstellen voor kinderen van ongeveer 1,10m tot 1,50m. De Hase Trets past met een Weberkoppeling achter vrijwel alle types (lig)driewieler en wielmaten. Hij is ook verkrijgbaar als aanhangfiets zonder voorwiel, stuur en remmen.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x