Elektrische racefiets met verborgen motor

De elektrische koersfiets met Vivax motor in het frame is een hype. Deze technologie hebben wij enkele jaren geleden mee op de markt gezet. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij de ultieme elektrische racefiets voor je hebben. 

Onze elektrische racefietsen starten bij een gewicht van slechts 8.7 kg inclusief batterij. Dit zijn de lichtste elektrische racefietsen op de markt! Prijzen met aluminium frames beginnen bij €4400,- inclusief uitneembare batterijdrinkbus. Een e-racefiets is een behoorlijke investering dus een goede reden om ons te bezoeken voor advies en een testrit.

‘t Wieleke is innovatief met elektrische racefietsen

Wij bouwen al sinds 2012 elektrische racefietsen met in het frame verborgen Vivax motoren. We leggen de lat hoog en vonden de standaardoplossing niet goed genoeg. Daarom zijn wij zelf aan de slag gegaan om onze eigen oplossingen voor elektrische racefietsen te ontwikkelen.

In 2014 hebben we een in eigen huis getekende en 3D geprinte elektrische drinkbushouder ontwikkeld. Deze is sinds eind 2014 in gebruik en krijgt zeer positieve reacties.

In 2015 hebben we een carbon frame ontworpen dat de krachten van de Vivax motor kan weerstaan. Dit handgemaakte frame wordt in Italië gemaakt, waarbij de volledige geometrie op maat gemaakt kan worden. Ook kleuren en afwerking maken we op maat naar jouw wensen.

In 2016 hebben we de verbeterde uitneembare drinkbusbatterij gerealiseerd. Dankzij alle gebruikers van deze batterij hebben we de drinkbusbatterij verbeterd en alle minpunten aangepakt.

Frame op maat

We hebben aluminiumframes vanaf €550,- die we aanpassen volgens onze normen en waarvan je zonder meerprijs de kleuren mag kiezen. Daarnaast hebben we ook een door onszelf ontwikkeld high end handgemaakt carbon frame waarmee echt alles mogelijk is. De kleuren, het design en de geometrie maken we exact naar jouw wensen. Airbrush lakwerk is één van de mogelijkheden.

We kunnen ook bestaande frames aanpassen voor de Vivax of een ander elektrisch aandrijfsysteem. We nemen het nog eens extra onder handen, zodat de levensduur verlengd wordt.

Hoe gaan we te werk bij verkoop van elektrische racefiets?

Een elektrische racefiets is niet zomaar een aankoop, daarom gaan we met je in gesprek om je wensen in kaart te maken. Zo vinden we de juiste fiets voor je die je vervolgens ook probeert tijdens een testrit. We willen er helemaal zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Kom langs in onze winkel en we laten je de verschillende mogelijkheden zien!
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 18u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten
TOT FEBRUARI, NA 18UUR ENKEL OP AFSPRAAK !!!!