WIELEKE

Elektrische racefiets met verborgen motor

Wieleke heeft de elektrische racefiets met verborgen motor geïntroduceerd

De elektrische koersfiets met Vivax motor in het frame is een hype. Deze technologie hebben wij enkele jaren geleden mee op de markt gezet. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij de ultieme elektrische racefiets voor je hebben. 

Onze elektrische racefietsen starten bij een gewicht van slechts 8.7 kg inclusief batterij. Dit zijn de lichtste elektrische racefietsen op de markt! Prijzen met aluminium frames beginnen bij €4550,- inclusief uitneembare batterijdrinkbus. Een e-racefiets is een behoorlijke investering dus een goede reden om ons te bezoeken voor advies en een testrit.


Wieleke is innovatief met elektrische racefietsen

Wij bouwen al sinds 2012 elektrische racefietsen met in het frame verborgen Vivax motoren. We leggen de lat hoog en vonden de standaardoplossing niet goed genoeg. Daarom zijn wij zelf aan de slag gegaan om onze eigen oplossingen voor elektrische racefietsen te ontwikkelen.

In 2014 hebben we een in eigen huis getekende en 3D geprinte elektrische drinkbushouder ontwikkeld. Deze is sinds eind 2014 in gebruik en krijgt zeer positieve reacties.

In 2015 hebben we een carbon frame ontworpen dat de krachten van de Vivax motor kan weerstaan. Dit handgemaakte frame wordt in Italië gemaakt, waarbij de volledige geometrie op maat gemaakt kan worden. Ook kleuren en afwerking maken we op maat naar jouw wensen.

In 2016 hebben we de verbeterde uitneembare drinkbusbatterij gerealiseerd. Dankzij alle gebruikers van deze batterij hebben we de drinkbusbatterij verbeterd en alle minpunten aangepakt.


Wieleke is innovatief

We investeren constant in nieuwe technologieen en gereedschappen, zodat U enkel het beste kan verwachten. Wij er als de eersten bij om 3D printing toe te passen voor ontwikkeling en printen van kleine onderdelen.

Wieleke verkoopt elektrische koersfietsen met verborgen motorOntwikkeling batterij

In eigen huis ontworpen uitneembare batterijdrinkbus. Deze is enkel bij ons te verkrijgen en getest volgens de strengste veiligheidsnormen. En met de beste 18650 batterijcellen van Samsung.

Hoe gaan we tewerk bij de verkoop van een elektrische racefiets?

Een elektrische racefiets is niet zomaar een aankoop, daarom gaan we met je in gesprek om je wensen in kaart te maken. Zo vinden we de juiste fiets voor je die je vervolgens ook probeert tijdens een testrit. We willen er helemaal zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Kom langs in onze winkel en we laten je de verschillende mogelijkheden zien!

Onze racefietsen met verborgen motor

Wieleke gebruikt enkel de beste materialen om fietsen te bouwen.
Dit zal U alleen maar jarenlang fietsplezier geven!

Wij kunnen de Elektrische race bouwen met speciale frame's in hoogwaardig Aluminium of een handmade Carbon Italiaans frame. Kleuren kan U kiezen zonder meerprijs.

Alu frame in schijf of velgrem

Hoogwaardig aluminium met 2 vaste design, maar U kan elke kleur kiezen (kleur frame, lijntjes en letters + ook mat of glanzend).

Geen enkel component wordt u opgedrongen, U hebt de vrijheid in keuze! (vanaf 4990€).


Sarco Aluminium elektrische racefiets

Sarco handmade carbon elektrische racefiets

Sarco Handmade Carbon elektrische racefiets

Handmade carbon frame in schijf of velgrem

Met dit frame kan alles. Geometrie, design, vorm buizen, U hebt totale vrijheid met gegarandeerde kwaliteit en rij-eigenschappen. Ontwerp van frame voor motor in huis ontwikkeld ! (vanaf 9450€)

Sarco Handmade carbon elektrische racefiets

Nog meer weten over de elektrische racefiets?


Foto's elektrische racefiets built by Wieleke

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x