WIELEKE

Driewieler fiets Rotselaar

Op zoek naar een driewieler fiets of een elektrische driewieler fiets in Rotselaar?

De driewiel fiets zorgt voor stabiliteit en zorgt voor een gevoel van veiligheid tijdens het fietsen in Rotselaar. Lage en brede instap maken het instappen bij driewielers makkelijk en veilig.  Zelfs als je langzaam fietst geraak je niet uit balans en kan je niet omvallen.

't Wieleke bied verschillende driewieler fietsen aan in Rotselaar

Een greep uit ons gamma van de driewieler fiets:

- de traditionele driewieler fiets, 2 wielen achter en 1 vooraan
- lage instap driewieler fiets
- comfortabele driewieler fiets met stoel , lage instap, stuur boven of stuur onderaan
- driewieler fiets met 2 wielen vooraan en 1 achteraan
- driewiel tandem 2 wielen achter , 1 wiel vooraan
- driewiel tandem met voor en achter stoelen , 2 wielen voor of achteraan
- driewiel rolstoelfiets

De driewieler fiets is er voor personen met een handicap of beperking.
Maar om met de driewieler te rijden moet je niet mindervalide zijn! Deze fietsen worden ook verkocht aan sportieve jonge gezonde mensen. Net omdat hij zo stabiel, sportief en veilig rijd is de driewieler voor iedereen geschikt.

Driewieler fiets Rotselaar - Fun2Go

Fun2Go driewieler fiets

Driewieler fiets Rotselaar Easy Rider

Easy Rider

Driewieler fiets Rotselaar Hase Kettwiesel Handbike

Hase Kettwiesel Handbike

De driewieler fiets is er voor jong en oud

Driewielers zijn er met een stuur boven of met een stuur onderaan (lateraal). Tevens zijn er ook modellen met vering zodat je geen schokken zal krijgen. Deze vering zorgt er ook voor dat de driewieler fiets niet kan omvallen.
Tevens zijn er ook modellen die je makkelijk kan transporteren met de auto, omdat deze vouwbaar en plooibaar zijn.

Driewieler fiets voor kinderen 

Voor kinderen die niet kunnen fietsen met een normale fiets, kan de driewieler fiets een goede oplossing zijn. Wieleke heeft verschillende modellen die er leuk en cool uitzien.
Tevens zijn er ook modellen voor kinderen die er sportief uitzien en ook sportief rijgedrag hebben.
De driewieler fiets zorgt voor veiligheid voor de kids maar geeft de kinderen ook veel rijplezier.
Er zijn vele oplossingen voor kinderen. De driewieler fiets voor kinderen kan je zelf aanhangen en koppelen aan de fiets van de ouders. Zodat ze eventueel in beveiligde omgeving in Rotselaar zelf kunnen fietsen en elders kan ze aan uw fiets koppelen.

Wieleke heeft heeft driewieler fietsen van:

Vanraam, Hase, Bambuk ,Urbanfahradbau, Winther, Butchers & Bicycles, Gleam, Huka


De driewieler fiets is ook ideaal voor personen met een handicap

Voor personen met een handicap gaan we de uitdaging graag aan. We zijn een gespecialiseerde fietsenwinkel en we hebben verschillende driewieler fietsen. Maar we kunnen onze fietsen aanpassen tot de perfecte fiets voor jou.

Een aangepaste tandem, driewiel-ligfiets of een handbike bijvoorbeeld. We hebben fietsen omgebouwd voor mensen met een visuele handicap, motorische handicap en of fysische handicap. Ook voor jou kunnen we op maat een driewieler fiets maken, zo heb jij een fiets die echt bij je past.

Driewieler fiets met elektromotor

De elektrische fiets is er in alle segmenten, ook voor de driewieler fiets. We helpen je graag met al je vragen. Kom naar onze winkel in de regio Rotselaar en we kunnen je verschillende modellen laten zien.

Driewieler fiets Rotselaar

Hase fietsen zorgt voor jouw ideale driewieler fiets in Rotselaar

Het Duitse Hase maakt sportieve driewieler fietsen met aanpassingen voor mensen die minder mobiel zijn. Ze hebben verschillende modellen en elk model is naar jouw wensen aan te passen. Het zijn sportieve fietsen met een zeer goed rijgedrag.

Driewieler fiets Gent - Kettwiesel

Kettwiesel Handbike

Driewieler fiets Gent - Hase Trigo

Hase Trigo

Driewieler fiets Rotselaar - Hase trix for kids

Hase Trix voor Kids

Hase driewieler Kettwiesel

De Kettwiesel van Hase zet de driewieler fiets in een nieuw licht. Met deze driewieler fiets mag je gezien worden: het sportieve karakter straalt er van af! Een aluminium lichtgewicht frame, lichte afmontage en een laag zwaartepunt maken dit een feest op drie wielen.

Van Raam zorgt voor jouw ideale driewieler fiets in Rotselaar

De driewieler fiets van Van Raam is een veilig alternatief als je niet meer op een gewone tweewieler kunt fietsen. De fiets geeft extra ondersteuning en stabiliteit tijdens het fietsen. Dankzij verschillende opties en eventueel maatwerken maken we de Van Raam driewieler perfect voor jou situatie. Van Raam driewielfietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar.

Driewieler fiets Van Raam Twinny

Van Raam Twinny Plus

Driewieler fiets Gent - Fun2Go

Fun2Go Duo Fiets

Driewieler fiets Rotselaar - Van Raam Maxi Comfort

Van Raam Maxi Comfort

De Van Raam Twinny Plus

De Twinny Plus driewieltandem is hetzelfde als de Twinny tweewieltandem maar dan met 2 wielen achter. De Twinny Plus driewieltandem van Van Raam is ideaal om samen te genieten van een fietstocht. Op- en afstappen is gemakkelijk bij de Twinny Plus tandem door de ruime, lage instap. Uitgevoerd met twee achterwielen in plaats van één, heeft de Twinny Plus meer stabiliteit. Door deze twee wielen wordt nog makkelijker om op en af te stappen als de fiets stilstaat. Er is meer ruimte gecreëerd tussen het zadel van de voorste persoon en het stuur van de achterste, zodat u niet te dicht op elkaar zit.

Fun2Go duofiets

Op deze driewieltandem zit je naast elkaar. Eén van jullie stuurt en je trapt allebei. Dit is een bijzonder leuke fiets, je kunt immers gezellig met elkaar praten terwijl je fietst. Opstappen is eenvoudig en je verstelt de zittingen makkelijk met een hendel. Eventueel zijn de zittingen ook draaibaar, waardoor opstappen nog handiger gaat.

Maxi comfort

Moderne lage instap driewieler: Van Raam heeft een variant op de traditionele driewiel fiets. Deze heeft een lage ruime instap en een andere zitpositie. U zit niet boven de trapas maar er iets achter. Uw zitpositie is hierdoor lager, u kunt altijd met beide benen op de grond komen en toch een optimale kniebeweging maken. Bij deze variant hoeft u uw been niet zover omhoog te tillen bij het opstappen maar kunt u de fiets onder u door trekken en gaan zitten. Doordat het zwaartepunt lager ligt voelt deze driewieler ook comfortabeler aan.Contacteer 't Wieleke voor jouw driewieler fiets in Rotselaar

't Wieleke

Smissestraat 40
2430 Laakdal

T. 013 67 44 56
E. info@wieleke.be

Openingsuren

Dinsdag & donderdag
10u - 12u & 13u - 18u30
Zaterdag
9u - 17u30
Woensdag & vrijdag
Werkhuis 9-10 & 16-17u  / Winkel enkel op afspraak
Zondag & maandag
Gesloten
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x