MTB Elektrisch

R&M Supercharger Mountain

Supercharger mtb met hoogwaardige afwerking en in optie 2* batterij 500wh geïntegreed en uitneembaar

De Supercharger mountain.

De berg roept. En u bent er al.

Bij een bergtocht op de Supercharger mountain is een blik in het dal niet de eerste oogstrelende ervaring. Want alleen al zijn uiterlijk laat het hart van elke fietsliefhebber sneller kloppen: één of optioneel zelfs twee volledig geïntegreerde Bosch PowerTube-accu's zijn grensverleggende designkenmerken. Daarnaast zorgen ze met een accucapaciteit tot 1.000 Wh voor een enorme actieradius wanneer u tochten rijdt. Als ultieme hardtail e-mountainbike biedt de Supercharger mountain uitstekend rijgedrag, een exclusieve uitrusting en rijprestaties die alles uit het verleden overtreffen.

Bosch Geïntegreerde 500Wh batterij  


                                                                                                                                                                  

       Shimano XT 11 speed
 

      Bosch intuvia bedienings computer

   Bosch motor Performance CX,              

 

 
    
shimano XT, hydraulische schijfrem

 

 

   Luchtgeveerde voorvork Fox Float

Model en prijzen

Mountain : Shimano XT 11sp derailleur , motor Bosch performance CX + verlichting= 5099€

Optie : Bosch nyon display met navigatie en fitness functies = +305€
Optie achterdrager met slot Bordo dezelfde sleutels als acuu = 203.90€
Optie Dual batterij 2*500wh  geïntegreerde batterij = +713.90€

Aandrijving Het Bosch-systeem

Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief: de kwaliteiten die we onze e-bikes toedichten, gelden eveneens voor alle onderdelen, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het Bosch-aandrijfsysteem dat toonaangevend is in de sector.

Volledig geïntegreerde DualBattery-technologie

Design met kilometers voorsprong.

Een highlight van technologie en design: de optionele DualBattery-technologie met twee volledig in de onder- en bovenbuis geïntegreerde PowerTube-accu's van Bosch. Dat betekent een accucapaciteit van maar liefst 1.000 Wh. Zo rijdt u bij lange ritten niet alleen twee keer zo ver, maar hoeft u zich bij het dagelijks gebruik niet meer te bekommeren om uw actieradius. Onze technici hebben de accu's zodanig slim geïntegreerd dat het extra gewicht en de accupositie het rijgedrag niet merkbaar beïnvloeden. De Supercharger mountain beschikt standaard over één accu, maar kan optioneel ook met een tweede Bosch PowerTube-accu worden uitgerust.

Framedesign

E-bike op het tweede gezicht. Een frameconstructie als uit één stuk. Het oog glijdt langs het esthetische, futuristische frame met zijn kenmerkende hellende bovenbuis en ontdekt de accu niet meteen, want een dergelijk design is volstrekt nieuw. Maar wacht eens: de tweede PowerTube-accu van Bosch is volledig geïntegreerd in het framedesign. Door de kleurstelling met scherpe scheidingslijnen langs de buizen oogt het frame opvallend en sportief, terwijl de zitpositie ergonomisch en ontlastend is.

Alles in het frame.

Kabelgeleiding in het frame. Bij de Supercharger mountain is elk detail uiterst functioneel. Ook het design. Want de kabels zijn in het frame weggewerkt. Zo komt het hoogwaardig afgewerkte frame volledig tot zijn recht en zijn alle belangrijke technische elementen goed beschermd.

Veilige en superheldere verlichting

Van nachtbraker tot helderziende. De IQ-X-koplamp van Busch & Müller plaatst de nacht in een volledig nieuw licht. De lamp is onopvallend onder de display weggewerkt en nauwelijks zichtbaar. Deze lampen bieden een buitengewoon hoge lichtsterkte: 100 lux - alleen daglicht is helderder. De zeer brede en homogene verlichting van een groot deel van weg en terrein houdt niets verborgen. De bediening vindt plaats via het Bosch-display, de energievoorziening via de accu. Het achterlicht Tail Light van Supernova zorgt dat u van achteren goed zichtbaar bent. Tegelijkertijd is het nauwelijks zichtbaar en zeer decent aan de achterste schijfrem gemonteerd.

Geen houden meer aan zonder houder.

Eén bidon onder handbereik, zonder bidonhouder. Dat is revolutionair. Aan het voorste afdekpaneel van het frame zijn rechts twee bevestigingsnokjes gemonteerd waaraan de Cageless bidon van Fabric direct kan worden opgehangen. Een tweede bidonhouder kan zoals gebruikelijk in de framedriehoek worden aangebracht.

Het avontuur neemt niemand u af.

Wie niet alleen buiten de gebaande paden fietst, maar ook tochten maakt en dagelijkse routes aflegt, kan optioneel de bagagedrager aanschaffen. Met het meegeleverde ABUS Bordo Plus 90 cm vouwslot kunt u uw fiets bijna overal aan vastmaken. Het is gelijksluitend met het accuslot en daarom heeft u voor uw e-bike slechts één sleutel nodig.

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
9u - 12u & 13u - 19u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten