MTB

Sarco 26

Basis mtb , kleuren vrij te kiezen !

Sarco 26" MTB

Frame

De Sarco 26" is voorzien van een hoogwaardig Aluminium frame. Het frame heeft een rustige loop en geen al te nerveus stuurgedrag. Het ideale frame beginnende mountainbiker.
Kleuren naar wens te kiezen!
Met 5 jaar garantie op het frame ben je verzekerd van jarenlang fietsplezier.

Meting

Wieleke zorgt ervoor dat U perfect op de fiets past. Wij voeren een meting uit. Maar wat nog belangrijker is om te luisteren wat u verwacht, en of U lichamelijke klachten hebt. Meten is niet altijd weten !

Versnellingssytemen

Wieleke geeft de voorkeur aan Shimano of Sram.
Bij ons kan de klant bepalen wat er op de fiets gemonteerd wordt!

Kent u niet zoveel van de technische kant, betrouw op onze jarenlange ervaring en wij garanderen dat U de perfecte fiets zal ontvangen.

Wielen en banden

Deze onderdelen worden vaak vergeten bij samenstelling van fietsen. Je ziet op de markt heel veel mooie carbonfietsen met daarin wielen en banden gemonteerd, die niet in verhouding staan met de fiets. Nochtans is dit een van de belangrijkste componenten in de fiets.

Wielen zijn het hart van de fiets. Wil je binnen een bepaald budget blijven dan is het beter om te kiezen voor betere wielen en banden ipv duurder frame of versnellingsgroep!

Onze keuze gaat naar handgemaakte carbon of alu wielen met keuze in kleuren en velghoogtes. De wielen zijn opgebouwd met DT swiss naven en spaken.

Voor de banden kiezen we het topgamma van de Duitse fabrikant Schwalbe.

Componenten

Enkel gekende en betrouwbare merken voor verdere afmontage van de fiets ( zadel, stuurpen,stuur zadelpen , stuurlint,...)

Hierin nemen wij geen risico's en willen wij enkel kwaliteit aanbieden met vrije keuze van de klant.

Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 18u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten