Race fiets

Sarco WRC handmade, schijf of velgrem

Handgemaakt Europees carbon frame in schijf of velgrem versie. Geometrie, vorm buizen, design,.... vrij te bepalen.

Frame

Het WRC handmade Italy frame is een hoogwaardig tube to tube carbon frame. Met dit frame bepalen we samen wat we willen bereiken. Een  race gerichte racefiets  of een comfort racefiets , of misschien ergens tussenin. Dit frame is zoals een maatpak !

Kleuren en design naar wens te kiezen ! Met 10 jaar garantie op het frame ben je verzekerd van jarenlang fietsplezier.

Meting

Wieleke zorgt ervoor dat U perfect op de fiets past. Wij voeren een meting uit. Maar wat nog belangrijker is om te luisteren wat u verwacht, en of U lichamelijke klachten hebt.
Meten is niet altijd weten.

Versnellingssytemen

Wieleke geeft de voorkeur aan Shimano of Sram, maar ook Campagnolo bieden wij aan. Bij ons kan de klant bepalen wat er op de fiets gemonteerd wordt! Kent u niet zoveel van de technische kant, betrouw op onze jarenlange ervaring en wij garanderen dat U de perfecte fiets zal ontvangen.

Versnellingssysteem met airbrush bewerkt

Wielen en banden

Deze onderdelen worden vaak vergeten bij samenstelling van fietsen. Je ziet op de markt heel veel mooie carbonfietsen met daarin wielen en banden gemonteerd, die niet in verhouding staan met de fiets. Nochtans is dit een van de balngrijkste componenten in de fiets. Wielen zijn het hart van de fiets.

Wil je binnen een bepaald budget blijven dan is het beter om te kiezen voor betere wielen en banden ipv duurder frame of versnellingsgroep!

Onze keuze gaat naar handgemaakte carbon of alu wielen met keuze in kleuren en velghoogtes. De wielen zijn opgebouwd met DT swiss naven en spaken. Voor de banden kiezen we het topgamma van de Duitse fabrikant Schwalbe.

Componenten

Enkel gekende en betrouwbare merken voor verdere afmontage van de fiets ( zadel, stuurpen,stuur zadelpen , stuurlint,...) Hierin nemen wij geen risico's en willen wij enkel kwaliteit aanbieden met vrije keuze van de klant.

Wij kunnen ook speciale accenten door airbrushtechnieken op componenten aanbrengen!

Airbrush techniek op het frame
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 18u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten