MTB Elektrisch

Riese & Muller Delite mountain

Riese & Muller Mountain verkrijgbaar met xt 11sp of onderhoudsvrije elektrisch bediende naafversnelling Rohloff14sp.
Standaard voorzien van 1000wh Dual batterij.

Riese & Muller Delite Mountain

U bent dol op mountainbiken? Dan is de Delite perfect voor u. Elke ambitieuze fietser zal verrast zijn over de ongekende dynamiek van de koppelrijke Bosch Performance CX motor. De motor is samen met de accu en demper zeer laag en centraal gepositioneerd en maakt hierdoor een rijgedrag mogelijk dat u tot nu toe alleen van ongemotoriseerde mountainbikes kent. Dankzij de Control Technology met volledige vering kan de Delite mountain zonder problemen elke ondergrond aan. En als u eenmaal de hoge trekkracht, zelfs bij lage snelheden, hebt ervaren, zult u helemaal versteld staan.
Riese & Muller bied vele opties aan zoals bv : Dual batterij 2*500wh , nyon display ,....
Kom gerust langs voor meer info en testritten!

Bosch 1000Wh dual batterij  


                                                                                                                                                                  

    Shimano XT 11sp of onderhoudsvrije Rohloff 14sp naafversnelling

 

 
                    

     Bosch intuvia bedienings computer                      
 

   Bosch CX      

     Shimano XT, hydraulische schijfrem

 

 

       

   FOX Float 34, Achter Fox Float DPS

Modellen en prijzen

Mountain : Shimano 11sp derailleur , motor Bosch performance CX 75nm = 6119€
Mountain rohloff : elektrisch bediende 14sp onderhoudsvrije naafversnelling , motor Bosch performance CX 75nm = 7649€


Optie : Bagagedrager = 203.90€
Optie : Slot  borde met dezelfde sleutel als batterij = +101.90€
Optie : Bosch Nyon display met navigatie en fitness functies = +399€

Het Bosch-systeem

Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief: de kwaliteiten die we onze e-bikes toedichten, gelden eveneens voor alle onderdelen, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het Bosch-aandrijfsysteem dat toonaangevend is in de secto

DualBattery Dubbele actieradius.

Dubbel zo goed. Riese & Müller verdubbelt de actieradius van haar e-bikes met de DualBattery technologie – dat wil zeggen de toepassing van een tweede accu. Hiermee wordt de accucapaciteit verhoogd naar 1.000 Wh. De beide accu's kunnen tegelijkertijd met een acculader worden opgeladen. Afhankelijk van de behoefte kan ook slechts één accu voor de rit worden gebruikt. Met de DualBattery technologie wordt Riese & Müller klasseleider op het gebied van actieradius.

Control Technology

Strijkt elk hobbelig wegdek glad. Alleen een e-bike met volledige vering houdt ook op een slecht wegdek perfect contact met de weg, wat er voor zorgt dat u te allen tijde de volledige controle behoudt. De verende achterbouw en de geoptimaliseerde verende voorvork vormen de kern van de Control Technology. Ze zorgen voor een beter weggedrag en rijveiligheid bij hoge snelheden en in onverwachte situaties. Vibraties en harde stoten zoals een oneven wegdek of stoepranden worden duidelijk verminderd.

Veilige en superheldere verlichting

Gunstige vooruitzichten. Met de IQ-X-ledkoplampen van busch+müller heeft u altijd een perfecte verlichting van de rijweg. Deze lampen bieden een buitengewoon hoge lichtsterkte: 100 Lux - alleen daglicht is helderder. De zeer brede en homogene verlichting van een groot deel van de weg houdt niets verborgen. De bediening vindt plaats via het Bosch display, de energievoorziening via de accu. Het achterlicht Tail Light van Supernova zorgt dat u van achteren goed zichtbaar bent. Tegelijkertijd is deze nauwelijks zichtbaar en zeer decent aan de achterste schijfrem gemonteerd.

Avontuur in de bagage.

Wie zijn fiets ook voor dagelijks gebruik wil gebruiken, kan optioneel de meeverende bagagedrager aanschaffen. Door de hoge stabiliteit en vering blijven de rijeigenschappen van de Delite mountain ook bij een volle belading gewaarborgd.

Fietsendieven maken geen kans.

Met het optionele ABUS Bordo 90 cm vouwslot kunt u uw fiets bijna overal aan vastmaken. Het is gelijksluitend met het accuslot en daarom heeft u voor uw e-bike slechts één sleutel nodig.

Niet meer stoppen zonder houder.

Twee bidons op een e-bike, zonder bidonhouder. Dat is revolutionair. Aan het voorste afdekpaneel van het frame zijn links en rechts twee kunststof stoppen gemonteerd, waaraan de Cageless bidons van Fabric direct kunnen worden gehangen. Eenvoudiger kan de optimale bereikbaarheid van de twee bidons tijdens het rijden niet worden gemaakt.

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
10u-12:30u&13u-18:30u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten
VERLOF 2 TEM 7 SEPTEMBER