25 KM/U Elektrisch

R&M New Culture

De New Culture is verkrijgbaar met 10 sp der-versnelling of de onderhoudsvrije en riem aangedreven Vario versnellingsnaaf.

De New Culture GT

Lekker stads. De wereld om u heen vergeten en gewoon lekker doorfietsen. Of het bruisende stadsleven met alle zintuigen beleven en met volle teugen genieten. Alles is mogelijk zodra u met rechte rug op het comfortabele zadel van de Culture GT heeft plaatsgenomen. Zo moeiteloos beweegt u zich op het volledig geveerde onderstel voort - zelfs over kasseien. Zo eenvoudig behoudt u door het lage zwaartepunt altijd de controle. Zo gemakkelijk legt u uw tas na een korte tussenstop in de handige mand aan de voorkant en fietst u weer door. De Culture GT zorgt voor gemak – waar u ook bent of heen wilt.

Beschrijving

Motor
Bosch Drive Unit Performance CX, 25 km/h

Accu
Bosch PowerTube 500, 36 V, 13,4 Ah/500Wh

Display
Bosch Intuvia met displaysatelliet Nyon Upgrade mogelijk

Schakeling
Shimano Deore, 10-speed kettingversnelling of Enviolo vario versnellingsnaaf

Vering
Control Technology met volledige vering, verende voorvork Suntour XCR32 / veerelement X-Fusion Glyde

Rem
Magura MT4, hydraulische schijfrem

Modellen en prijzen

Culture Vario Gt : Performance cx, 500wh , Intuvia, Enviolo , band 62mm = 5099€

Culture Touring GT : Performance CX , 500wh , intuvia, derailleur 10sp, band 62mm = 4589

Opties:

Display Cobi: 173.9€

Aandrijving

Het Bosch-systeem Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief – de eisen die we aan onze e-bikes stellen gelden ook voor alle componenten, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het in de branche toonaangevende Bosch-aandrijfsysteem.

Control Technology

Uitermate veilig, ook bij hoge snelheid. Alleen een e-bike met volledige vering houdt ook op een slecht wegdek altijd goed contact met de weg - en u daarmee de volledige controle. De verende achterbouw, de geoptimaliseerde verende voorvork en de meeverende bagagedrager vormen de kern van de Control Technology. Ze zorgen voor een beter weggedrag, een sportiever rijgedrag en voor veiligheid bij hoge snelheden en in precaire situaties. Vibraties en harde stoten door bijvoorbeeld kasseien of stoepranden worden simpelweg gladgestreken. Bovendien wordt uw bagage door de met het frame verbonden verende bagagedrager ontzien.

Geïntegreerde accu

Kracht die van binnenuit komt. Het krachtige vermogen in de vorm van een 500 Wh-accu is zo perfect geïntegreerd dat de accu op het eerste gezicht bijna niet te zien is. Maar eenmaal gevonden is hij ook heel gemakkelijk te verwijderen: Hij is er met slechts een handeling naar boven toe uit te tillen - of kan direct op de fiets worden opgeladen. Door de integratie in het frame is de accu tijdens het rijden beschermd tegen vocht en steenslag.

Carbon-riemaandrijving

Eenvoudig. Onverwoestbaar. Wie op een e-bike met de carbon-riemaandrijving van Gates CDX rijdt, hoeft zich nergens druk om te maken. En dat in dubbel opzicht. Want enerzijds zorgt de innovatieve aandrijving voor een mooie rustige loop en daarmee voor heel veel rijcomfort. Tegelijkertijd is de aandrijving onderhoudsarm en uitermate betrouwbaar. Zo maakt de carbon-riemaandrijving een nieuw, moeiteloos rijgevoel mogelijk - voor alle wensen en elk doel.

Geïntegreerde accu en dynamisch design

Een zilveren pijl met een lage instap. De Culture GT nodigt u uit: Dankzij de bijzonder comfortabele instap kunt u meteen opstappen en een rondje fietsen. De perfecte integratie van de accu zorgt ervoor dat het frame van de Culture GT met zijn dynamische uitstraling in zijn volledige pracht tot zijn recht komt. Dus: Waar wacht u nog op?

COBI sport Display

Zo geslepen was een e-bike nog nooit. Het Cobi sport-display brengt de power van een smartphone over op de e-bike: Van intelligente fiets-navigatie tot aan uw favoriete muziek. Van bellen tot fitness-tracking. Van live-weerberichten tot alarminstallatie. Met de gratis Cobi-app wordt uw smartphone een intelligente boordcomputer. Direct op het stuur bevestigd en geheel comfortabel en veilig via de Bosch-bedieningseenheid bij het handvat aan te sturen. En als u uw smartphone bent vergeten? Dan rijdt de fiets natuurlijk gewoon door, alleen zonder cockpit-display.

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
10u-12:30u&13u-18:30u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten