25 KM/U Elektrisch

R&M New Nevo GX

De nevo GX is gemaakt om ook naast het asfalt te gebruiken. Verkrijgbaar met derailleur versnelling of onderhoudsvrije riemaangedrven Vario versnelling.

Nevo GX

Voor nieuwe paden en hoge bestemmingen: De Nevo GX touring is er helemaal klaar voor. De Bosch Performance CX motor biedt betrouwbare ondersteuning, ook op steile hellingen, de sportieve Shimano XT 11-speed kettingversnelling weet te overtuigen met het enorme overbrengingsbereik. Of u kan ook kiezen voor de onderhoudsvrije riemaangedreven vario versnelling. Met de brede Rock Razor banden en de hydraulische schijfremmen Magura MT4 kunt u ieder terrein aan.

Bosch 500Wh batterij in optie 1000wh

                                                                                                                                                                  

       Shim der 11sp of Riem+Rohloff

 

                    

     Bosch intuvia bedienings computer
  Bosch motor Performance CX,        
    

 


     
Magura MT4, hydraulische schijfrem

 

 

   Verende voorvork xcr 32

Modellen en prijzen

Nevo GX touring: derailleur XT 11speed , alle terreinband = 4389€

Nevo GX Rohloff : 14sp electrisch gestuurde riem aangedreven Rohloff versn. , alle terreinband = 5819€

Opties:

Display Cobi : + 173.9€
Dual batterij 100wh: +917.9€

Aandrijving

Het Bosch-systeem Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief – de eisen die we aan onze e-bikes stellen gelden ook voor alle componenten, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het in de branche toonaangevende Bosch-aandrijfsysteem.

Geïntegreerde accu

Kracht die van binnenuit komt. Het krachtige vermogen in de vorm van een 500 Wh-accu is zo perfect geïntegreerd dat de accu op het eerste gezicht bijna niet te zien is. Maar eenmaal gevonden is hij ook heel gemakkelijk te verwijderen: Hij is er met slechts een handeling naar boven toe uit te tillen - of kan direct op de fiets worden opgeladen. Door de integratie in het frame is de accu tijdens het rijden beschermd tegen vocht en steenslag.

DualBattery

Omdat niet elk avontuur thuis al begint. De door Riese & Müller geperfectioneerde DualBattery Technology zorgt voor een dubbele actieradius of veel meer hoogtemeters, minder laadpauzes en langer fietsplezier. Daarbij zijn de accu's zo geplaatst dat het extra gewicht geen merkbare uitwerking heeft op het rijgedrag - en zijn ze allebei gemakkelijk te verwijderen. Met de beschikbare 1000 Wh kunt u geheel nieuwe bestemmingen bereiken. Ook bij dagelijks gebruik hoeft u zich geen zorgen meer te maken om de actieradius.

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
10u-12:30u&13u-18:30u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten