Santos

Travel Lite

Voor wie een lichte dames of heren trekkersfiets wil en meestal op asfalt rijdt

Travel Lite

In de Travel Lite hebben we al onze ervaringen, expertise en modernste technische ontwikkelingen toegepast om de allerbeste en de allermooiste trekkingfiets te bouwen. Deze Range Rover onder de trekkingfietsen is een supersjieke alleskunner geworden. De Travel Lite ziet er met zijn glad afgewerkte frame niet alleen mooi uit, hij is ook nog eens lichter én stijver dan onze beroemde Travelmaster. Én het is onze eerste trekkingfiets met echte twentyniner wielen! De Travel Lite is perfect geschikt om véél en vér te fietsen. Naar je werk op en neer of eventjes naar China, met of zonder zware bepakking, over asfalt, gravel of rotspaden, de Travel Lite vindt het allemaal prima. Zoals al onze Travel-modellen kan de Travel Lite al je bagage dragen. Ook als je héél veel meeneemt en héél hard de berg af wilt. Geen gezwabber, maar 'gewoon' een voorspelbaar, stabiel en veilig stuurgedrag. Wij houden van lekker veel fietsen en niet van poetsen en smeren. Daarom hebben we de Travel Lite uitgerust met de meest duurzame en onderhoudsarme componenten die er bestaan. Geen kwetsbare derailleurs die in the middle of nowhere stuk kunnen gaan, maar uitsluitend heavy-duty, interne versnellingen van Rohloff of Pinion. En de hufter-proof Magura Firmtech remmen waarbij zelfs mensen met twee linkerhanden de remblokjes in een paar tellen kunnen vervangen. En natuurlijk een tandriem, want die is lekker schoon, stil en duurzaam. "Een stijlvolle wereldfiets"

technische fische santos travellite
technische fische santos travellite heer

55 kilo bagage

De Travel Lite is ijzersterk. Het heren én dames frame dragen met gemak al je bagage, tot wel 55 kg. Er is genoeg ruimte voor drinkflessen en er past een lowrider op. Je kunt uit drie achterdragers kiezen, waaronder de TravelRack XL, een heavy duty achterdrager. Heb je minder bagage? Kies dan voor de cleane Lite drager of de Vega.

Lichtrollend en comfortabel

Lichtrollend en comfortabel In de Travel Lite passen echte 29er banden. Dat rolt licht en rijdt comfortabel over elke ondergrond. We monteren tot 60mm zonder spatborden en 55mm met, zodat je ruim voldoende bandvrijheid hebt.

FIRM-tech remmen van Magura

De Travel Lite wordt uitgerust met de betrouwbare hydraulische Firmtech velgremmen van Magura. Remblokken vervangen is vanaf nu kinderlijk eenvoudig en zitten altijd op de juiste plek.

Santos riemaandrijving

Langere levensduur, minder onderhoud. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring met riemaandrijving en weten de kneepjes van het vak. Zo gebruiken we als enige extra grote tandwielen van een speciaal, slijtvast materiaal om slijtage te minimaliseren. Onze frames zijn speciaal ontworpen voor het rijden met een riem. Stijfheid op de juiste plek, verlengt de levensduur van een riem enorm.

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Di & Don
10u-12u&13u-18:30u
Zaterdag
9 u - 17:30 u
Woensdag & Vrijdag
enkel op afspraak
Zondag+Maandag
Gesloten
Afspraken hebben voorrang tijdens coranacrisis.