MTB

Sarco Pinion Petrol 9 full-suspension

Onderhoudsvrije full-suspension mtb met Pinion 12V of 18V versnellingsbak en 27.5" wielen. Afwerking en kleuren naar uw keuze!

Sarco Petrol Pinion 9

Frame

De Sarco Pinion 9 is voorzien van een hoogwaardig Aluminium full-suspension frame met 29" wielen.
Het is bedoeld voor de mountainbiker die van het ruigere werk houdt. Het ideale frame voor de durfal.

Het is een frame dat speciaal is gemaakt voor de onderhoudsvrije Pinion versnellingsbak met mogelijkheid om aandrijving met riem te laten gebeuren . High tech en klaar voor de toekomst!

Kleuren naar wens te kiezen! Met 5 jaar garantie op het frame ben je verzekerd van jarenlang fietsplezier.

Meting

Wieleke zorgt ervoor dat U perfect op de fiets past. Wij voeren een meting uit. Maar wat nog belangrijker is om te luisteren wat u verwacht, en of U lichamelijke klachten hebt. Meten is niet altijd weten !

Klik hier voor info Riem!

Carbon Drive™

Is een product van de Gates Corporation, een producent van technische producten met een grote reputatie op het gebied van duurzame, high performance transmissiesystemen. Zij leveren hun aandrijftechniek aan toonaangevende ondernemingen zoals BMW, Harley-Davidson en Ducati. Gates biedt de industrie, autofabrikanten en motorfietsbouwers al sinds 1911 haar expertise op het gebied van krachtoverbrenging. Reeds jaren bewezen technologie die minstens 2 keer langer meegaat dan kettingaandrijving + onderhoudsvrij!

Pinion Versnellingssysteem

Onderhoudsvrij en kostenbesparend aandrijfsysteem in 12V of 18 versnellingen. Met 5 jaar garantie. Aandrijving naar achterwiel kan met ketting of met onderhoudsvrije riemaandrijving van Gates.

Eindelijk mountainbiken zonder zorgen !

Wieleke heeft jarenlange ervaring in de Pinion versnellingsbakken
Pinion versnellingsbak

Pinion?

Pinion is in Duitsland ontwikkeld door twee techneuten uit automobiel industrie die zichzelf als doel gesteld hebben een duurzaam en onderhoudsvriendelijk versnellingssysteem te maken. Een groot versnellingsbereik en een goede gewichtsverdeling waren hierbij een uitgangspunt.

Meer info over pinion

Testritten

Wieleke heeft verschillende Pinion fietsen klaar staan voor testritten! Onbekend is onbemind!

Dus maak even een afspraak en kom het Pinion systeem vrijblijvend uittesten.

Wieleke monteerd enkel met de beste componenten
Syntace vector stuur

Componenten

Enkel gekende en betrouwbare merken voor verdere afmontage van de fiets ( zadel, stuurpen,stuur zadelpen , stuurlint,...)

Hierin nemen wij geen risico's en willen wij enkel kwaliteit aanbieden met vrije keuze van de klant.

Wielen en banden

Deze onderdelen worden vaak vergeten bij samenstelling van fietsen. Je ziet op de markt heel veel mooie carbonfietsen met daarin wielen en banden gemonteerd, die niet in verhouding staan met de fiets. Nochtans is dit een van de belangrijkste componenten in de fiets. Wielen zijn het hart van de fiets. Wil je binnen een bepaald budget blijven dan is het beter om te kiezen voor betere wielen en banden ipv duurder frame of versnellingsgroep! Onze keuze gaat naar handgemaakte carbon of alu wielen met keuze in kleuren en velghoogtes. De wielen zijn opgebouwd met DT swiss naven en spaken. Voor de banden kiezen we het topgamma van de Duitse fabrikant Schwalbe.

Kleuren en Design

Bij ons hebt U de vrijheid van kleurkeuze. Want ons motto ook hier : iedereen is anders! Zelfs air-brush technieken kunnen in het lakwerk verwerkt worden.

U hebt een idee of wens ? Wij voeren het uit !

Bij wieleke hebt u onbeperkt keuze in kleuren en afwerkingen van uw fiets

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
10u-12:30u&13u-18:30u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten