MTB

Sarco Handmade carbon Pinion

Handmade carbon met onderhoudsvrije 12v Pinion versnellingsbak. Design en geometrie volledig naar wens van de klant

Handmade Sarco Carbon Pinion

Frame

Het Sarco Pinion carbon frame is ontwikkeld bij Wieleke om zo de meest ideale MTB op markt te zetten . Superlichtgewicht en stijf frame met oog voor details. Kabels intern weggewerkt met aandacht voor geleiding en geen kans op kabels die het frame beschadigen.  De geometrie en het design van het frame kan volldedig naar wens en maat van de klant gemaakt worden.

Klik hier voor meer info over de riemen

Carbon Drive™

Is een product van de Gates Corporation, een producent van technische producten met een grote reputatie op het gebied van duurzame, high performance transmissiesystemen. Zij leveren hun aandrijftechniek aan toonaangevende ondernemingen zoals BMW, Harley-Davidson en Ducati. Gates biedt de industrie, autofabrikanten en motorfietsbouwers al sinds 1911 haar expertise op het gebied van krachtoverbrenging. Reeds jaren bewezen technologie die minstens 2 keer langer meegaat dan kettingaandrijving + onderhoudsvrij!

Pinion Versnellingssysteem

Onderhoudsvrij en kostenbesparend aandrijfsysteem in 12V of 18 versnellingen. Met 5 jaar garantie. Aandrijving naar achterwiel kan met ketting of met onderhoudsvrije riemaandrijving van Gates. Eindelijk mountainbiken zonder zorgen !

Pinion versnellingsbak
Pinion?
Pinion is in Duitsland ontwikkeld door twee techneuten uit automobiel industrie die zichzelf als doel gesteld hebben een duurzaam en onderhoudsvriendelijk versnellingssysteem te maken. Een groot versnellingsbereik en een goede gewichtsverdeling waren hierbij een uitgangspunt.
Bekijk hier meer info over Pinion

Testritten

Wieleke heeft verschillende Pinion fietsen klaar staan voor testritten! Onbekend is onbemind!
Dus maak even een afspraak en kom het Pinion systeem vrijblijvend uittesten.

Syntace componenten

Componenten

Enkel gekende en betrouwbare merken voor verdere afmontage van de fiets ( zadel, stuurpen,stuur zadelpen , stuurlint,...)

Hierin nemen wij geen risico's en willen wij enkel kwaliteit aanbieden met vrije keuze van de klant

Wielen en banden

Deze onderdelen worden vaak vergeten bij samenstelling van fietsen. Je ziet op de markt heel veel mooie carbonfietsen met daarin wielen en banden gemonteerd, die niet in verhouding staan met de fiets. Nochtans is dit een van de belangrijkste componenten in de fiets. Wielen zijn het hart van de fiets. Wil je binnen een bepaald budget blijven dan is het beter om te kiezen voor betere wielen en banden ipv duurder frame of versnellingsgroep! Onze keuze gaat naar handgemaakte carbon of alu wielen met keuze in kleuren en velghoogtes. De wielen zijn opgebouwd met DT swiss naven en spaken. Voor de banden kiezen we het topgamma van de Duitse fabrikant Schwalbe.

Kleuren en Design

Bij ons hebt U de vrijheid van kleurkeuze. Want ons motto ook hier : iedereen is anders! Zelfs air-brush technieken kunnen in het lakwerk verwerkt worden.

U hebt een idee of wens ? Wij voeren het uit !

Tandwiel design

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
10u-12:30u&13u-18:30u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten
VERLOF: 14/7 - 1/8