Santos

Santos 3+

Onderhoudsvrije 27 mtb mogelijkheid wielen 28" om er trekkingfiets van te maken, grote keuze in afwerking

De Travelmaster 3+

Neem je mee op vakantie, de wereld over, op avontuur. Je belandt op prachtige onverharde paden in Frankrijk, rijdt tussen de rotsen in Noorwegen of pusht je fiets over de glooiende hobbels van een zandweg in Zuid-Amerika. Dagen vol voldoening, met een immens gevoel van vrijheid. De mogelijkheden uitbreiden, dat was het doel. We evolueerden onze Travelmaster tot een veelzijdige alleskunner en noemden hem de Travelmaster 3+. Sterk en stabiel zoals je van onze Travelmasters gewend bent, comfortabeler dan ooit. Hij geeft je grip op ruige ondergronden, rolt soepel over elk obstakel en is sterk, sterk als een huis (maar dan op vakantie). Zijn 27,5 inch wielen met brede velgen maken dat je je zeker voelt op onverhard en veilig rolt tijdens een afdaling op gravel. Bij thuiskomst verruilt het avontuur zich voor een ritje woon-werk, naar de supermarkt of door de stad. De travelmaster 3+ vormt zich moeiteloos om tot snelle forenzenfiets en onderhoudsarme boodschappen-buddy. Je hoeft niet meer te kiezen, de Travelmaster 3+ heeft alles in één.

Comfortabel en sterk

De Travelmaster 3+ heeft Santos XL vakantiewielen. Die zijn 27,5 inch groot, handgemaakt en met 62 mm banden op extra brede velgen. Ze zijn ijzersterk door hun korte spaken. De extra lucht in de banden zorgt voor comfortabele vering. Blijf dus lekker in je zadel zitten, geniet van de omgeving, je banden doen het werk. Je kunt ook kiezen voor 28 inch exemplaren, want het frame is geschikt gemaakt voor twee wielmaten!

Sterk en stabiel

Na een prachtige klim suis je met volgepakte fiets de berg af. De Travelmaster 3+ volgt gewillig en strak. Hij heeft een super sterk frame, een stalen vork en ijzersterke wielen waardoor zwabberen verleden tijd is.   Veel grip, veilig afdalen De Travelmaster 3+ heeft 27,5 inch wielen met brede banden, die je grip geven op alle ondergronden. Klinkers, kasseien, gravel en onverhard. Ze zorgen ervoor dat je je zeker voelt op een onverharde weg en veilig rolt tijdens een afdaling op gravel.   De sterkste remmen De sterkste remmen met de meeste remkracht. Klaar voor lange afdalingen met de beste Hope schijfremmen met 4 zuigers en extra grote (203 mm) en extra dikke (3,5 mm) schijven. Je kunt ook kiezen voor de betrouwbare, hydraulische Magura HS33 velgremmen. Het frame en de vork zijn geschikt gemaakt voor beide. Kies wat jou het beste past.

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Di & Don
10u-12u&13u-18:30u
Zaterdag
9 u - 17:30 u
Woensdag & Vrijdag
enkel op afspraak
Zondag+Maandag
Gesloten
Afspraken hebben voorrang tijdens coranacrisis.