Racefiets Elektrisch

Elektrische racefiets met verborgen motor

De elektrische koersfiets met verborgen Vivax motor is een ware hype. Deze technologie hebben wij enkele jaren geleden mee op de markt gezet. Dankzij onze kennis van en ervaring met elektrische racefietsen hebben we de ultieme e-racefiets voor je. Sommige innovatieve oplossingen zijn zelfs enkel bij ons te verkrijgen. Bekijk bijvoorbeeld onze uitneembare batterijdrinkbus of speciale handgemaakte carbon frames. We hebben al elektrische racefietsen vanaf 8.7 kg inclusief batterij, de allerlichtste op de markt! De prijzen van elektrische racefietsen met aluminium frame starten bij € 4400,-, inclusief een uitneembare batterijdrinkbus.

Jouw unieke elektrische racefiets

Kleuren, afwerking, wielen, er is heel veel mogelijk als het op elektrische racefietsen aankomt. We hebben bijvoorbeeld standaard aluminium frames waarvan je zelf de kleuren en componenten kiest. Bij ’t Wieleke helpen we je om jouw droomfiets samen te stellen: Sram, Shimano, speciale afwerkingen, bijna alles is mogelijk. Wij werken jouw elektrische racefiets tot in de kleinste details af. Of wat denk je van het high end Handmade Carbon frame, bij ons ontworpen voor de elektrische racefiets. Kleuren en designs kunnen we helemaal naar jouw wensen maken, zelfs airbrush is mogelijk.

Wij werken met topleveranciers

Dankzij onze ervaringen werken we enkel met toeleveranciers die ook na verkoop service leveren. Wie heeft er geen slechte ervaringen met bv wielen, na aantal jaren geen spaken of velgen meer te verkrijgen.

Maak een testrit

Een elektrische koersfiets koop je niet zomaar even, het is een behoorlijke investering. Kom eens bij ons langs voor de nodige informatie en om een testrit te maken op onze elektrische racefietsen. Want een testrit is dé manier om de fiets te vinden die bij je past.
1
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 18u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten
19 EN 20 JANUARI GESLOTEN WEGENS DEELNAME VELOFOLLIES