Race fiets

Racefiets

Bij een koersfiets wil je met maximaal comfort het hoogste rendement halen. Door geavanceerde materialen zoals carbon zijn racefietsen tegenwoordig bijzonder lichtlopende fietsen die ook comfortabel zijn om op te rijden.

Hypermoderne techniek voor elk budget

Moderne sturen, zadels, versnellingen, remmen en wielen zijn doorontwikkeld om de gebruiksvriendelijkheid van de racefiets te verhogen en de fiets nog lichter te laten lopen. Gelukkig zijn al die ontwikkelingen doorgedrongen in elk prijssegment. Ook voor jouw budget is er een moderne, comfortabele racefiets.

Racefiets advies op basis van jouw lichaam en wensen

We laten je in onze winkel graag zien welke mogelijkheden er op het gebied van racefietsen zijn. Daarbij kijken en luisteren we vooral naar jou. Jijzelf, je gebruiksdoel, je wensen, jouw budget en eventuele fysieke klachten bepalen de beste fiets. Je fysieke afmetingen bepalen in combinatie met jouw fietsintentie en voorkeuren het soort racefiets met de juiste geometrie en maat. Fiets je bij ons de deur uit met je nieuwe koersfiets dan weet je zeker dat hij past bij je gebruikersdoel en dat je er ergonomisch goed op zit.

Sarco: zelf je racefiets samenstellen

Bij de Sarco racefiets stel je alles à la carte samen. Een elektrische of niet elektrische racefiets,  carbon of aluminium. Je hebt volop keuze in kleur, design en wielen. Wij helpen je bij het vinden van de racefiets die bij jou past.

1
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 18u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten
VANAF OKTOBER TOT FEBRUARI, NA 18UUR ENKEL OP AFSPRAAK