Bakfiets 25 of 45 KM/U Elektrisch

R&M Packster 40

Packster 40 met rijgedrag van gewone fiets. Woon-werk en toch genoeg bagage transporteren.
TESTRIT MOGELIJK !

De Packster 40 in 25 of 45/u

De meest handelbare bakfiets.

De Packster 40 heeft onvermoede kanten, want deze e-bike is dermate compact gebouwd dat hij ondanks de grote laadvloer van slechts ca. 2,23 meter nauwelijks langer is dan een gewone fiets. En dat is meteen op drie fronten merkbaar: hij past in elke kelder, weegt niet meer dan 30 kg en is verrassend wendbaar. Praktisch is ook dat het zitkussen van het optionele kinderzitje heel eenvoudig in de box bij de beenruimte van het kind kan worden weggeklapt, zodat in een handomdraai een laadvloer ontstaat. Zo is de Packster 40 de nieuwe kleine, grote held in het dagelijks leven.

TESTRIT MOGELIJK8

Modellen en prijzen:

Packster 40 touring 25/u: 10sp derailleurversnelling,met performance motor 60nm, Batterij 500wh = 4489€

Packster 40 Vario 25/u: Onderhoudsvrije Enviolo naafversnelling,performance motor 60nm, batterij 500wh = 5099€

Packster 40 Touring 45/u: 10sp derailleurversnelling,met performance motor 60nm, Batterij 500wh, pakdrager = 5099€

Packster 40 Vario 45/u: onderhoudsvrije Enviolo naafversnelling,performance motor 60nm, batterij 500wh, pakdrager= 5719€

Opties:

Bosch Nyon display De all-in-one met navigatie, bluetooth, en nog veel meer. Prijs: € 399

Dual Battery Pack 2 accu's met 500Wh (1000Wh). Prijs: € 917,90Bij de Packster e-Cargo enkel in combinatie mogelijk met een box of carry system

Carry system frame met cordura zeildoek = 203.9€

Basis-Box Houten box, afneembare wanden. Prijs: € 152,90

Kinderzitje1 kind in combinatie met Carry system = +152.90€

Handschoenvakje afsluitbaar in combinatie met box of carry syteem niet in combinatie met kinderzit = +91.90€

Afdekzeil Passend voor boxen. Prijs: € 101,90€

Bagagedrager achteraan, standaard bij de 45/u modellen. Prijs: 132.90€

Optimale remprestaties.

De hydraulische schijfremmen van Tekto bieden onder alle weersomstandigheden optimale prestaties. Met de grote remschijven kan de remwerking perfect worden gedoseerd. Er treedt geen velgslijtage op en het remvermogen blijft constant

Gunstige vooruitzichten.

Met de krachtige ledkoplampen van busch+müller of van Supernova bij de HS-modellen heeft u altijd een perfecte verlichting van de rijweg. De eenvoudige bediening vindt plaats via het Bosch display, de energievoorziening via de accu.

Dubbele actieradius.

Dubbel zo goed. Riese & Müller verdubbelt de actieradius van haar e-bikes met de DualBattery technologie – dat wil zeggen de toepassing van een tweede accu. Hiermee wordt de accucapaciteit verhoogd naar 1.000 Wh. De beide accu's kunnen tegelijkertijd met een acculader worden opgeladen. Afhankelijk van de behoefte kan ook slechts één accu voor de rit worden gebruikt. De tweede accu is onder het laadvlak gemonteerd – het hiermee gerealiseerde lage zwaartepunt heeft een positieve invloed op de rijeigenschappen. Met de DualBattery technologie wordt Riese & Müller klasseleider op het gebied van actieradius. Bij de 60cm versie enkel mogelijk in combinatie met box.

Hoge framestijfheid

Gaat geen uitdaging uit de weg. Het frame overtuigt door zijn zeer grote stijfheid. Hoe stijver het frame, des te directer is de krachtoverbrenging waardoor de e-bike minder slingert. Samen met het lage zwaartepunt merk je duidelijk de soevereine en sportieve rijeigenschappen van de Packster.

Het hart van een sporter.

Met de enorme aandrijfkracht en de spierkrachtversterking tot 275% kunt u elke berg en elk terrein aan. Dankzij een speciale inrichting, de zogenaamde ´duwhulp´, ondersteunt uw e-bike u zelfs te voet. Door toepassing van de DualBattery technologie - ofwel het parallelle gebruik van een tweede accu - wordt een tot nu toe ongekende accucapaciteit van 1000 Wh bereikt. De stroom voor onze e-bikes wordt geleverd door geavanceerde Bosch lithium-ion-accu's van elk 500 Wh. Natuurlijk is uitrusting met één enkele accu ook mogelijk. Als schakelcentrale kiest u voor de standaard Intuvia display of de Nyon display. Beide hebben een oplaadfunctie voor de smartphone.

Variabele zithouding Groeit in zijn werk.

Doordat de stuurpen en het zadel in hoogte verstelbaar zijn, kan de zithouding op de Packster 40 in een handomdraai aan verschillende lichaamlengtes worden aangepast. Zo kan de Packster 40 door vrijwel iedereen in de vrienden- en familiekring worden gebruikt en kan op elk moment vlot van rijder worden gewisseld.

Laag gewicht en compacte afmeting

Een klasse compact. De Packster 40 biedt een zo groot mogelijke laadvloer op een zo klein mogelijk oppervlak. Door de beperkte lengte, de laadvloer van 48 cm breed en zijn wendbaarheid heeft hij minder stallingsruimte nodig dan andere e-cargo-bikes. En daarbij is deze e-bike van minder dan 30 kg ook nog een echte lichtgewicht in zijn klasse. Dankzij de compacte lengte kan hij zelfs op een bijbehorende achterbagagedrager van een auto worden bevestigd. Daarvoor is alleen demontage van het voorwiel nodig, waardoor de Packster 40 nog slechts een lengte heeft van ca. 2 meter.

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
10u-12:30u&13u-18:30u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten
VERLOF 2 TEM 7 SEPTEMBER