25 KM/U Elektrisch

R&M Tinker

Klein maar toch groots

De Tinker.

E-bike van formaat.

De stad kan regelmatig een aanslag op uw zenuwen doen: In de file staan, overvolle bussen en treinen, soms met zware bagage, en dat al vóór zonsopgang. Maar geen paniek. De oplossing luistert naar de naam Tinker. Met deze compacte e-bike met 20" wielen rijdt u iedereen zonder stress en met een brede lach op uw gezicht voorbij. Zijn frame is zelfs zo compact, dat hij zonder problemen in het openbaar vervoer kan worden meegenomen. Tegelijkertijd kan hij flexibel aan lichaamslengtes tussen 1,50 m en 1,95 m worden aangepast. Voor nog meer rijplezier zorgt de HS versie met een snelheid tot 45 km/h. Sneller dan dit kon u nog nooit aan de stress van het forenzen ontsnappen.

 Bosch 400Wh batterij  

 


      Shimano nexus 8 of traploze Nuvinci met riemaandrijving


                    

     Bosch intuvia bedienings computer                                      

   Bosch motor Active cruise of performance Cx

 

           
     Tektro Dorado, hydraulische schijfrem  

 


   Verende voorvork: Spinner grind 20"

Modellen en prijzen

City: Shimano nexus 8 naafversnelling = 3159€
Nuvinci: Traploze Nuvinci versnelling en riemaandrijving = 3879€

Compact frame

Spaar uw krachten en het geld voor een vervoersbewijs. Geen vouwfiets. Geen mountainbike. Maar ideaal voor de drukke stad en de ongerepte natuur. Als de stuurpen wordt ingeklapt en de zadelpen naar binnen wordt geschoven, past de Tinker in de meeste stationwagons, SUV's of minivans. Het frame is zo compact, dat hij zonder problemen met het openbaar vervoer kan worden meegenomen.

Flexibele stuurpen

Geschikt voor iedereen. Geen concessies. Door de in hoek en hoogte verstelbare stuurpen en de verstelbare zadelpen kan de Tinker aan lichaamslengtes tussen 1,50 m en 1,95 m en alle comfortwensen worden aangepast. De fiets kan dus door meerdere personen van verschillende lengtes worden gebruikt. De Tinker biedt iedereen een optimaal gebruiksgemak.

Optimale remprestaties.

De hydraulische schijfremmen van Tekto Dorado bieden onder alle weersomstandigheden optimale prestaties. Met de grote remschijven kan de remwerking perfect worden gedoseerd. Er treedt geen slijtage van de velgen op en het remvermogen blijft constant.

Racktime snapit-adapter.

Supersnelle bagagewissel. Manden, tassen en kinderzitjes worden met het "snapit"-systeem van racktime in een handomdraai op de Cargo-bagagedrager uitbreiding bevestigd. Met slechts één klik wisselt u uw lading sneller dan tijdens een pitstop. Accessoires zijn verkrijgbaar bij uw dealer.

Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Maandag - vrijdag
10u - 12u & 13u - 18u
Zaterdag
10u - 18u
Woensdag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten