45 KM/U Elektrisch

R&M Superdelite HS

Snelle fiets met zeer hoog comfort. Standaard voorzien van 1000 wh dual batterij.

De Superdelite.

Er is maar één weg: de vlucht naar voren.

Het nieuwe werkpaard van Riese & Muller is deze Superdelite, de opvolger van de delite. Enkel heeft de Superdelite nog enkele aanpassingen gehad om het fietsgenot naar een nog hoger niveau te tilllen De Superdelite is uitgerust met de nieuwe krachtigere Bosch performance speed motor. 

De look van de Superdelite heeft tevens een grote verandering ondergaan want de batterijen zijn nu volledig ingewerkt in het frame zodat de fiets een cleaner uiterlijk heeft.

Tevens is deze fiets uitermate geschikt voor de bergen, de stad. Sportief is prioriteit één. Om een optimaal rijgedrag voor elke lichaamslengte te kunnen waarborgen, zijn er drie framehoogtes beschikbaar met 27,5"-wielen. De trapondersteuning tot 340% wordt door de krachtige Bosch Performance aandrijving geleverd, die de kracht met behulp van een uitgekiende sensortechniek perfect naar de weg vertaalt. En wel met een perfecte tractie dankzij Control Technology met volledige vering. Kies uw eigen weg. Uw Superdelite zal er blij mee zijn.

Belangrijkste kenmerken

Bosch 1000Wh batterij

   
                                                                                                                                                                  
     Shimano XT 11 sp, Enviolo traploze naaf en Rohloff versnelling met riem

 

         
                    
     Bosch intuvia of kiox bedienings computer                      
 

 

 

  Nieuwe Bosch motor performance speed      

     Magura MT5 voor en Magura MT4 achter, hydraulische schijfrem

 

             

   Control Technology met volledige vering,
luchtgeveerde voorvork Suntour Aion / luchtveerelement Suntour RS-19

Modellen en Prijzen:

Touring GT : Shimano Xt 11sp derailleurversnelling + New motor Bosch performance CX + Extra dikke banden 62mm = 7139€
Vario GT : onderhoudsvrije naafversnelling Enviolo met riem en Nieuwe Bosch Performance Cx motor + extra dikke banden 62mm = 7449€
Rohloff GT : Rohloff naafversnelling met riem en Nieuwe Bosch Performance Cx motor + extra dikke banden 62mm = 8669€

Kiox cockpit optie

De bekende kiox display is nu geintegreerd op een verstelbare stuurpen. Dus vanaf nu kan u uw stuur zelf kantelenen in een hoek van 0 tot 60°.

De kiox is fijn kleurendisplay met gorilla glas en kan dus tegen een stootje.

Behalve het kantelen van de stuurpen kan u ook nog steeds genieten van de vele extra opties van de kiox:
- Alle gebruikelijke fietsinformatie: snelheid, gemiddelde, afgelegde ritafstand,....
- Display geeft ook trapvermogen en trapfrequentie weer.
- Tevens is de kiox ook te koppelen met de smartphone app van Bosch: hierop kan u alle informatie van de gereden ritten perfect nakijken, analyseren.
- Via bluetooth geeft de display uw hartslag weer.

(Geplande) Updates:

- Ongeveer om de maand komt er steeds een nieuwe update uit voor de kiox waardoor de boordcomputer steeds meer en meer zal kunnen in de toekomst.
- Sinds kort werkt de kiox ook als elektrisch slot voor uw ebike. De fiets werkt nu alleen met uw persoonlijke kiox.
- Voorlopig dient u nog steeds langs te komen bij een dealer om de kiox te updaten naar de nieuwe software maar dit is ook zo goed als verleden tijd. In de nabije toekomst kan u zelf via de app beslissen of u de kiox wil updaten of niet en deze update wordt dan via bluetooth overgedragen naar uw display.

 

Kostprijs Kiox Cockpit: 152.90 euro

Voordrager en GX optie

Gx optie

Wil u de fiets op alle terreinen gebruiken, wil u de fiets eens meenemen op avontuur of bent u een woon-werk fietser die ook al eens over een oneffen stuk terrein rijdt dan is deze optie zeker iets voor u.

De Gx optie levert nog meer comfort op de al super afgewerkte fiets.

Gx optie bevat:
- Dropper op de zadelpen die regelbaar is vanaf het stuur zodat u het zadel simpel hoger of lager kan zetten vanop de fiets. Dit voor een steile afdaling, beklimming,...
-  140mm voorvering in plaats van de standaard 100mm
- Schwalbe Rock Razor: een echte all terrain band 
- Platte pedalen met meer grip tijdens het fietsen
- Ergon bar ends op het stuur om een sportievere fietshouding te kunnen aannemen of om de positie van de handen eens vlot te kunnen wisselen tijdens de langere rit.

Kostrpijs Gx optie: 203.90 euro 

 

Voordrager

De fiets kan voorzien worden van een voordrager om eens iets extra mee te nemen vooraan op de fiets.

Kostprijs voordrager: 101.90 euro

Upgrade Fox vering

Ben je een veelfietser en heb je graag maximaal comfort dan is deze upgrade van de vering zeker iets voor jou.

Je kan de fiets upgraden met een Fox Float 34 performance luchtgeveerde voor- en achtervork. Beide kunnen perfect op uw gewicht afgesteld worden. In tegenstelling tot de standaardvering kan je de Fox ook afstellen tijdens het fietsen: zowel de voor- als de achtervering kan je in 3 standen van stijfheid zetten. Rijd je even een klim dan zet je de vering iets harder waardoor je geen kracht verliest in de vering. Ga je daarenboven in hobbelig terrein fietsen kan je ook de terugkomsnelheid van de vering regelen in 15 standen. 

Dus ben je een veelfietser die comfort erg op prijs stelt, dan is deze optie zeker iets voor u.

Kostrpijs Fox optie: 611.90 euro

Nieuwe Bosch performance speed (Gen4)

De Superdelite is tevens uitgerust met de nieuwe Performance speed motor. 

Aanpassingen nieuwe Bosch motor

- De vorige generatie Bosch motor (gen2) geeft over de hele lijn (eender welke snelheid) steeds 63Nm kracht. De nieuwe motor geeft 63Nm kracht tussen 0 en 25km/u en boven de 25km/u gaat deze motor 75Nm geven zodat het makkelijker is om hogere snelheden te rijden.

- Tevens is de Gen2 motor ook voorzien van een klein tandwiel vooraan waardoor de motor extra energie moet verbruiken om intern de omzetting naar een groter tandwiel te maken. De gen4 motor heeft dit probleem opgelost en heeft een groot tandwiel vooraan. Dit biedt 2 belangrijke voordelen. De motor moet geen overbrenging meer doen en houdt meer energie over om kilometers te malen  en de overbrenging naar de versnelling in het achterwiel is groter waardoor u een zwaardere cadans kan trappen, volhouden.

- De Gen2 motor geeft 350Watt vermogen en heeft een ondersteuningspiek van 300%. De nieuwe Gen4 motor geeft ook 350Watt vermogen maar kan wel een ondersteuningspiek geven van 340%. Hierdoor wordt het gemakkelijker om hogere pieksnelheden te bereiken.

- De Gen4 motor is een motor die van Magnesium gemaakt is waardoor het gewicht van de motor met 800g verlaagd is. Dit komt ook de efficiëntie ten goede.

Control Technology Strijkt elk hobbelig wegdek glad.

Alleen een e-bike met volledige vering houdt ook op een slecht wegdek perfect contact met de weg, wat er voor zorgt dat u te allen tijde de volledige controle behoudt. De verende achterbouw, de geoptimaliseerde verende voorvork en de meeverende bagagedrager vormen de kern van de Control Technology. Ze zorgen voor een beter weggedrag en rijveiligheid bij hoge snelheden en in onverwachte situaties. Vibraties en harde stoten zoals een oneven wegdek of stoepranden worden duidelijk verminderd. Bovendien wordt uw bagage door de met het frame verbonden verende bagagedrager ontzien.

Gunstige vooruitzichten.

Met de Mpp mini pro 45 van supernova heeft u altijd een perfecte verlichting van de rijweg. Deze lampen bieden een buitengewoon hoge lichtsterkte: 100 Lux - alleen daglicht is helderder. Door zijn zeer brede en homogene verlichting van een groot deel van de weg blijft niets verborgen. De bediening vindt plaats via het Bosch display, de energievoorziening via de accu. Alle HS-modellen beschikken over continu licht.

DualBattery Dubbele actieradius.

Dubbel zo goed. Riese & Müller verdubbelt de actieradius van haar e-bikes met de DualBattery technologie – dat wil zeggen de toepassing van een tweede accu. Hiermee wordt de accucapaciteit verhoogd naar 1.000 Wh. De beide accu's kunnen tegelijkertijd met een acculader worden opgeladen. Afhankelijk van de behoefte kan ook slechts één accu voor de rit worden gebruikt. Met de DualBattery technologie wordt Riese & Müller klasseleider op het gebied van actieradius.

Niet meer stoppen zonder houder.

Twee bidons op een e-bike, zonder bidonhouder. Dat is revolutionair. Bij deze fiets zelfs standaard. Aan het voorste afdekpaneel van het frame zijn links en rechts twee kunststof stoppen gemonteerd, waaraan de Cageless bidons van Fabric direct kunnen worden gehangen. Eenvoudiger kan de optimale bereikbaarheid van de twee bidons tijdens het rijden niet worden gemaakt. Eenvoudiger kan de optimale bereikbaarheid van twee flessen tijdens het rijden niet worden gemaakt.

Fietsendieven maken geen kans.

Met het ABUS Bordo 90 cm vouwslot (inclusief alarm) kunt u uw fiets bijna overal aan vastmaken. Het is gelijksluitend met het accuslot en daarom heeft u voor uw fiets en accu slechts één sleutel nodig.

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
10u-12:30u&13u-18:30u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten