45 KM/U Elektrisch

R&M Super Charger

Eenvoudig, Maar onverwoestbaar en standaard voorzien van 1000wh Dual batterij.

De Supercharger.

De marathonloper onder de e-bikes.

De Supercharger hoeft niet te pronken met zijn innerlijke kwaliteiten - hij heeft ze gewoon. Door de volledige frame-integratie van twee PowerTube-accu's van Bosch en de daarop afgestemde kleurstelling oogt de fiets aan de buitenkant al zeer sportief en als uit één stuk. De accucapaciteit tot 1.000 Wh zorgt voor een actieradius die zijn gelijke niet kent. Door het unieke rijgevoel en het comfort is elke kilometer een genot. Met de Supercharger kunt u nagenoeg eindeloze routes afleggen - zonder laadpauze.

   Bosch 1000Wh batterij geïntegreerd

  

                                                                                                                                                                  
     Nuvinci N380/Shimano XT 11sp

 

                    

     Bosch intuvia bedienings computer                      

 

   Bosch motor performance speed

      

     Magura MT4, hydraulische schijfrem

 

     

   Suntour Aion

 

Modellen en Prijzen:

Touring GT: shimano XT 11Sp derailleur, bosch performance motor 60nm en extra dikke banden 62mm = €5719
Vario GT : Traploze naafversnelling Enviolo met riem , Bosch performance motor 60nm en extra dikke banden 62mm = 6019€

Optie : Bosch Nyon display met navigatie = + 399€
Optie : Display Kiox = 101,90€
Optie : Display Cobi = 173,90€

DualBattery

Design met kilometers voorsprong. Een highlight van technologie en design: de optionele DualBattery-technologie met twee volledig in de onder- en bovenbuis geïntegreerde PowerTube-accu's van Bosch. Dat betekent een accucapaciteit van maar liefst 1.000 Wh. Zo rijdt u bij lange ritten niet alleen twee keer zo ver, maar hoeft u zich bij het dagelijks gebruik niet meer te bekommeren om uw actieradius. Onze ingenieurs hebben de accu's zodanig geïntegreerd dat het extra gewicht en de accupositie het rijgedrag niet merkbaar beïnvloeden. De Supercharger beschikt standaard over één accu, maar kan optioneel ook met een tweede PowerTube-accu van Bosch worden uitgerust.

Framedesign E-bike op het tweede gezicht.

Een frameconstructie als uit één stuk. Het oog glijdt langs het esthetische, futuristische frame en ontdekt de accu niet meteen, want een dergelijk design is volstrekt nieuw. Maar wacht eens: de tweede PowerTube-accu van Bosch is volledig geïntegreerd in het framedesign. Door de kleurstelling met scherpe scheidingslijnen langs de buizen oogt het frame opvallend en sportief, terwijl de zitpositie ergonomisch en ontlastend is.

Kabelgeleiding in het frame Alles in het frame.

Bij de Supercharger-modellen is elk detail functioneel. Ook het design. Want de kabels zijn in het frame weggewerkt. Zo komt het hoogwaardig afgewerkte frame volledig tot zijn recht en zijn alle belangrijke technische elementen goed beschermd.

Hoger liggende achtervork

Dit diamantframe is een echt juweeltje. Zelfs een gestalde Supercharger ziet er dermate sportief uit dat het lijkt of de fiets op dat moment met volle vaart een berg afrijdt. De reden: de hoger liggende achtervork. Hierdoor is een variant met een robuuste en onderhoudsarme carbonriemaandrijving mogelijk. Sportieve fietsers bevrijden zich hiermee van de ketting om in de bergen optimaal te kunnen presteren.

Hydraulische schijfremmen Optimale remprestaties.

Bij alle technische verbeteringen die de fiets in de afgelopen 100 jaar heeft doorgemaakt, zijn krachtige, betrouwbare remmen zijn nog altijd essentieel. Daarom kiezen we, afhankelijk van het model, voor hydraulische Shimano Deore XT- of Magura MT-4-schijfremmen die in elke situatie en in elke weersituatie voor maximale controle zorgen. Met hun grote remschijven kan de remwerking perfect worden gedoseerd. Er treedt geen velgslijtage op en het remvermogen blijft constant.

Veiligheid, veilig opgeborgen.

Eén ding is zeker: bij de Supercharger is het ABUS Bordo-vouwslot altijd binnen handbereik. De geïntegreerde bagagedragerhouder zorgt ervoor dat het slot standaard wordt meegenomen. De sleutel van het slot past eveneens in het accuslot, en daarom heeft u voor uw e-bike slechts één sleutel nodig. Dat is niet alleen uitermate praktisch, maar ziet er ook nog mooi uit.

Van nachtbraker tot helderziende.

De IQ-X-koplamp van Busch & Müller plaatst de nacht in een volledig nieuw licht. Deze lampen bieden een buitengewoon hoge lichtsterkte: 100 Lux - alleen daglicht is helderder. Door zijn zeer brede en homogene verlichting van een groot deel van de weg blijft niets verborgen. De bediening vindt plaats via het Bosch-display, de energievoorziening via de accu. De HS-modellen beschikken over continu licht.

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
10u-12:30u&13u-18:30u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten
VERLOF: 14/7 - 1/8