25 KM/U Elektrisch

R&M Roadster Mixte

Superstrakke sportievere E-bike

De Roadster. E-sthetiek

De Roadster voelt zich het best thuis op de openbare weg. En beweegt zich daarbij zo snel voort, dat de jaloerse blikken hem bijna niet kunnen bijhouden. De stad uit en de natuur in, met het rijgevoel en de esthetiek van een klassieke racefiets. En dankzij de lichtlopende Schwalbe banden van de Roadster kunt u ook op veldwegen tot het uiterste gaan. En eenmaal terug in de stad kunt u iedereen tot op de laatste kilometer uiterst elegant zijn sportieve inborst tonen. Het stijve frame en de optimale gewichtsverdeling zorgen voor een optimale rijstabiliteit bij hoge snelheden. De korte stuurpen en het rechte stuur maken het mogelijk om zeer behendig en snel door het verkeer te manoeuvreren. Tijdens het passeren van de showrooms ziet u uw eigen silhouet weerspiegelen in de ruiten. Automatisch verschijnt er een glimlach op uw gezicht, omdat u nu aan den lijve ondervindt wat wij met e-sthetiek bedoelen.

   Bosch 500Wh batterij  

                                                                                                                                                                  

       Nexus 8 naafversnelling of deore derailleurversn of naafversnelling DI2 alfine8

 

                    

     Bosch intuvia bedienings computer

    Bosch motor active plus,              

 


     
Magura MT4, hydraulische schijfrem

 

 

   Verende voorvork SRT nova ML

Modellen en prijzen:

City: Versnellingen nexus 8 + motor active plus 50NM = 3269€

Touring: deore 10sp derailleur versnelling en motor Bosch Active plus = 3269€

Urban : Versnellingen Nexus Di2 11-speed en motor Bosch active plus + riemaandrijving = 4079€

Optie bagagedrager achter = +81.90€

Optie voordrager = +101.90€

Optie nyon display met navigatie = +399€

Aandrijving

Het Bosch-systeem Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief: de kwaliteiten die we onze e-bikes toedichten, gelden eveneens voor alle onderdelen, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het Bosch-aandrijfsysteem dat toonaangevend is in de sector.

Frame met deels geïntegreerde accu

Snelheid in het juiste perspectief. Met zijn puristische esthetiek en deels geïntegreerde accu heeft de Roadster veel weg van een klassieke racefiets. Het stijve frame en de optimale gewichtsverdeling zorgen voor een optimale rijstabiliteit bij hoge snelheden. U zou beslist alle aandacht trekken als u niet zo snel weer zou zijn v

Spatborden met geïntegreerd achterlicht Pure schoonheid.

In de framekleur gespoten spatborden verlenen de Roadster een bijzondere elegantie. Omdat wij naast esthetiek net zoveel waarde hechten aan praktische details, hebben wij het achterlicht rechtstreeks in het achterspatbord opgenomen. Bij de Roadster touring HS zijn het rem- en achterlicht stijlvol in de bagagedrager gemonteerd.

Voorbagagedrager Plaats in de bagage.

De optionele voorste bagagedrager past perfect bij het esthetische totaalbeeld van de Roadster. De drager beschikt over een centraal bevestigde bodemplaat van hout en een geraffineerd bindersysteem, zodat diverse bagagestukken flexibel bevestigd kunnen worden.

Carbon riemaandrijving

Eenvoudig. Onverwoestbaar. Wie op een e-bike met carbon riemaandrijving van Gates rijdt, heeft rust. Dubbel zoveel rust. Want enerzijds zorgt de innovatieve aandrijving voor een mooie, rustige loop en daarmee voor heel veel rijcomfort. Tegelijkertijd is de aandrijving zeer onderhoudsarm en uitermate betrouwbaar. Model urban wordt optimaal aangevuld door Alfine Di2, de elektronische 11-speed naafversnelling van Shimano. Die imponeert door zijn soepele schakelovergangen, groot overbrengingsbereik en hoge efficiëntie.

Gunstige vooruitzichten.

Met de krachtige Busch & Müller IQ-X-Mini ledkoplampen of de IQ-X bij de Roadster touring HS heeft u altijd een perfecte verlichting van de rijweg. De bediening vindt plaats via het Bosch display, de energievoorziening via de accu. Verlichting wordt gevoed door het Bosch systeem

Uitleven in het terrein.

De Roadster biedt niet alleen de uitstraling, maar ook de sportiviteit van een racefiets. Met de lichtlopende Schwalbe G-One banden met een breedte van 40 mm beschikt hij over nog een voordeel: u kunt het rijgevoel van een racefiets eveneens op veld- en bospaden ervaren.

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
10u-12:30u&13u-18:30u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten