45 KM/U Elektrisch

R&M Packster 60 of 80

Stabiele bakfiets met verschillende laadplatformen .
TESRIT MOGELIJK !

De Packster 60 of 80

Neem alles mee. In de Packster en in het leven. De toekomst begint.

De packster is verkrijgbaar met 10sp derailleurversnellingen of de onderhoudsvrije Nuvinci naafversnelling en laadlengtes van 40cm,60cm of 80cm.

Elke uitvoering kan je verkrijgen in 25/u of 45 km/u

Dus uw persoonlijke bakfiets bouwen is geen probleem, vele opties zijn mogelijk!

Het hart van een sporter.

Met de enorme aandrijfkracht en de spierkrachtversterking tot 275% kunt u elke berg en elk terrein aan. Afhankelijk van het model biedt de Bosch Performance Cruise motor ondersteuning tot 25 km/h of de Performance Speed motor in de HS-versies zelfs tot 45 km/h. Wie snelheid minder belangrijk vindt dan een sterke koppel, kan zijn zinnen zetten op een model met de Performance CX motor met een trapondersteuning tot 300%. En dankzij een speciale inrichting, de zogenaamde ´duwhulp´, ondersteunt uw e-bike u zelfs te voet. Door toepassing van de DualBattery technologie - ofwel het parallelle gebruik van een tweede accu - wordt een tot nu toe ongekende accucapaciteit van 1000 Wh bereikt. De stroom voor onze e-bikes wordt geleverd door geavanceerde Bosch lithium-ion-accu's van elk 500 Wh. Natuurlijk is uitrusting met één enkele accu ook mogelijk. Als schakelcentrale kiest u voor de standaard Intuvia display of de Nyon display. Beide hebben een oplaadfunctie voor de smartphone.

Dubbele actieradius.

Dubbel zo goed. Riese & Müller verdubbelt de actieradius van haar e-bikes met de DualBattery technologie – dat wil zeggen de toepassing van een tweede accu. Hiermee wordt de accucapaciteit verhoogd naar 1.000 Wh. De beide accu's kunnen tegelijkertijd met een acculader worden opgeladen. Afhankelijk van de behoefte kan ook slechts één accu voor de rit worden gebruikt. De tweede accu is onder het laadvlak gemonteerd – het hiermee gerealiseerde lage zwaartepunt heeft een positieve invloed op de rijeigenschappen. Met de DualBattery technologie wordt Riese & Müller klasseleider op het gebied van actieradius. Bij de 60cm versie enkel mogelijk in combinatie met box.

Hoge framestijfheid

Gaat geen uitdaging uit de weg. Het frame overtuigt door zijn zeer grote stijfheid. Hoe stijver het frame, des te directer is de krachtoverbrenging waardoor de e-bike minder slingert. Samen met het lage zwaartepunt merk je duidelijk de soevereine en sportieve rijeigenschappen van de Packster.

Klaar voor de komende generatie.

Het meest waardevolle wat je kunt vervoeren zijn kinderen. Hun veiligheid komt op de eerste plaats. De Kids-Box met twee vijfpuntsgordels voor twee kleine kinderen, beschermde zitpositie en zijbescherming dankzij de stevige zijwanden bieden een optimale veiligheid in het stadsverkeer. De optionele kinderkap van Cordura-materiaal maakt de Packster in enkele eenvoudige handelingen geschikt voor weer en wind. Op deze manier zijn de kleintjes beschermd tegen regen, tocht, zon en opspattende steentjes.

Van magazijn naar leveradres.

Het laadvlak en de Basis-Box van de Packster zijn ontwikkeld voor Euronorm stapelbakken met de afmetingen 60 cm x 40 cm. Deze bakken (bijvoorbeeld van de fabrikanten: UTZ Rako of Tanos Systainer) zijn in verschillende kleuren in de vakhandel voor magazijn- en logistiekbenodigdheden of op internet verkrijgbaar. Ze zijn eveneens geschikt als isolatieboxen voor het vervoeren van levensmiddelen. In de Basis-Box van de Packster 60 (laadoppervlak met een lengte van: 60 cm) past een stapelbak en heeft dan nog 20 cm ruimte voor verdere lading. Bij de lange versie Packster 80 (laadoppervlak met een lengte van: 80 cm) kunnen zelfs twee bakken met de afmetingen 60 cm x 40 cm worden ondergebracht. Dit komt overeen met het oppervlak van vier bierkratten. Daarmee is hij ideaal geschikt voor grote transporttaken, privé en zakelijk.

Gunstige vooruitzichten.

Met de krachtige ledkoplampen van busch+müller of van Supernova bij de HS-modellen heeft u altijd een perfecte verlichting van de rijweg. De eenvoudige bediening vindt plaats via het Bosch display, de energievoorziening via de accu.

Optimale remprestaties.

De hydraulische schijfremmen van Tekto bieden onder alle weersomstandigheden optimale prestaties. Met de grote remschijven kan de remwerking perfect worden gedoseerd. Er treedt geen velgslijtage op en het remvermogen blijft constant.

Fietsendieven maken geen kans.

Zet uw Packster neer waar u wilt. U zult de enige zijn die ermee wegfietst. Het frameslot is gelijksluitend met het accuslot, dat wil zeggen u heeft voor uw e-bike slechts één sleutel

Uitvoeringen:

Packster 60cm Touring 45/u: 10sp derailleurversnelling,met performance CX motor, Batterij 500wh + bagagedrager = 5309€

Packster 60cm Vario 45/u: onderhoudsvrije Enviolo naafversnelling,performance CX motor, batterij 500wh + bagagedrager

= 5819€

Packster 80cm Touring 45/u: 10sp derailleurversnelling,met performance motor, Batterij 500wh + bagagedrager = 5409€

Packster 80cm Vario 45/u: onderhoudsvrije Enviolo naafversnelling,performance motor, batterij 500wh + bagagedrager

= 5919€

Opties

Bosch Nyon display De all-in-one met navigatie, bluetooth, en nog veel meer. Prijs: € 399

Dual Battery Pack 2 accu's met 500Wh (1000Wh). Prijs: € 917,90 Bij de Packster e-Cargo enkel in combinatie mogelijk met een box 80cm laadruimte

Meerprijs 80cm  op de 60cm laadruimte Prijs: € 100,00

Bagagedrager Bagagedrager maakt montage fietstassen mogelijk. Standaard bij Packster HS-versies. Prijs: € 132,90 Basis-Boards Smalle houten platen voor voor-,onder- en achterkant. Prijs: € 101,90

Basis-Box Houten box, afneembare wanden. Prijs: € 254,90

Kinderzitje in combinatie met box voor 2 kids = +152.90

Kinderhuif Passend voor boxen, bied bescherming tegen regen en vliegen. Prijs: € 254,90

Afdekzeil Passend voor boxen. Prijs: € 152,90

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
10u-12:30u&13u-18:30u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten
VERLOF 2 TEM 7 SEPTEMBER