45 KM/U Elektrisch

R&M Nevo

Snelle stabiele damesfiets met comfort, ook verkrijgbaar in kleine framemaat 43cm en 26" wielen !

R&M Nevo

Lage instap?

Dat klinkt op het eerste gezicht niet echt sportief. Maar bij de Nevo is exact het tegendeel het geval. De markante vormgeving, royale frameprofielen en scherpe vouwen beloven sportiviteit en vastberadenheid. Door de plaatsing van de accu vooraan op de onderbuis doet het design aan dat van een motorfiets denken. Functioneel betekent dat een centraal zwaartepunt, wat voor een neutraal, veilig rijgedrag onder alle omstandigheden zorgt. Een toerfiets met een comfortabele instap die tegelijkertijd uitermate sportief is – de Nevo is niet alleen de nieuwste spruit binnen de familie van Riese & Müller, maar bovendien een e-bike van de toekomst.

   Bosch 500Wh batterij

  

                                                                                                                                                                  
     Traploze Nuvinci naafversenlling met riem of Shimano xt 10sp derailleur

 

                    

     Bosch intuvia bedienings computer                      

 

   Bosch motor performance speed

      

     Magura MT4, hydraulische schijfrem

 

     

   Suntour NCX

Modellen en prijzen

Touring: Shimano Xt 10sp derailleur : €4079
Nuvinci : onderhoudsvrije traploze Nuvinci naafversnelling + riemaandrijving : €4489
Nuvinci GT : met onderhoudsvrije traploze Nuvinci naafversnelling, riemaandrijving en extra dikke ba&nden : €4589

Optie nyon display met navigatie = +305€

Aandrijving

Het Bosch-systeem Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief: de kwaliteiten die we onze e-bikes toedichten, gelden eveneens voor alle onderdelen, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het Bosch-aandrijfsysteem dat toonaangevend is in de sector.

Hoger liggende achtervork

Born to be wild.

Het design van de Nevo is geënt op het uiterlijk van motorfietsen. De plaats van de accu en de hoger liggende achtervork verlenen hem een zeer sportieve uitstraling. De achtervork maakt bovendien een variant met een duurzame en onderhoudsarme carbon-riemaandrijving mogelijk. Net als bij zijn grote voorbeeld de motorfiets.

Accupositie Sportief is hier een understatement

Dankzij zijn buitengewoon sportieve uitstraling vormt de Nevo een bijzondere toer-e-bike. Dit komt hoofdzakelijk door de nieuwe plaatsing van de accu op de onderbuis. Naast het visionaire design heeft dit ook functionele redenen: het zwaartepunt van de Nevo bevindt zich in het midden, wat voor een neutraal en veilig rijgedrag onder alle omstandigheden.

Design U ziet niets.

Bij de Nevo modellen is elk detail functioneel. Zelfs het design. De kabels zijn in het frame weggewerkt.

Brede, stabiele velgen met dikke banden.

Wie op reis gaat, wil ook wat meemaken. En daarvoor moet je over het algemeen de gebaande wegen verlaten. Daarom hebben we de Nevo GH- en GT-modellen (niet bij framemaat 43) voorzien van brede, stabiele 27,5 inch-velgen en Moto-X fat tires van Schwalbe. Het brede loopvlak en de lagere bandenspanning zorgen voor sensationeel comfort en voorkomen dat de band bij een zachte ondergrond wegzakt, zodat u elk onbekend terrein aankunt

Framemaat 43 cm

Stelt nieuwe normen voor kleine lichaamslengtes. Vanaf modeljaar 2018 is de Nevo met een framemaat van 43 cm verkrijgbaar. Dit model is geschikt voor een lichaamslengte van 1,55 tot 1,70 m. De daarop afgestemde 26 inch-banden zijn met hun 55 mm iets breder dan hun collega’s bij grotere framematen. Voor meer comfort en een fantastisch rijgevoel.

Een perfect zicht.

Met de krachtige E3-ledkoplampen van Supernova of de IQ-X-koplampen van Busch & Müller bij de HS-modellen heeft u altijd een perfecte verlichting van de rijweg. Deze lampen bieden een buitengewoon hoge lichtsterkte. De bediening vindt plaats via het Bosch display, de energievoorziening via de accu. De HS-modellen beschikken over continu licht.

Supersnelle bagagewissel

Manden, tassen en kinderzitjes worden met het "snapit"-systeem van racktime in een handomdraai op de bagagedrager bevestigd. Met slechts één klik wisselt u uw lading sneller dan tijdens een pitstop.

Optimale remprestaties.

De hydraulische Magura MT4-schijfremmen bieden onder alle weersomstandigheden optimale prestaties. Met de grote remschijven kan de remwerking perfect worden gedoseerd. Er treedt geen slijtage van de velgen op en het remvermogen.

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
9u - 12u & 13u - 19u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten