45 KM/U Elektrisch

R&M Nevo GT HS

Snelle stabiele damesfiets met comfort, ook verkrijgbaar in kleine framemaat 43cm en 26" wielen !

Nevo GT

Gemaakt voor de wildernis. En de jungle van de grote stad. Wereldsteden zijn net oerwouden. Indrukwekkend, veelzijdig - maar nooit ondoordringbaar. Wat er ook achter de volgende straathoek mag liggen, slingerbochten of kasseien, niets kan de Nevo GT stoppen. Net zo sportief en vastberaden trekt u met deze fiets de natuur in. Dankzij de geschiktheid voor verschillend terrein, zijn transportmogelijkheden en de optionele DualBattery is de Nevo GT een ideale toerfiets. Dankzij het lage zwaartepunt is veilig rijgedrag gegarandeerd. Maar niet alleen de rijeigenschappen zijn sportief ontwikkeld, ook zijn uitstraling: Het markante frame is voor het GT-model door de accu-integratie verder ontwikkeld. Daardoor beschikt deze fiets in technisch opzicht over een bijzonder lage instap - en is hij optisch een hoogstandje.

Aanpassingen modeljaar 2020

Nieuwe kleur

Buiten de 3 bekende kleuren is er nu nog een 4de kleur bijgekomen. Het terra grijs

 

Rohloff uitvoering

Vanaf nu is de Nevo ook verkrijgbaar in de Rohloff uitvoering. Bent u een rustige of toch meer een zeer sportieve, uitdagende fietser dan is deze nevo met deze extra versnelling erbij nu zeker iets voor u.

Belangrijkste kenmerken

   Bosch 500Wh batterij

  

                                                                                                                                                                  
     Traploze Enviolo naafversnelling of rohloff met riem of Shimano xt 10sp derailleur

 

                    

     Bosch intuvia bedienings computer                      

 

 

 

   Bosch motor performance speed

      

     Magura MT4, hydraulische schijfrem

 

     

   Suntour NCX

Modellen en prijzen

Touring GT : Shimano Xt 10sp derailleur + 62mm band : €4389
Vario GT : met onderhoudsvrije traploze Nuvinci naafversnelling, riemaandrijving en 62mm band : €4899

Optie : nyon display met navigatie = +399€
Optie : Display Cobi = 173,90€
Optie : DualBattery = 917,90€

Voordrager en GX optie

Gx optie

Wil u de fiets op alle terreinen gebruiken, wil u de fiets eens meenemen op avontuur of bent u een woon-werk fietser die ook al eens over een oneffen stuk terrein rijdt dan is deze optie zeker iets voor u.

De Gx optie levert nog meer comfort op de al super afgewerkte fiets.

Gx optie bevat:
- Schwalbe Rock Razor: een echte all terrein band  
- Platte pedalen met meer grip tijdens het fietsen 
- Ergon bar ends op het stuur voor een sportievere fietshouding te kunnen aannemen of voor de positie van de handen eens vlot te kunnen wisselen tijdens de langere rit.

Kostrpijs Gx optie: 50.90 euro

 

Voordrager

De fiets kan voorzien worden van een voordrager om eens iets extra mee te nemen vooraan op de fiets.

Kostprijs voordrager: 101.90 euro

Aandrijving

Het Bosch-systeem Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief: de kwaliteiten die we onze e-bikes toedichten, gelden eveneens voor alle onderdelen, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het Bosch-aandrijfsysteem dat toonaangevend is in de sector.

Hoger liggende achtervork

Born to be wild.

Het design van de Nevo is geënt op het uiterlijk van motorfietsen. De plaats van de accu en de hoger liggende achtervork verlenen hem een zeer sportieve uitstraling. De achtervork maakt bovendien een variant met een duurzame en onderhoudsarme carbon-riemaandrijving mogelijk. Net als bij zijn grote voorbeeld de motorfiets.

Accupositie Sportief is hier een understatement

Dankzij zijn buitengewoon sportieve uitstraling vormt de Nevo een bijzondere toer-e-bike. Dit komt hoofdzakelijk door de nieuwe plaatsing van de accu op de onderbuis. Naast het visionaire design heeft dit ook functionele redenen: het zwaartepunt van de Nevo bevindt zich in het midden, wat voor een neutraal en veilig rijgedrag onder alle omstandigheden.

DualBattery

Omdat niet elk avontuur thuis al begint. De door Riese & Müller geperfectioneerde DualBattery Technology zorgt voor een dubbele actieradius of veel meer hoogtemeters, minder laadpauzes en langer fietsplezier. Daarbij zijn de accu's zo geplaatst dat het extra gewicht geen merkbare uitwerking heeft op het rijgedrag - en zijn ze allebei gemakkelijk te verwijderen. Met de beschikbare 1000 Wh kunt u geheel nieuwe bestemmingen bereiken. Ook bij dagelijks gebruik hoeft u zich geen zorgen meer te maken om de actieradius.

 

Kostprijs Dual batterij: 917.9 euro 

Design U ziet niets.

Bij de Nevo modellen is elk detail functioneel. Zelfs het design. De kabels zijn in het frame weggewerkt.

Framemaat 43 cm

Stelt nieuwe normen voor kleine lichaamslengtes. Vanaf modeljaar 2018 is de Nevo met een framemaat van 43 cm verkrijgbaar. Dit model is geschikt voor een lichaamslengte van 1,55 tot 1,70 m. De daarop afgestemde 26 inch-banden zijn met hun 55 mm iets breder dan hun collega’s bij grotere framematen. Voor meer comfort en een fantastisch rijgevoel.

Een perfect zicht.

Met de krachtige E3-ledkoplampen van Supernova of de IQ-X-koplampen van Busch & Müller bij de HS-modellen heeft u altijd een perfecte verlichting van de rijweg. Deze lampen bieden een buitengewoon hoge lichtsterkte. De bediening vindt plaats via het Bosch display, de energievoorziening via de accu. De HS-modellen beschikken over continu licht.

Supersnelle bagagewissel

Manden, tassen en kinderzitjes worden met het "snapit"-systeem van racktime in een handomdraai op de bagagedrager bevestigd. Met slechts één klik wisselt u uw lading sneller dan tijdens een pitstop.

Optimale remprestaties.

De hydraulische Magura MT4-schijfremmen bieden onder alle weersomstandigheden optimale prestaties. Met de grote remschijven kan de remwerking perfect worden gedoseerd. Er treedt geen slijtage van de velgen op en het remvermogen.

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
10u-12:30u&13u-18:30u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten