Bakfiets 25 of 45 KM/U Elektrisch

R&M Load 60 of 75

Bakfiets volgeveerd met verschillende opbouwmogelijkheden
TESTRIT MOGELIJK !

De Load.

Trans-sportieveling.

De revolutie begint in de overvolle straten van de stad tijdens het spitsuur. Veilig en comfortabel met de e-cargo-bike Load langs de files, dankzij de volledige vering. Al bij het wegrijden zal hij u - ondanks de bagage - versteld doen staan van zijn sportieve inborst. De dagelijkse uitdagingen, zoals het vervoer van drankkratten naar een barbecueplek op 500 meter hoogte buiten de stad, kost geen moeite meer. Een snelle wisseling van gebruiker is met het instelbare stuur en zadel, aanpasbaar aan bijna elke lichaamslengte, ook gemakkelijk. Rest ons alleen nog te zeggen: lieve auto, in de garage is het ook heel fijn.

Kom gerust vrijblijvend langs en dan lopen we samen alle mogelijkheden door, want wij vinden persoonlijk contact nog steeds belangrijk!

Nieuw vanaf 2019 Load 75

Klaar om de wereld te veroveren. En de halve wereld in te pakken. Wie grootse plannen heeft moet zich niet met bijzaken bezighouden: Past die krat water nog naast die grote tas? Kan ik drie kinderen tegelijk veilig vervoeren? Kom ik met al die bagage nog wel dat steile grindpad op? Met de Load 75 luidt het antwoord bijna altijd: Geen enkel probleem. Ondanks de slechts 6% langere buitenlengte heeft de Load 75 een 50% grotere laadruimte, die plaats aan een verbazingwekkende hoeveelheid bagage biedt. Bovendien beschikt dit model nu over een extra ruime voetruimte, die ook als extra opbergruimte voor allerlei spullen gebruikt kan worden. Daarbij blijft de Load 75 net zo wendbaar en handzaam als zijn “kleine” broertje. En biedt ook minimaal net evenveel plezier.

Goed op weg.

Alleen een volledig geveerde e-bike houdt ook op een slecht wegdek perfect contact met de weg, wat er voor zorgt dat u te allen tijde de volledige controle behoudt. De actieve achtervork, de geoptimaliseerde verende voorvork en de meeverende bagagedrager vormen de kern van de Control Technology. Deze zorgt voor een betere wegligging en rijveiligheid bij hoge snelheden, zware belading en in onverwachte situaties. En dat merkt u tijdens het rijden direct aan uw rug. Vibraties en harde stoten zoals van een oneven wegdek of stoepranden worden duidelijk verminderd. Bovendien wordt uw bagage op de geveerde laadvloer en de optionele, met het frame verbonden en daardoor geveerde bagagedrager ontzien.

Motor en accu Het hart van een sporter.

Met de enorme aandrijfkracht en de spierkrachtversterking tot 275% kunt u elke berg en elk terrein aan. Afhankelijk van het model biedt de Bosch Performance Cruise motor ondersteuning tot 25 km/h of de Performance Speed motor in de HS-versies zelfs tot 45 km/h. Wie snelheid minder belangrijk vindt dan een sterke koppel, kan zijn zinnen zetten op een model met de Performance CX motor met een trapondersteuning tot 300%. En dankzij een speciale inrichting, de zogenaamde ´duwhulp´, ondersteunt uw e-bike u zelfs te voet. Door toepassing van de DualBattery technologie - ofwel het parallelle gebruik van een tweede accu - wordt een tot nu toe ongekende accucapaciteit van 1000 Wh bereikt. De stroom voor onze e-bikes wordt geleverd door geavanceerde Bosch lithium-ion-accu's van elk 500 Wh. Natuurlijk is uitrusting met één enkele accu ook mogelijk. Als schakelcentrale kiest u voor de standaard Intuvia display of de Nyon display. Beide hebben een oplaadfunctie voor de smartphone.

Het plezier begint al bij het opstappen.

Op een e-bike voel je je weer 20. En dat gevoel moet u ook tijdens het op- en afstappen houden. Daarvoor zorgt de comfortabele, relatief lage instap van 49 cm hoog. Door de in hoek en hoogte verstelbare stuurpen (bij de Load light alleen in de hoogte verstelbaar) kan de zithouding van de Load aan lichaamslengtes tussen 1,50 m en 1,95 m en comfortwensen van sportief tot comfortabel worden aangepast. De fiets kan dus door meerdere personen van verschillende lengtes worden gebruikt. De Load biedt iedereen een optimaal gebruiksgemak.

Klaar voor de komende generatie.

Het meest waardevolle wat je kunt vervoeren zijn kinderen. Hun veiligheid komt op de eerste plaats. De twee vijfpuntsgordels voor twee kleine kinderen, beschermde zitpositie en zijbescherming dankzij het buizenframe bieden een optimale veiligheid in het stadsverkeer. De optionele kap van Cordura-materiaal maakt de Load in enkele eenvoudige handelingen geschikt voor weer en wind. Op deze manier zijn de kleintjes beschermd tegen regen, tocht, zon en opspattende steentjes. En er zijn nog meer praktische accessoires verkrijgbaar.

DualBattery

Dubbele actieradius. Dubbel zo goed. Riese & Müller verdubbelt de actieradius van haar e-bikes met de DualBattery technologie – dat wil zeggen de toepassing van een tweede accu. Hiermee wordt de accucapaciteit verhoogd naar 1.000 Wh. De beide accu's kunnen tegelijkertijd met een acculader worden opgeladen. Afhankelijk van de behoefte kan ook slechts één accu voor de rit worden gebruikt. Met de DualBattery technologie wordt Riese & Müller klasseleider op het gebied van actieradius.

Gaat geen uitdaging uit de weg.

Het buizenframe overtuigt door zijn zeer grote stijfheid. Hoe onbuigzamer het frame, hoe directer de krachtoverbrenging, en hoe minder de e-bike de neiging tot slingeren heeft. Samen met het lage zwaartepunt merk je duidelijk de soevereine en sportieve rijeigenschappen van de Load.

Perfect zicht.

Met de IQ-X-ledkoplampen van busch+müller heeft u altijd een perfecte verlichting van de rijweg. Deze lampen bieden een buitengewoon hoge lichtsterkte: 100 Lux - alleen daglicht is helderder. De zeer brede en homogene verlichting van een groot deel van de weg houdt niets verborgen. De bediening vindt plaats via het Bosch display, de energievoorziening via de accu. De Load light heeft standaard geen verlichting.

Optimale remprestaties.

De hydraulische schijfremmen van Tekto bieden onder alle weersomstandigheden optimale prestaties. Met de grote remschijven kan de remwerking perfect worden gedoseerd. Er treedt geen slijtage van de velgen op en het remvermogen blijft constant.

Fietsendieven hebben geen kans.

Zet uw Load neer waar u maar wilt. U zult de enige zijn die ermee wegfietst. Het Abus Protectus 5000 frameslot biedt met een 9 mm dikke vergrendelingsbeugel de best mogelijke beveiliging tegen diefstal.

Uitvoeringen:

Load 60 Touring 25/u: 10sp derailleur versnelling,met performance CX motor, Batterij 500wh = 5509€

Load 60 Vario 25/u: onderhoudsvrije Enviolo naafversnelling,performance CX motor, batterij 500wh= 5819€

Load 60 Touring 45/u: 10sp derailleur versnelling,met performance CX motor, Batterij 500wh = 6119€

Load 60 Vario 45/u: onderhoudsvrije Enviolo naafversnelling,performance CX motor, batterij 500wh= 6429€

Load 75 Touring 25/u: 10sp derailleur versnelling,met performance CX motor, Batterij 500wh = 5719€

Load 75Vario 25/u: onderhoudsvrije Enviolo naafversnelling,performance CX motor, batterij 500wh= 6019€

Load 75 Touring 45/u: 10sp derailleur versnelling,met performance CX motor, Batterij 500wh = 6329€

Load 75 Vario 45/u: onderhoudsvrije Enviolo naafversnelling,performance CX motor, batterij 500wh= 6629€

 

Opties:

Bosch Nyon display De all-in-one met navigatie, bluetooth, en nog veel meer. Prijs: € 305,90

Vouwslot Abus Bordo Plus 90cm geluisluitend met accuslot. Prijs: € 122,90

Bagagedrager maakt oa. montage van fietstassen mogelijk. Prijs: € 132,90

Dubbel kinderzitje Ruimte voor twee kleine kinderen. Prijs: € 163,90

Babyschaal adapter Maakt de bevestiging voor babyzitjes en -schalen mogelijk Prijs: € 132,90

Kinderkap Beschermt tegen regen, muggen en vliegen. Snelle montage. Prijs: € 254,90

Cargokap Beschermt je lading tegen regen. Snelle montage. Prijs: € 254,90

Hoge zijwanden, binnen Hoge zijwanden gemonteerd aan de binnenkant. Gemaakt uit hout. Prijs: € 152,90

Lage zijwanden, binnen Lage zijwanden gemonteerd aan de binnenkant.Compatibel met kinderzit, kinderkap en cargokap. Gemaakt uit hout. Prijs: € 81,90

Lage zijwanden, binnen Lage zijwanden gemonteerd aan de buitenkant. Ideaal voor marketingdoeleinden. Gemaakt uit hout. Prijs: € 91,90

Zeildoek Zeildoek compatibel in combinatie met hoge zijwanden Prijs: € 254,90

Vouwbox Waterdichte vouwbare box, afsluitbaar deksel, zeer licht. Prijs: € 193,90

Dual Battery Pack 2 accu's met 500Wh (1000Wh). Prijs: € 917,90

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
10u-12:30u&13u-18:30u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten
7-8-9 NOV GESLOTEN