25 KM/U Elektrisch

R&M Homage

Sportieve ebike met hoog comfort gehalte en ook verkrijgbaar in GT versie met extra dikke banden

De Homage.

Grenzen bestaan niet.

Alleen in je hoofd. Alle wegen leiden naar Rome. Wanneer je alle wegen ter wereld optelt, ontstaat er een weg van 29.357.026 km lang. Dit is nog exclusief alle onverharde wegen. Om ervoor te zorgen dat u geen enkele centimeter hiervan hoeft te missen, hebben wij de Homage ontwikkeld. Deze bike combineert de alledaagse eigenschappen van een citybike met het atletische onderstel van een mountainbike en biedt zo onbeperkte toepassingsmogelijkheden. De Control Technology en de hydraulische schijfremmen verhogen de rijveiligheid, met name bij hoge snelheden. De Homage is immers voorzien van een Bosch Performance aandrijving met een hoog draaimoment en ondersteunt tot 25 km/h en in de HS-variant tot 45 km/h. Bij zoveel rijplezier zal niemand voor de kortste weg naar Rome kiezen.

 Bosch 500Wh batterij

                                                                                                                                                                    

    Shimano derailleur 11sp, traploze Nuvinci of Rohloff 14sp

 

  Bosch intuvia bedienings computer                      

 

   Bosch motor Performance CX             

 

     Shimano Deore, hydraulische schijfrem  

 

 

   Control Technology met volledige vering, luchtgeveerde

voorvork Suntour Aion / luchtveerelement X-fusion O2

Modellen en Prijzen

Touring: shimano 11sp derailleur en motor performance CX = 5099€
Vario GT : onderhoudersvrije trapoze Enviolo versnelling + Motor performanceCX + extra dikke banden 62mm = 5409€
Rohloff: 14sp onderhoudsvrije Rohloff versnelling + motor performance CX = 6529€

Optie : display Nyon met navigatie = + 305€
Optie : Luchtvering FOX = +662.90€
Optie : Display Kiox = 101,90€

Optie : Display Cobi = 173,90€

Optie : ABS = 509,90€

Optie : DualBattery 1000Wh = 917,90€

Superieure rij-eigenschappen.

Kan elk terrein aan. Door de lage instap is het sportieve onderstel van de Homage optimaal geschikt voor dagelijks gebruik. Het extreem stijve frame biedt superieure rij-eigenschappen – ook bij hoge snelheden.

Control Technology.

Optimaal contact met de weg. Alleen een volledig geveerde e-bike houdt ook op een slecht wegdek perfect contact met de weg, wat er voor zorgt dat u te allen tijde de volledige controle behoudt. De verende achtervork, de geoptimaliseerde voorwielvering en de verende bagagedrager vormen de kern van de Control Technology. Ze zorgen voor een betere wegligging en rijveiligheid bij hoge snelheden en in onverwachte situaties. Het rijcomfort, waarbij uw rug wordt ontzien, is direct merkbaar. Vibraties en harde stoten zoals een oneven wegdek of stoepranden worden duidelijk verminderd. Bovendien wordt uw bagage door de in het frame geïntegreerde, verende bagagedrager ontzien

Hydraulische schijfremmen.

Optimale remprestaties. Bij alle technische verbeteringen die de fiets in de afgelopen 100 jaar heeft doorgemaakt, zijn krachtige, betrouwbare remmen nog altijd essentieel. Daarom kiezen we, afhankelijk van het model, voor hydraulische Shimano Deore, Deore XT of Magura MT-4 schijfremmen die in elke situatie en in elke weersituatie voor maximale controle zorgen. Met hun grote remschijven kan de remwerking perfect worden gedoseerd. Er treedt geen velgslijtage op en het remvermogen blijft constant.

Brede, stabiele velgen met fat tires Dikke fiets; dikke banden.

Wie op reis gaat, wil ook wat meemaken. En daarvoor moet je over het algemeen de gebaande wegen verlaten. Daarom hebben we de Homage GT-modellen voorzien van brede, stabiele 27,5 inch-velgen en Moto-X fat tires van Schwalbe. Het brede loopvlak en de lagere bandenspanning zorgen voor sensationeel comfort en voorkomen dat de band bij een zachte ondergrond wegzakt, zodat u elk onbekend terrein aankunt.

Gunstige vooruitzichten.

Met de krachtige E3-ledkoplampen van Supernova of de IQ-X van Busch & Müller bij de HS-modellen heeft u altijd een perfecte verlichting van de rijweg. Deze lampen bieden een buitengewoon hoge lichtsterkte. De bediening vindt plaats via het Bosch display, de energievoorziening via de accu. Alle HS-modellen beschikken over continu licht.

Fietsendieven hebben geen kans.

Met het ABUS Bordo 90 cm vouwslot kunt u uw fiets bijna overal aan vastmaken. Het is gelijksluitend met het accuslot en daarom heeft u voor uw e-bike slechts één sleutel nodig.

Supersnelle bagagewissel.

Manden, tassen en kinderzitjes worden met het "snapit"-systeem van racktime in een handomdraai op de bagagedrager bevestigd. Met slechts één klik wisselt u uw lading sneller dan tijdens een pitstop

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Di & Don
10u-12u&13u-18:30u
Zaterdag
9 u - 17:30 u
Woensdag & Vrijdag
enkel op afspraak
Zondag+Maandag
Gesloten
Afspraken hebben voorrang tijdens coranacrisis.