45 KM/U Elektrisch

R&M Homage HS

High speed damesfiets met maximaal rijcomfort

De Homage.

Grenzen bestaan niet. Alleen in je hoofd.

Alle wegen leiden naar Rome. Wanneer je alle wegen ter wereld optelt, ontstaat er een weg van 29.357.026 km lang. Dit is nog exclusief alle onverharde wegen. Om ervoor te zorgen dat u geen enkele centimeter hiervan hoeft te missen, hebben wij de Homage ontwikkeld. Deze bike combineert de alledaagse eigenschappen van een citybike met het atletische onderstel van een mountainbike en biedt zo onbeperkte toepassingsmogelijkheden. De Control Technology en de hydraulische schijfremmen verhogen de rijveiligheid, met name bij hoge snelheden. De Homage is immers voorzien van een Bosch Performance aandrijving met een hoog draaimoment en ondersteunt tot 25 km/h en in de HS-variant tot 45 km/h. Bij zoveel rijplezier zal niemand voor de kortste weg naar Rome kiezen.

Aanpassingen modeljaar 2020

Nieuwe kleur

Buiten het bekende deepseau blue hebben we nu ook een 2de kleur erbij. Het electric red.

 

Rohloff uitvoering

Vanaf nu is de Nevo ook verkrijgbaar in de Rohloff uitvoering. Bent u een rustige of toch meer een zeer sportieve, uitdagende fietser dan is deze nevo met deze extra versnelling erbij nu zeker iets voor u.

Belangrijkste kenmerken

Bosch 500Wh batterij


                                                                                                                                                                  

    Traploze Enviolo naaf- of Rohloffversnelling met riem, Shimano Xt 11sp derailleurversnelling

 

       
                    
    Bosch intuvia bedienings computer                      
 

 

 

   Bosch motor performance speed      

     Shimano XT, hydraulische schijfrem

 

           

   Control Technology met volledige vering,
luchtgeveerde voorvork Suntour Aion / luchtveerelement X-fusion O2

Modellen en prijzen

Touring HS : Shimano 11sp derailleur , Bosch Performance speed 60nm  = 5509€
Vario HS : Traploze naafversnelling Enviolo met riem, Bosch performance speed 60nm + extra dikke banden 62mm  = 5819€
Rohkiff HS : Rohloff naafversnelling met riem, Bosch performance speed 60nm + extra dikke banden 62mm  = 7039€

DualBattery

Omdat niet elk avontuur thuis al begint. De door Riese & Müller geperfectioneerde DualBattery Technology zorgt voor een dubbele actieradius of veel meer hoogtemeters, minder laadpauzes en langer fietsplezier. Daarbij zijn de accu's zo geplaatst dat het extra gewicht geen merkbare uitwerking heeft op het rijgedrag - en zijn ze allebei gemakkelijk te verwijderen. Met de beschikbare 1000 Wh kunt u geheel nieuwe bestemmingen bereiken. Ook bij dagelijks gebruik hoeft u zich geen zorgen meer te maken om de actieradius.

Kostprijs Dual batterij: 917.90 euro

 

Kiox display

De kiox is fijn kleurendisplay met gorilla glas dus een display die al tegen een stootje kan.

Buiten het kantelen van de stuurpen kan u ook nog steeds genieten van de vele extra opties van de kiox:
- Alle gebruikelijke fietsinformatie: snelheid, gemiddelde, afgelegde ritafstand,....
- Display geeft ook trapvermogen en trapfrequentie weer.
- Tevens is de kiox ook te koppelen met de smartphone app van Bosch: hierop kan u alle informatie van de gereden ritten perfect nakijken, analyseren.
- Via bluetooth geeft de display uw hartslag weer.

(Geplande) Updates:

- Ongeveer om de maand komt er steeds een nieuwe update uit voor de kiox waardoor de boordcomputer steeds meer en meer zal kunnen in de toekomst.
- In de recente toekomst gaat de kiox ook dienen als elektrisch slot voor uw ebike. Als u momenteel uw kiox op een willekeurige ebike plaats kan u hier elektrisch mee wegrijden in de toekomst zal dit echter niet meer kunnen en gaat enkel uw ebike met uw kiox elektrisch kunnen werken.
- Nu dient u ook nog steeds langs te komen bij een dealer om de kiox up te daten naar de nieuwe software maar dit is ook zo goed als verleden tijd. In de nabije toekomst kan u zelf via de app beslissen ofdat u de kiox wil updaten of niet en deze update wordt dan via bluetooth overgedragen naar uw display.

 

Kostprijs Kiox display: 101.90 euro

GX optie

Gx optie

Wil u de fiets op alle terreinen gebruiken, wil u de fiets eens meenemen op avontuur of bent u een woon-werk fietser die ook al eens over een oneffen stuk terrein rijdt dan is deze optie zeker iets voor u.

De Gx optie levert nog meer comfort op de al super afgewerkte fiets.

Gx optie bevat:
- Schwalbe Rock Razor: een echte all terrein band  
- Platte pedalen met meer grip tijdens het fietsen 
- Ergon bar ends op het stuur voor een sportievere fietshouding te kunnen aannemen of voor de positie van de handen eens vlot te kunnen wisselen tijdens de langere rit.

Kostrpijs Gx optie: 50.90 euro

Geïntegreerde accu

Kracht die van binnenuit komt. Het krachtige vermogen in de vorm van een 500 Wh-accu is zo perfect geïntegreerd dat de accu op het eerste gezicht bijna niet te zien is. Maar eenmaal gevonden is hij ook heel gemakkelijk te verwijderen: Hij is er met slechts een handeling naar boven toe uit te tillen - of kan direct op de fiets worden opgeladen. Door de integratie in het frame is de accu tijdens het rijden beschermd tegen vocht en steenslag.

Control Technology.

Optimaal contact met de weg. Alleen een volledig geveerde e-bike houdt ook op een slecht wegdek perfect contact met de weg, wat er voor zorgt dat u te allen tijde de volledige controle behoudt. De verende achtervork, de geoptimaliseerde voorwielvering en de verende bagagedrager vormen de kern van de Control Technology. Ze zorgen voor een betere wegligging en rijveiligheid bij hoge snelheden en in onverwachte situaties. Het rijcomfort, waarbij uw rug wordt ontzien, is direct merkbaar. Vibraties en harde stoten zoals een oneven wegdek of stoepranden worden duidelijk verminderd. Bovendien wordt uw bagage door de in het frame geïntegreerde, verende bagagedrager ontzien

Carbon-riemaandrijving

Eenvoudig. Onverwoestbaar. Wie op een e-bike met de carbon-riemaandrijving van Gates CDX rijdt, hoeft zich nergens druk om te maken. En dat in dubbel opzicht. Want enerzijds zorgt de innovatieve aandrijving voor een mooie rustige loop en daarmee voor heel veel rijcomfort. Tegelijkertijd is de aandrijving onderhoudsarm en uitermate betrouwbaar. Zo maakt de carbon-riemaandrijving een nieuw, moeiteloos rijgevoel mogelijk - voor alle wensen en elk doel.

Vouwslot

Altijd in opperste staat van alertheid. Dit slot beschikt over harde en zachte tonen: Zodra u uw e-bike met het Abus Bordo Alarm 6000A op slot hebt gezet, is het slot geactiveerd. Bij een lichte beweging van het slot is een korte, zachte toon hoorbaar. Bij een poging tot diefstal gaat een alarm van 100 db af. Geen dief die dan niet de benen neemt. Natuurlijk is dit vouwslotook nog eens extreem robuust en stabiel –en gelijk aan het accuslot, zodat u voor uw e-bike maar één sleutel nodig hebt.

Hydraulische schijfremmen.

Optimale remprestaties. Bij alle technische verbeteringen die de fiets in de afgelopen 100 jaar heeft doorgemaakt, zijn krachtige, betrouwbare remmen nog altijd essentieel. Daarom kiezen we, afhankelijk van het model, voor hydraulische Shimano Deore, Deore XT of Magura MT-4 schijfremmen die in elke situatie en in elke weersituatie voor maximale controle zorgen. Met hun grote remschijven kan de remwerking perfect worden gedoseerd. Er treedt geen velgslijtage op en het remvermogen blijft constant.

Brede, stabiele velgen met fat tires Dikke fiets; dikke banden.

Wie op reis gaat, wil ook wat meemaken. En daarvoor moet je over het algemeen de gebaande wegen verlaten. Daarom hebben we de Homage GT-modellen voorzien van brede, stabiele 27,5 inch-velgen en Moto-X fat tires van Schwalbe. Het brede loopvlak en de lagere bandenspanning zorgen voor sensationeel comfort en voorkomen dat de band bij een zachte ondergrond wegzakt, zodat u elk onbekend terrein aankunt.

Fietsendieven hebben geen kans.

Met het ABUS Bordo 90 cm vouwslot kunt u uw fiets bijna overal aan vastmaken. Het is gelijksluitend met het accuslot en daarom heeft u voor uw e-bike slechts één sleutel nodig.

Supersnelle bagagewissel.

Manden, tassen en kinderzitjes worden met het "snapit"-systeem van racktime in een handomdraai op de bagagedrager bevestigd. Met slechts één klik wisselt u uw lading sneller dan tijdens een pitstop

Kredietsimulator

Totale interest

19,35

Maandelijkse aflossing

19,35

Totaal te betalen

19,35

Let op! Geld lenen kost ook geld! Lening op afbetaling: onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever Beobank NV/SA Jaacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel. Iban: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX

Disclaimer
Verkoopsvoorwaarden
Smissestraat 40 - 2430 Laakdal
Dinsdag - Vrijdag
10u-12:30u&13u-18:30u
Zaterdag
9u - 17u
Maandag
Winkel Op afspraak!
Zondag+Feestdagen
Gesloten